1 × 31 Podcast of Actualidad iPad: Apple Music, Apple Watch sareng seueur deui

Podcast-News-iPad

Saminggu deui urang balik sareng podcast kami dimana kami nganalisis sadaya berita ngeunaan Apple sareng alat-alat na. Betas anyar ios 9, nontonOS 2 sareng El Capitan, kontropérsi sareng Apple Music, Apple Watch 2 énggal pikeun 2016 sareng seueur deui berita sasarengan sareng topik urang dina saminggu sareng aplikasi anu kami nyarankeun pikeun diunduh dina podcast ieu. Naha anjeun bakal sono?

Berita dina Minggu

Jejer dina saminggu

  • Dupi anjeun kersa nyobian Apple Music?

App tina Minggu

Lagu saminggu

  •  AC / DC Big Gun dina daptar kami tina Spotify

Ilubiung

  • Ignacio Sala (@nastiolo)
  • Jordi Giménez (@jordi_sdmac)
  • Luis Padilla (@LuisPadillaBlog)

Dangukeun »1 × 31 iPad News Podcast: Apple Music, Apple Watch sareng seueur deui» dina Spreaker.

Émut yén anjeun tiasa ilubiung dina podcast nganggo tag #podcastapple. Pikeun ngadangukeunana anjeun ngan ukur kedah mencét tombol play dina akhir tulisan, atanapi ngalanggan podcast en iTunes e ivoox. Kanggo édisi kahareup anjeun parantos terang éta anjeun bahkan tiasa nuturkeun kami langsung sareng ilubiung dina obrolan. Inpormasi lengkep dina Artikel ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    Naon nami aplikasi dina saminggu?

    Hatur nuhun.