Wéb WhatsApp pikeun iPhone, pituduh anu pasti

Whatsapp Wéb pikeun iPhone

Dinten ieu kami masihan kamewahan pikeun masihan ka sadayana anu masih henteu terang WhatsApp Wéb, klien WhatsApp multiplatform anu ngagunakeun panyungsi kami pikeun ngajaga kami hubungan sareng kontak urang ngalangkungan klien olahtalatah instan anu paling sering dianggo, saprak sakumaha anu kami ngumumkeun kamari , WhatsApp parantos ngahontal angka 900 juta pangguna aktip. Naon cara anu langkung saé pikeun ngagungkeun tibatan ku ngabantosan anjeun tetep langkung nyambung upami tiasa?, entong sono pituduh ieu dimana kami bakal nyaritakeun seluk beluk Wéb WhatsApp, kami bakal ngajawab keraguan anjeun sareng kami ogé bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun seueur fungsi WhatsApp ieu.

Naon WhatsApp Wéb?

Éta gumantung kana saha anu anjeun tanyakeun tiasa ngajawab yén éta botch, atanapi metode anyar anu WhatsApp parantos dicandak tina topi pikeun ngamungkinkeun kami nganggo WhatsApp ogé tina PC atanapi tablet kami. Hasilna nyaéta klien WhatsApp anu disingkronkeun sareng alat urang ngalangkungan pangotektak wéb sareng anu ngamungkinkeun urang ngobrol sareng kontak kami nganggo alat sélulér salaku server. Pikeun ieu diperyogikeun yén alat kami sayogi sadayana, sabab teu sapertos Telegram, WhatsApp Web henteu nganggo sambungan awan pikeun nyingkronkeun data, tapi sérver bakal janten alat urang.

Detil terakhir ieu mangrupikeun hal anu nyababkeun paling kontropérsi, nyatana éta alesan yén vérsi WhatsApp Web pikeun ios ditunda.

Unduh Wéb WhatsApp

Wéb WhatsApp henteu "diunduh", nyaéta, urang bakal ngajaga kamungkinan ieu dina tanda petik, kumargi WhatsApp Web mangrupikeun fungsi anu didasarkeun kana pangotéktak wéb, pikeun nganggo WhatsApp Web urang ngan saukur kedah ngalebetkeun alamat "https://web.whatsapp.com" dimana éta bakal ditingalikeun konsumén sareng pitunjuk anu urang kedah turutan pikeun ngamangpaatkeun fitur ieu. Janten, upami anjeun nganggo PC atanapi Linux kabur tina kamungkinan program WhatsApp sareng klien milikna, sabab pikeun seuseueurna aranjeunna henteu langkung ti virus sareng malware anu ngan ukur ngamangpaatkeun kasucian anjeun pikeun ngarampok anjeun.

Nanging, dina Mac OS X kami gaduh kamampuan pikeun ngaunduh klien Wéb WhatsApp anu misah, Disebat ChitChat atanapi WhatsMac, aplikasi na nyalira, anu bakal ngamungkinkeun kami tanpa peramban nganggo WhatsApp Web, ngagampangkeun prosedur sareng masihan kabébasan anu dipasihkeun, maka urang bakal ngadongéngkeunana.

ChitChat, aplikasi Wéb WhatsApp pikeun Mac OS

WhatsMac atanapi ChitChat

Aplikasi ieu gratis, pisan gampang dianggo sareng éta ngagaduhan pangrojong anu masihan anjeun apdet konstan. Kuring parantos nganggo aplikasi ieu ti saprak diadegkeun sareng nembongkeun hasil anu saé, ngamungkinkeun kami pikeun ngahemat batré anu dikonsumsi browser kabuka pikeun ngagunakeun WhatsApp Web, ogé kamungkinan tina klien mandiri, sapertos aplikasi Telegram pikeun Mac OS X.

En Artikel ieu Kami nyarios sacara jero ngeunaan ChitChat, sareng anjeun tiasa mendakan tautan unduh pikeun meunang mangpaat pangseueurna ti Wéb WhatsApp ti Mac anjeun, gancang sareng langkung nyaman teu mungkin.

Kumaha ngagunakeun WhatsApp Wéb

WhatsApp Wéb QR Code

Prosedur na cukup saderhana, tapi kami masih bakal ngajelaskeun sakedik mungkin, pikeun anu masih gaduh mamang naon waé, pituduh léngkah-léngkah ieu ngamungkinkeun anjeun sambungkeun WhatsApp iPhone anjeun sareng Wéb WhatsApp sahingga anjeun tiasa kéngingkeun sadaya pagelaran tina kibor anjeun, ningkatkeun produktivitas sareng kanyamanan anjeun.

