1 × 28 iPad News Podcast: HomeKit, Google I / O, WWDC sareng seueur deui

Podcast-News-iPad

Saminggu deui podcast kami balik dimana kami nganalisis sadaya berita anu paling penting dina tujuh dinten terakhir. Warta Google dina Google I / O na, anu disangka gagalna Apple Watch, HomeKit sareng seueur deui topik anu dibahas dina podcast ieu anu, salian ti ngadangukeun ngalanggan iTunes sareng langganan ivoox, anjeun ogé tiasa nuturkeun langsung salami rékamanana sareng ngiringan obrolan anu kami sayogi. 

Noticias

Jejer dina saminggu

  • HomeKit mimiti ngagaduhan alat anu munggaran anu cocog

App tina Minggu

Lagu saminggu

  • Agung ku Robbie Williams dina daptar kami Spotify

Ilubiung

  • Ignacio Sala (@nastiolo)
  • Jordi Giménez (@jordi_sdmac)
  • Samuel Martin (@Deckard_)
  • Luis Padilla (@LuisPadillaBlog)

Dangukeun »1 × 28 iPad News Podcast: HomeKit, Google I / O, WWDC sareng seueur deui» dina Spreaker.

Émut yén anjeun tiasa ilubiung dina podcast nganggo tag #podcastapple. Pikeun ngadangukeunana anjeun ngan ukur kedah mencét tombol play dina akhir tulisan, atanapi ngalanggan podcast en iTunes e ivoox. Kanggo édisi kahareup anjeun parantos terang éta anjeun bahkan tiasa nuturkeun kami langsung sareng ilubiung dina obrolan. Inpormasi lengkep dina Artikel ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.