Plex maénkeun format video naon waé dina iPad anjeun

Plex diawalan pikeun iPad langkung ti dua taun ka pengker. Saprak harita aplikasi parantos ditingkatkeun sakedik-sakedik, sareng saur kuring mah parantos pilihan anu pangsaéna pikeun anu henteu hoyong ngarobih perpustakaanna kana format anu cocog sareng iTunes, tapi aranjeunna hoyong ngaraosan dina sadaya alatna. Éta ngadukung format pidéo naon (atanapi sahenteuna, salah sahiji anu kuring parantos tiasa nyobian), sareng éta cocog sareng iPhone sareng iPad. Aplikasi na tiasa dianggo ku nyiptakeun server dina komputer anjeun (Windows, Mac atanapi Linux) anu ngirimkeun pidéo kana alat anjeun, naha dina jaringan lokal anjeun atanapi bahkan di luar éta, salami anjeun gaduh konéksi internét.

Maka penting yén Plex dipasang duanana dina komputer anjeun sareng dina iPad (atanapi iPhone) anjeun. Versi pikeun komputer anjeun gratis, sareng anjeun tiasa ngaunduh tina komputer ramatloka resmi. Aplikasi pikeun ios hargana € 4,49 sareng sah pikeun iPhone sareng iPad. Sakali anjeun ngagaduhanna, urang tiasa mimitian ku konfigurasi server dina komputer anjeun.

Nalika éta parantos dipasang dina komputer urang, ngalangkungan jandela pangotéktak anu bakal dibuka, urang tiasa nambihan eusi multimedia anu dipikahoyong, diurutkeun dumasar katégori, sareng ogé aplikasi éta sorangan bakal ngaunduh inpormasi file-file, kalebet kalebet, Janten urang bakal ngagaduhan perpustakaan anu lengkep sareng detil salengkepna. Penting pikeun dicatet yén urang bahkan tiasa nambihan file anu aya dina disk anu dibagikeun dina jaringan, sapertos perpustakaan kuring dina Time Capsule, tanpa aya sakedik masalah, cukup nganggo penjelajah sareng nambihan folder anu ngandung file.

Sakali ditambih, Plex bakal ngamutahirkeun kontén sakedik-sakedik, kalayan sadaya inpormasi anu diunduh tina basis data internét anu béda. Gumantung kana ukuran perpustakaan urang, dina sababaraha menit kami bakal gaduh sadayana anu parantos dilabélan sareng dipesan leres, sareng inpormasi anu diunduh. Upami pidéo ditandaan salah, urang tiasa tandana sacara manual. Sakali padamelan dina komputer urang réngsé, urang tiasa angkat ka iPad pikeun nikmati konténna.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, dina iPad kuring kuring parantos gaduh sadayana eusi anu kalebet Plex tina komputer kuring, sareng kuring tiasa ngalirkeunana. Abdi parantos nyobian video dina sababaraha format, kalebet pilem FullHD dina format mkv, sareng playback na saé pisan, tanpa motong sareng fluiditas anu sami sareng naon anu anjeun "resmi" ku iTunes. Éta ogé kalebet tarjamahan anu sampurna disingkronkeun.

Tapi éta anu janten langkung lengkep, aplikasi ngadukung AirPlayku kituna anjeun tiasa ngirim pilem ka Apple TV anjeun ti iPad, iPhone atanapi iPod Touch. Naha anjeun kersa kuring masihan anjeun langkung seueur alesan pikeun mésér éta langsung? Nya, upami anjeun ngadaptarkeun gratis di Plex, anjeun ogé tiasa nikmati sadaya kontén na dina iPad atanapi iPhone anjeun malah di luar jaringan lokal anjeun. Anjeun kedah lebetkeun nami pangguna sareng kecap konci dina komputer, iPad (atanapi iPhone) sareng perpustakaan sadayana tiasa diaksés ti mana waé sareng sambungan internét.

Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah angkat ka setélan Plex dina komputer anjeun, sareng salian ti nuliskeun data aksés anjeun, anjeun kedah parios pilihan "Nyebarkeun server kana myPlex". Upami router anjeun Patuh UPnP atanapi NAT-PMP (gampang ayeuna) anjeun moal ngagaduhan masalah, sanaos tiasa ditumpurkeun sacara standar sareng anjeun kedah ngaktipkeunana. Kuring gaduh TimeCapsule nyambung ka Movistar modem-router, sareng kuring ngan ukur kedah ngaktipkeun PnP dina modem-router éta. Tingali kana pitunjuk anjeun pikeun ngalaksanakeunana, éta saderhana pisan.

Jelas, pilihan ieu pikeun nempoan kontén ti luar jaringan lokal anjeun peryogi sambungan data anu saé pikeun kualitas video janten sopan. Plex ngagaduhan pilihan pikeun sacara otomatis ngaluyukeun kualitas kana jinis sambungan, janten anjeun moal hariwang ngeunaan éta.

Plex: Streaming TV sareng Pilem (AppStore Link)
Plex: Streaming TV sareng Pilembebas

Inpormasi lengkep - Plex ayeuna sayogi kanggo iPad


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Simmbad cenahna

    Program ieu tetep nabrak, streaming terus nabrak. Éta sanés ngan ukur kasus kuring, anjeun tiasa ningali koméntar di toko, musibah sareng € 5 dina tempat sampah. Punten pasangkeun acara-acara éta anu saé kanggo urang supados tong nyéépkeun artos urang.