  1. Kami ngaktipkeun Wéb WhatsApp, pikeun ieu kami buka aplikasi WhatsApp dina iPhone kami, sareng dina Setélan (katuhu handap) WhatsApp Web bakal katingali gampang katingali.
  2. Kami nuliskeun bagian pangaturan éta teras pencét dina «kode QR scan»Saatos ngaktipkeun saklar.
  3. Ayeuna urang buka halaman wéb «https://web.whatsapp.com»Dimana kode QR bakal muncul, pikeun anu badé nganggo ChitChat (WhatsMac) aranjeunna ogé bakal ningali kode QR anu pakait.
  4. Kami nyeken kode QR anu ditingalikeun ka kami sareng éta otomatis bakal nyingkronkeun iPhone kami sareng WhatsApp Wéb.

Naha Wéb WhatsApp aman?

Whatsapp Wéb Kaamanan

Kami masih henteu ngagaduhan inpormasi lengkep ngeunaan éta, henteu diragukeun dina periode mimiti diluncurkeunana aya sababaraha masalah kaamanan anu ngamungkinkeun contona pikeun ngotéktak poto-poto paguneman, nanging, éta aman sakumaha metoda anu samiKiwari kami henteu tiasa mendakan metode olahtalatah anu dianggap aman pisan, sareng kami henteu ngagaduhan pilihan tapi mundur. Nanging, ieu henteu kedah ngahalangan anjeun tina ngagunakeunana, sok di lingkungan kaamanan anu biasa dimana anjeun kedah nganggo naon waé jinis parangkat lunak.

Naha anjeun nganggo seueur batré?

batre

Éta leres-leres kedahna biaya batré anu langkung luhur tibatan anu diturunkeun tina Telegram contona, kumargi henteu nganggo sinkronisasi dina awan, tapi iPhone kami nyaéta server nyalira. Nanging, ulah ngarepkeun konsumsi anu sami sareng naon anu tiasa anjeun laksanakeun nalika normal nganggo WhatsApp tina iPhone anjeun. Leres konsumsi éta ageung, tapi sanés kusabab sacara harfiah kitu, tapi kusabab éta kedahna kirang langkung, tapi jalma-jalma di WhatsApp parantos mutuskeun nganggo metode anu khas ieu pikeun ngadamel WhatsApp multiplatform sareng kami henteu ngagaduhan pilihan tapi mundur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marc cenahna

    Sareng didieu urang gaduh panduan naon anu TEU dilakukeun nalika nyiptakeun aplikasi, kumargi WhatsApp Web mangrupikeun bot pangageungna tiasa aya. (tapi wilujeng nyerat)
    Telegram leres-leres aman sahenteuna sareng fitur Rahasia Obrolan na.
    Kuring ngadorong anjeun pikeun ngalakukeun hal anu sami (pituduh) tapi ku Telegram yén anjeun pastina bakal langkung seueur kaluar ti éta sahingga publisitas sakedik supados anjeun tiasa muka panon anjeun deui.

    Salam!

    1.    Tic__Tak cenahna

      @Marc Kuring mikir yén sanajan kuring ngiklankeun Telegram, myoria bakal langkung seueur dina naon, naha? Nya, gampang pikeun publisitas sareng naon anu parantos dilakukeun dina perusahaan naon waé anu anjeun ngeusian deui kasaimbangan atanapi gaduh rencana, aranjeunna masihan anjeun whsta, facebook, twitter. Tangtosna, 3 aplikasi ieu ngagaduhan seueur konsumsi data sabab sadayana gaduh gratis, upami kuring parantos terang yén Telegram upami anjeun gaduh dina PC anjeun moal ngorbankeun batré atanapi data.
      Sadaya pangguna kuring ngagaduhan whsta, éta sapertos saha waé anu kuring béjakeun yén telegram sareng henteu, 😀 ogé….

  2.   Clhaudio cenahna

    Kuring henteu ngartos hartosna nempatkeun wéb whatsapp dina iPhone. Dina iPad kuring ngartos tapi dina iPhone !!!
    Naon runtah waktu

  3.   9Beres cenahna

    sareng anu tuang megabyte !!!! naon botch !!!
    Forza Telegram

  4.   Sakumaha beuratna cenahna

    Hidup telegram !! Antosan, henteu aya kontak kuring anu janten ayeuna kuring ngan ukur tiasa ngobrol sareng nyalira ..... Sahenteuna ku naon kuring tiasa ngobrol sareng batur

  5.   Slfia cenahna

    Upami kuring ngamutahirkeun web whatsaapp naha kuring tiasa nyeken whatsaapp abdi supados pesen kuring cocog sareng kuring dina telepon sél anu sanés?