Podcast 2 × 04: OS X El Capitan aya di dieu, sapertos ios 9.0.2 sareng 9.1 Béta 3

Podcast-News-iPad

Apple dinten ayeuna ngaluncurkeun versi anyar OS X, "El Capitan", kalayan paningkatan kinerja sareng fitur-fitur anyar dina operasina sapertos Split View atanapi Smart Search, sami sareng kumaha jalanna di iOS 9. Éta ogé ngaluarkeun versi anyar ios, 9.0.2 kanggo masarakat umum, sareng ios 9.1 Béta 3 pikeun Pamekar sareng Béta Umum. Sadaya berita ieu ogé catetan penjualan énggal pikeun iPhone 6s sareng 6s Plus sareng masalah sanésna anu muncul mangrupikeun pokus podcast kami ayeuna. 

Dangukeun »2 × 04: OS X El Capitan, rékaman penjualan iPhone sareng seueur deui» dina Spreaker.

Aranjeunna ilubiung dina episode ieu:

  • Jordi (@jordi_sdmac), koordinator Soy de Mac sareng éditor Actualidad Gadget
  • Nacho (@nastiolo), éditor Actualidad iPad, Actualidad iPhone sareng Actualidad Gadget
  • Luis (@luispadillablog), koordinator Actualidad iPad sareng éditor aktualidad iPhone

oge Kami ngaleupaskeun daptar puter anyar pikeun musim ieu anu anjeun tiasa nuturkeun upami anjeun hoyong dina Apple Music (link). Kami ogé ngagaduhan daptar sareng musik ti usum mimiti podcast kami di Apple Music (link).

Unggal minggu urang bakal ngagaduhan podcast sareng anjeun tiasa nuturkeun langsung Spreaker, ilubiung sareng koméntar anjeun dina obrolan sareng tangtosna ngupingkeun iraha hoyong iTunes. Kami ngantosan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.