Podcast 12 × 25: Facebook kebat coklat sareng LG pamitan

https://youtu.be/oIixxlMd5yI

Minggu ayeuna Facebook parantos ngiringan coklat sareng langkung ti 500 juta pangguna gaduh data na di tangan peretas. Ogé LG pamitan ka kami saatos sababaraha taun nyobian ngalakukeun anu béda.

Salian ti warta sareng opini ngeunaan berita dina saminggu, kami ogé bakal ngajawab patarosan ti paregep kami. Kami bakal ngagaduhan hashtag #podcastapple aktip salami saminggu dina Twitter janten anjeun tiasa naroskeun ka naon anu anjeun pikahoyong, jantenkeun kami saran atanapi naon waé anu aya dina pipikiran. Mamang, tutorial, opini sareng tinjauan aplikasi, naon waé ngagaduhan tempat dina bagian ieu anu bakal nempatan bagian akhir podcast kami sareng kami hoyong anjeun ngabantosan unggal minggu.

Kami ngingetan yén upami anjeun hoyong janten bagian tina salah sahiji komunitas Apple pangageungna dina basa Spanyol, lebetkeun obrolan Telegram kami (link) dimana anjeun tiasa masihan pendapat, naroskeun, masihan koméntar kana berita, jst. Sareng didieu kami henteu ngeusi batre pikeun lebet, ogé kami henteu ngubaran anjeun langkung saé upami anjeun mayar. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngalanggan dina iTunes en iVoox atawa Spotify sahingga épisode diunduh sacara otomatis pas aranjeunna sayogi. Naha anjeun hoyong ngadangukeunana didieu? Ogé di handap anjeun gaduh pamuter pikeun ngalakukeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.