Podcast 13Ă—28: Ngantosan ios 16 sareng watchOS 9

https://youtu.be/8LyIXtnX9oA

Sakedik langkung sabulan saatos WWDC 2022 dimimitian, urang nyarioskeun naon anu urang terang warta anu mungkin anu bakal kalebet ios 16 sareng watchOS 9, protagonis hébat acara. Sajaba ti éta, urang ogé nganalisis warta séjén minggu.

Salian ti warta sareng opini ngeunaan berita dina saminggu, kami ogĂ© bakal ngajawab patarosan ti paregep kami. Kami bakal ngagaduhan hashtag #podcastapple aktip salami saminggu dina Twitter janten anjeun tiasa naroskeun ka naon anu anjeun pikahoyong, jantenkeun kami saran atanapi naon waĂ© anu aya dina pipikiran. Mamang, tutorial, opini sareng tinjauan aplikasi, naon waĂ© ngagaduhan tempat dina bagian ieu anu bakal nempatan bagian akhir podcast kami sareng kami hoyong anjeun ngabantosan unggal minggu.

Kami ngingetan yĂ©n upami anjeun hoyong janten bagian tina salah sahiji komunitas Apple panggedĂ©na di Spanyol, lebetkeun komunitas Discord kami (link) dimana anjeun tiasa masihan pendapat, naroskeun, masihan komĂ©ntar kana berita, jst. Sareng didieu kami henteu ngeusi batre pikeun lebet, ogĂ© kami henteu ngubaran anjeun langkung saĂ© upami anjeun mayar. Kami ngarĂ©komĂ©ndasikeun anjeun ngalanggan dina iTunes en iVoox atawa Spotify sahingga Ă©pisode diunduh sacara otomatis pas aranjeunna sayogi. Naha anjeun hoyong ngadangukeunana didieu? OgĂ© di handap anjeun gaduh pamuter pikeun ngalakukeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.