Playboy ngajalankeun aplikasi resmi na pikeun alat ios

Playboy Ayeuna

Majalah Playboy mangrupikeun salah sahiji majalah anu paling populér sareng paling sering dibaca di dunya, sareng sanaos sigana kadang-kadang eusina ngan ukur pikeun budak lalaki anu ngaleut teuing awéwé patung, henteu. Sareng éta di jero urang tiasa mendakan tulisan anu menarik tina sagala rupa sareng anu seueur di antara urang anggo pikeun nyéépkeun waktos anu ngahibur.

Ayeuna sareng saatos lami ngantosan aplikasi na ayeuna sayogi kanggo alat ios, ogé pikeun Android sanaos anu dipikaresep ku urang ngan sakedik, dimana urang tiasa ngaraosan kalolobaan eusi anu parantos kami mendakan dugi ka halaman wéb resmi majalah.

Salaku panasaran kuring tiasa nyaritakeun yén éta bahkan 19 juta pangguna ngadatangan halaman wéb majalah éta unggal bulan, diantarana 80% aksés tina smartphone. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun sabaraha unduhan aplikasi bakal aya dina sababaraha dinten? Kuring yakin yén langkung ti 10 juta kalayan total kaamanan.

En Playboy Ayeuna, anu mangrupikeun nami aplikasi anyar majalah populér, urang tiasa ngaraosan tulisan utama dina halaman wéb resmi, tapi ogé sababaraha video sareng bahkan galeri budak awéwé anu spektakuler anu ditingali unggal bulan dina majalah.

Upami anjeun resep majalah Playboy, anjeun parantos gaduh cara anyar pikeun menikmatinya, sareng éta ngalangkungan aplikasi anyar na pasar parantos dugi ka ayeuna sareng numutkeun kuring anjeun parantos lami teuing pikeun diunduh.

 

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.