Pokémon GO, kaulinan ayeuna, datang ka Apple Watch

Pokémon GO dina Apple Watch Saatos ngadamel sababaraha presentasi anu kirang pikaresepeun, Tim Cook parantos ngamimitian nyarioskeun perkawis naon anu dihontal ku Apple Watch kanggo ngajantenkeun Jeff Williams, anu parantos ngurus ngobrolkeun perkawis watchOS 3. Tapi ieu mangrupikeun hal anu parantos kami terang sareng naon anu Kami anu diarepkeun mangrupikeun generasi kadua Apple Watch. Tapi mimitina aranjeunna ngagaduhan anu disiapkeun: Pokémon GO badé sumping ka Apple Watch.

Sanaos hal anu paling normal, sahenteuna anu kuring kantos tingali, nyaéta jalma leumpang ningali iPhone pikeun ningali naha aranjeunna mendakan sareng moro Pokémon, ieu moal perlu deui upami urang gaduh Apple Watch. Salami urang leumpang, urang bakal nampi béwara unggal waktos urang ngalangkung caket Pokémon. Tina jam tangan urang urang tiasa ningali naha Pokémon anu urang caket dipikaresep ku urang, upami henteu, sareng mutuskeun naon anu kedah dilakukeun, sadayana tanpa kedah miceun iPhone tina saku urang.

Apple Watch bakal ngajantenkeun Pokémon Go Plus henteu perlu

Aya geulang, the Pokémon GO Plus, anu sakuduna ngalakukeun ieu sadayana. Éta mangrupikeun gelang anu ditunggu-tunggu, utamina ku sadaya penggemar Pokémon, tapi ayeuna éta henteu diperyogikeun atanapi dianggap ogé upami urang gaduh Apple Watch.

pokemon buka apel nonton

Sanajan aplikasi jauh langkung terbatas tibatan versi iPhoneKumaha carana tiasa sanésna, éta bakal ngagaduhan sadayana anu urang peryogikeun sahingga urang tiasa maénkeun judul momen bari henteu kedah sadar pisan kana iPhone urang, anu ogé bakal ngabantosan hirup batré.

Pikeun curang, hal anu matak ogé nyaéta sénsor Apple Watch bakal dianggo pikeun ngukur léngkahna, anu tiasa dilakukeun ti mana waé tanpa leres-leres ngalih. Ieu bakal pikaresepeun, contona, pikeun menetas endog.

Janten ayeuna anjeun terang, Pokémon GO badé sumping ka Apple Watch. Naha anjeun bagja ngeunaan warta ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sistemumma cenahna

    Naha App tiasa dipasang dina Apple Watch seri 1?