    1.    Luis_Padilla cenahna

      Kuring tiasa mastikeun yén kuring parantos nguji program salami 48 jam, atanapi henteu ogé nabrak, ogé baranahan henteu kapotong. Pariksa pamasangan anjeun atanapi konfigurasi router anjeun, sabab tiasa dianggo éndah.
      Luis Padilla
      Warta IPad
      https://www.actualidadiphone.com

      Tanggal 12 Maret 12, jam 2012:18 wengi, "Disqus" nyerat:

    2.    lonplei cenahna

      Abdi ningali kasus pangguna anu jahat hahaha
      Program ieu sampurna pikeun alat sareng média anu kuring parantos nyobian sareng kuring nyarioskeun Mac, Windows, iOS, android, Smart TV sareng masalah nol. Upami anjeun tiasa ngakses perpustakaan anjeun tina peramban naon waé sareng maénkeun langsung tanpa masang klien mana waé ... Kaleresan aya pangguna anu kuring henteu ngartos.

      Disarankeun Plex 100% !!!

  2.   virusaco cenahna

    Nalika kuring mendakan Plex, kuring ningali dunya kamungkinan. Dinten ayeuna kuring ngagaduhan infrastruktur di imah kuring anu dirancang pikeun kinerja Plex anu pangsaéna.

    Hard disk disambungkeun kana router (sahenteuna router Vodafone masihan kamungkinan éta), kalayan eusi dibagikeun sapanjang jaringan. Komputer anu bertindak salaku sérver Plex nyandak sadayana diréktori pilem sareng musik tina hard drive anu dibagi.

    Komputer anu sanésna, dua tablet, dua SmartTV sareng smartphone unggal kulawarga kuring ayeuna tiasa ningali sadaya eusi Plex kalayan klien masing-masing dipasang.

    Sareng kumargi hard drive dibagi dina jaringan (bahkan upami server Plex dipareuman), alat sanés tiasa nyalin eusi ka éta ku cara anu tiasa diaksés sareng ngagedékeun katalog tanpa mindahkeun kabel tunggal.

    Kabeneran aya sigana kuring sistem baranahan pangsaéna anu kuring terang.

    Salu3

  3.   Ferran Herreras cenahna

    Kuring naros hal anu sami sareng anu nembe dikomentaran Quikio: Luis, naha éta cocog sareng apél tv generasi pangénggalna? Hatur nuhun,

    1.    Luis_Padilla cenahna

      Si

      -
      Luis News iPad
      Dikirim ku Sparrow (http://www.sparrowmailapp.com/?sig)

      Dinten Senén, 7 Januari 2013 tabuh 13:20 PM, Disqus nyerat:

  4.   Antonio cenahna

    Kuring parantos dipasang dina komputer kuring (Windows) sareng dina ipad kuring tapi kasalahan ieu nembongan: myPlex henteu tiasa nyambung kana sérver anjeun. Kuring ngan ukur mésérna pikeun nonton pilem atanapi séri dina ipad kuring tanpa ngahurungkeun komputer. Kumaha kuring tiasa méréskeunana?

    1.    Luis_Padilla cenahna

      Komputer dihurungkeun, sabab éta bertindak salaku sérver

      Luis Padilla
      Warta IPad
      https://www.actualidadiphone.com

      Tanggal 08 Maret 01, jam 2013:23 wengi, "Disqus" nyerat:

      1.    Javi cenahna

        pantun,

        Hiji patarosan, upami pidéo na aya dina disk anu nyambung kana router, naha anjeun ogé kedah gaduh PC - Server diaktipkeun?

        Hatur nuhun !!!

        1.    Luis Padilla cenahna

          Dina waktos ayeuna, éta kuring terang upami.

          Dikirim tina iPhone kuring

  5.   Santiago cenahna

    Alus soré,
    Hapunten tapi kuring énggal dina ieu sadayana sareng hoyong netelakeun ieu di handap.
    Sakali aplikasi dipasang dina PC sareng iPad, anjeun tiasa ningali konténna ti mana waé sareng sambungan internét tanpa mayar biaya tambihan upami anjeun ngadaptar sareng Plex?
    Salam tur nuhun

    1.    Luis_Padilla cenahna

      Abdi gaduh, sareng upami sambungan anjeun saé, leres.

      Luis Padilla
      luis.actipad@gmail.com
      https://www.actualidadiphone.com

      1.    Santiago cenahna

        Ok, hatur nuhun pisan Luis.
        Kuring nganggap enteng harita, yén contona di bumi éta henteu perlu pikeun PC dihurungkeun pikeun tiasa ningali konténna ku cara kieu.
        Hiji hal deui, kalayan sambungan data naha éta ogé dianggo?

        1.    Luis_Padilla cenahna

          PC kedahna hurung, éta nyaéta sérver. Hal data, kuring henteu acan diuji.
          Luis Padilla
          Warta IPad
          https://www.actualidadiphone.com

          Tanggal 17 Maret 01, jam 2013:15 wengi, "Disqus" nyerat: