2 × 09 Podcast of Actualidad iPad: Apple TV anyar, Betas sareng seueur deui

Podcast-News-iPad

Dina episode minggu ieu urang nyarioskeun ngeunaan Betas tina Apple TV anyar. Alat multimedia Apple nembé dugi di Toko Apple sareng pangguna nampi kalayan ulasan anu saé. Sanaos App Store masih langka sareng sababaraha masalah dina vérsi munggaran tvOS, Apple TV anyar nunjukkeun dirina salaku alat anu langkung ti ngan ukur ngajangjikeun. Kami ogé nyarioskeun perkawis ios, OS X sareng tvOS betas anu anyar, pembaruan WhatsApp sareng Tweetbot, sareng naon anu tiasa kami terang. Naha anjeun bakal sono ?.

Dangukeun »2 × 09: The New Apple TV, Betas sareng Langkung» dina Spreaker.

Aranjeunna ilubiung dina episode ieu:

  • Jordi (@jordi_sdmac), koordinator Soy de Mac sareng éditor Actualidad Gadget
  • Nacho (@nastiolo), éditor Actualidad iPad, Actualidad iPhone, Soy de Mac sareng Actualidad Gadget
  • Miguel (@ Miguel_h91), éditor Actualidad iPad, Actualidad iPhone sareng Actualidad Gadget
  • Luis (@luispadillablog), koordinator Actualidad iPad sareng éditor Actualidad iPhone sareng Actualidad Gadget

oge Kami ngaleupaskeun daptar puter anyar pikeun musim ieu anu anjeun tiasa nuturkeun upami anjeun hoyong dina Apple Music (link). Kami ogé ngagaduhan daptar sareng musik ti usum mimiti podcast kami di Apple Music (link).

Unggal minggu urang bakal ngagaduhan podcast sareng anjeun tiasa nuturkeun langsung Spreaker, ilubiung sareng koméntar anjeun dina obrolan sareng tangtosna ngupingkeun iraha hoyong iTunes. Kami ngantosan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.