Pokémon Go bakal ngagaduhan eusi Lebaran anu éksklusif

pokemon-go-halloween

Fans Pokémon Go? sumuhun, masih aya sababaraha ... Sareng éta sanaos sigana fenomena Pokémon GO maot kasuksésan, éta tetep maot. Pokémon GO terus aya di Top 100 tina kaulinan anu paling diunduh (dinten ayeuna di 85 di App Store di Spanyol) sareng dina posisi ka 7 dina hal kasuksesan ku pendapatan; panasaran dihandap Tinder ...

Tapi henteu, Pokémon GO henteu maot, sareng data na nyarios kitu. Pokémon GO ngantosan kadatangan na di Apple Watch, sareng henteu ngan éta, aranjeunna ogé tetep ngaleupaskeun pembaruan alit anu ngajantenkeun urang langkung ngait. Anu pang anyarna? Barudak ti Niantic (pamekar Pokémon GO) terang kumaha aranjeunna resep Lebaran, sareng naon anu langkung saé tibatan ngahijikeun Pokémon misterius sareng jutaan permén tambahan. Pokémon GO sumping sareng eusi Lebaran anu eksklusif ti 26 Oktober dugi ka 1 Nopémber ...

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo samemehna, énjing, 26 Oktober, anjeun tiasa nyobian eusi Lebaran ekslusif ieu dina Pokémon GO, eusi anyar anu Kami bakal ningali Pokémon langkung pikasieuneun sareng kami bakal ngagaduhan seueur manisan deui dina waktos petualangan urang sakitar dunya Pokémon GO. Eusi ekslusif anu, sakumaha urang carioskeun, bakal lumangsung ti 26 Oktober dugi ka 1 Nopémber. Leres, urang ti Niantic parantos ngingetkeun urang ngeunaan sagala hal anu tiasa urang mendakan salami dinten-waktos Lebaran nalika urang maénkeun Pokémon GO:

Éta Lebaran sareng kami gaduh perawatan pikeun anjeun! Ti tanggal 26 Oktober dugi ka 1 Nopémber anjeun tiasa kéngingkeun permén ganda unggal waktos Pokémon anjeun direbut, disimpen sareng ditransfer. Entong hilap ngeunaan pasangan Pokémon anjeun, anjeunna ogé bakal ngabantosan anjeun ngahasilkeun permén opat kali langkung gancang. Upami anjeun mendakan Pokémon anu langkung pikasieuneun tibatan biasana, tong heran (atanapi sieun), aranjeunna hoyong (sareng gaduh hak) ogé senang. Nyingsieunan sababaraha babaturan anjeun, ngambil alih babaturan anjeun terasrasakeun dinten serem ieu anu pikaresepeun sareng perayaan sareng urang. Bingah Lebaran!

Anjeun terang, Upami anjeun hoyong ngaraosan sadayana kontén ekslusif sareng Pokémon Go ieu, ulah ragu pikeun ngaunduh Pokémon Go pikeun ios ti App Store, kaulinan gratis (kalayan micropayments upami anjeun hoyong kamajuan langkung gancang) sareng universal, janten anjeun tiasa maénkeun éta duanana dina iPhone sareng iPads anjeun.

Pokémon GO (Tumbu AppStore)
Pokémon GObebas

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.