Pitunjuk pikeun ngagunakeun iPhone salaku modem PC

Kumaha cara ngagunakeun iPhone salaku modem

Kadang-kadang, utamina nalika nuju di perjalanan, urang tiasa gaduh laptop atanapi tablet tanpa internét atanapi jaringan WiFi anu sayogi. Lila-lila, urang tiasa ngagunakeun iPhone salaku modem Wifi. Sateuacan ios 4, Bagikeun internét Tina iPhone éta mangrupikeun prosés anu matak pikasieuneun, tapi ti saprak éta, ngagunakeun iPhone urang salaku titik aksés WiFi moal langkung gampang sareng urang bakal ngahontalna ku sababaraha keran.

Kanggo langkung genah, Apple nempatkeun pilihan ngabagi Internét dina layar utama setélan, ngarobih lokasi anjeun anu sateuacanna disumputkeun dina data sélulér. Hiji-hijina hal anu ngagaduhan léngkah tambahan nyaéta upami urang nganggo OMV, kumargi aya kamungkinan éta henteu ngonpigurasi sacara otomatis, tapi éta mangrupikeun léngkah saderhana anu tiasa direngsekeun ku konsultasi sareng operator kami.

Kumaha cara ngabagi internét sareng iPhone kuring

Bagikeun Internét dina iPhone

  1. Urang muka éta setélan.
  2. Kami maén deui Babagi Internet.
  3. Kami ngaktipkeun saklar.

Opsional: sateuacan ngaktipkeun saklar, urang tiasa ngarobih kecap akses.

Nyambungkeun

Éta henteu sesah pisan, leres? Tapi upami urang henteu ningali pilihan pikeun ngabagi internét atanapi urang ningali éta tapi urang henteu tiasa napigasi tina komputer atanapi tablet kami, éta tiasa kusabab operator kami henteu sacara otomatis ngonpigurasikeun bagian éta. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal ngalakukeun ieu di handap.

  1. Kami badé Data mobile.
  2. Ayeuna hayu Jaringan data sélulér.
  3. Kami ngageser ka handap sareng dina rohangan mimiti SHARE INTERNET kami nempatkeun APN ti operator kami anu, sakumaha anjeun tiasa tingali, pikeun Pepephone nyaéta gprs.pepephone.com (atanapi gprsmov.pepephone.com).

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta cukup saderhana. Sareng upami tablet éta mangrupikeun iPad sareng kami nganggo ID Apple anu sami sapertos dina iPhone kami, anu kedah urang lakukeun nyaéta milih nami iPhone kami dina jaringan WiFi anu sayogi. IPad urang bakal nyambung tanpa nanyakeun kecap akses ka kami. Langkung gampang, teu mungkin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carles cenahna

    Pikeun ngalakukeun ieu sakumaha parantos dilakukeun, naha rumit pisan?

  2.   Omar cenahna

    Naha sesah ngalarapkeunana kana pc?

  3.   JUANMA cenahna

    Kumaha cara urang ningali manual dina basa Spanyol. ?? HATUR NUHUN

  4.   Angela cenahna

    Tautan punten ngeunaan cara ngadamel modem ka iphone 8gb

  5.   Rico cenahna

    Upami kuring gaduh paket data sareng operator kuring, kumaha kuring bakal ngagunakeunana salaku modem dina laptop kuring ?????

  6.   Rico cenahna

    nyaéta, tanpa kedah nganggo wi fi

  7.   Rico cenahna

    OKÉ «kaleuleuwihan»

  8.   Rico cenahna

    hampura kaleuleuwihi "

  9.   Misael Estevez cenahna

    Gentlemen ieu mangrupikeun komplikasi anu paling gampang, dina cydia download pdanet sareng masihan hotspot wifi oksi sareng éta waé.