Nawaran Amazon anu pikaresepeun dina produk Apple

mac mini deal

Sakali deui, guys ti Amazon nempatkeun di pembuangan kami runtuyan metot poéna dina produk Apple kawas iPhone, Apple Watch, Mac mini.

Upami anjeun hoyong ngalakukeun Lamping Januari langkung lumayan jeung anjeun mikir renewing hiji alat Apple, anjeun teu kudu sono kasempetan ieu.

Mac mini ti 719 euro

El Mac mini jeung processor M1 anu Apple dileupaskeun taun 2020, sayogi di Amazon dina dua vérsi dina harga anu murah sadaya-waktos.

  • Di hiji sisi, urang mendakan Mac mini kalayan 8 GB RAM sareng panyimpenan 256 GB ngan ukur 719 euro. Harga biasana nyaéta 799 euro.
  • Upami 256 GB henteu cekap pikeun anjeun, anjeun tiasa milih modél SSD 512 GB, anu ayeuna Harga na 799 euro, turun ti 1.029 euro.

iPhone 13 Pro 512 GB pikeun 1.319 euro

Dijual Apple iPhone 13 Pro ...

IPhone 13 Pro sareng panyimpenan 512 GB Harga biasa 1.509 euro, kumaha oge, dina Amazon urang bisa manggihan eta kalawan diskon 13% mahluk harga ahir na 1.319 euro.

iPhone 13 256 GB pikeun 969 euro

IPhone 13 dina versi 256 GB na sayogi sareng a Diskon 6% jeung harga ahir 969 euro, turun ti biasa 1.029 euro.

iPhone 12 64 GB pikeun 697 euro

tawaran metot séjén dina iPhone, urang manggihan eta dina 12 GB iPhone 64 hideung, nu boga a harga 697 euro, anu mangrupakeun diskon on harga biasa na 14%.

Lamun 64 Vérsi GB ragrag pondok, 128 Modél GB ogé diobral, sanajan kalawan a Diskon 7% y harga ahir 787 euro.

iPhone 12 mini tina 647 euro

IPhone 12 mini dina kabéh vérsi gudang Anjeun, oge sadia kalawan diskon béda.

Apple Watch Series 7 41 mm pikeun 399 euro

7mm Apple Watch Series 41 dina (PRODUK) Beureum low ti 429 euro biasa nepi ka euro 399.

Apple Watch Series 7 45 mm pikeun 436 euro

Upami anjeun milarian modél anu langkung ageung, versi 45mm tina Apple Watch Series 7 ogé sayogi dijual. pikeun 436 euro, anu mangrupakeun Diskon 5% leuwih tina harga biasana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)