Platform olahpesen anyar Google, Allo, datang ka ios

google-allo

Dina konperénsi pangembang Google anu terakhir, langkung dikenal salaku Google I / O, jalma-jalma ti Mountain View nampilkeun kami aplikasi anu aranjeunna hoyong lebet kana dunya olahtalatah, Allo, sareng aplikasi pikeun nelepon pidéo, Duo, sayogi pikeun sababaraha minggu di App Store. Jalma-jalma di Google mastikeun yén sateuacan usum panas urang tiasa ngaraosan aplikasi anyar ieu, anu sakumaha anu tiasa urang tingali, éta katingalina saé pisan. Aplikasi olahtalatah ieu ngandelkeun Google Asisten anu bakal nyarankeun waleran anu parantos ditangtoskeun gumantung kana kontéks paguneman anu urang lakukeun. Di momen éta parantos sayogi di App Store di Amérika Serikat, tapi henteu lami deui éta bakal sayogi di sakumna dunya.

Google Allo ngagabungkeun fungsi olahtalatah ayeuna sareng stiker / stiker, ngarobih ukuran font, poto, pidéo sareng Google Assistant, asistén kecerdasan buatan anu ditawarkeun ku Google kana paguneman urang sareng pilihan réspon gancang. Masalahna, nyebutna hal tina Allo nyaéta éta éta henteu multiplatform sareng éta ngan ukur tiasa dianggo sareng nomer telepon pakait sapertos Duo.

Asisten Google ditepikeun dina dua cara. Anu kahiji nyaéta obrolan anu mana urang tiasa nyungkeun inpormasi tina jasa Google, mirip pisan sareng kumaha Google Now jalan sareng dimana pangguna tiasa nyungkeun inpormasi ngeunaan hasil pertandingan, cuaca, milarian réstoran, parios cuaca anu bakal aya dina perjalanan, status hiber sareng seueur deui.

Cara anu kadua nyaéta dina paguneman urang. Urang tiasa nganggo Asisten Google ku ngetik "@google" sareng inpormasi anu urang hoyong milari, contona "@google tempat mésér pizza" sareng asisténna bakal nawiskeun kami daptar tempat pikeun tuang pizza. Tapi henteu ngan ukur milarian Google tapi kami ogé tiasa milarian YouTube atanapi mesin pencari tradisional Google. Dina hasil anu ditawarkeun ka kami, asistén ogé bakal nyarankeun langkung seueur hasil sapertos toko anu caket, bahan pizza, pamutahiran lokal ...

Allo ogé nawiskeun kami fungsi anu disebut Smart Reply. Aplikasi na diajar tina kabiasaan nyerat urang sareng nunjukkeun réspon gancang pikeun komunikasi gancang sareng saderhana. Misalna upami urang biasana nganggo "LOL", "ok", "hahahaha" kanggo ngajawab, Ku diajar pola réspon éta sareng bakal nyarankeun aranjeunna ka kami. Réspon gancang tiasa disayogikeun ka unggal pangguna anu urang gaduh paguneman. Henteu sami nyarios sareng bos urang tibatan sareng batur sapagawean tibatan sareng pamajikan / kabogoh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    Sareng aya kontropérsi: http://www.theverge.com/2016/9/21/12994362/allo-privacy-message-logs-google

    Unggal waktos Google ngeusian sungutna ku masalah privasi, éta waspada. (Sanaos dina kaadilan, "kontropérsi" ieu sanés masalah ageung).