Pokémon GO bakal lirén damel dina alat jailbroken

Pokémon GO tanpa Cydia Pokémon GO éta parantos ngarusak sadaya rékaman tina gim video. Pas diluncurkeun, jutaan sareng jutaan pangguna ngaunduh proposal Niantic pangénggalna sareng mimiti ngalakukeun naon anu parantos lami teu dilakukeun: kaluar, laksanakeun sareng berinteraksi sareng jalma ... offline. Tapi aya ogé pangguna anu henteu kedah ngalih ka payun, naha aranjeunna curang ku masang sababaraha tweak Cydia.

Pangguna ieu tiasa disebatkeun yén "anjeun pikir pulisi bodo", janten pulisi dina hal ieu Niantic, pamekar game anu henteu daék ngantep pangguna curang. Salah sahiji cara pikeun nyingkahan ieu nyaéta nyieun Pokémon GO henteu tiasa dianggo dina alat jailbroken atanapi aksés Root dina kasus alat Android, hal anu bakal sumping dina vérsi 1.7.0 anu parantos mimiti ngahontal App Store di sababaraha nagara.

Naon anu énggal dina Pokémon GO 1.7.0

  • Pokémon pendamping dilaksanakeun: Pelatih bakal tiasa milih salah sahiji Pokémon na pikeun janten pasanganna. Pelatih tiasa kéngingkeun permén ti Pokémon pasanganna ku leumpang jarak anu tangtu.
  • Ayeuna langkung gampang pikeun milih Pokémon anu langkung alit dina layar.
  • Ngalereskeun masalah dimana endog tiasa menetas tanpa nembongkeun animasi.
  • Ningkatkeun reliabilitas kinerja nalika alat ngalih antara jaringan supados gim henteu ngagantung atanapi lirén update.
  • Pangrojong pikeun Pokémon GO Plus.
  • Koréksi minor dina téks.

Bisi wae, sanaos kuring ngartos usaha pangembang naon waé pikeun nyegah pangguna tina curang, statistik anu mastikeun yén Pokémon GO kirang na kirang dimaénkeun Aranjeunna kedah ngadamel Niantic awas kana larangan ieu. Kuring gaduh mamang ngeunaan naon anu bakal dilakukeun ku pangguna: naha anjeun langkung resep jailbreak atanapi maénkeun Pokémon GO?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hek cenahna

    Pokemon Go henteu tiasa dianggo tina vérsi anu mimiti dina alat jailbroken. Dina raraga maénkeun aya tweaks sapertos Masterball supados tiasa dianggo.

    1.    Elio Armoa cenahna

      Hai Hek, naha anjeun parantos masang apdet pangénggalna (1.7 iOs) sareng naha anjeun tiasa neraskeun maén? Abdi henteu tiasa, kuring ngagaduhan Masterball sareng éta moal ngantep kuring nyambung ...

  2.   Ḿảṝiō Rōċą cenahna

    nyaéta pokepatch atanapi anu sapertos kitu ... sabab ti vérsi anu munggaran éta teu diijinkeun dina alat anu nganggo yeilbreic

  3.   TR90 cenahna

    Nya, Pokémon Go bakal dihapus tina iPhone kuring. Teuing tegangan pikeun bél anu kaleungitan pertandingan sababaraha minggu. Tanpa pembaruan, tanpa ngupingkeun komunitas sareng ayeuna aranjeunna mimitian ku carita ieu. Gimna henteu pati luhur pikeun ngagoda tuah ku cara kieu. Aranjeunna bakal terang. Hayu urang tingali saha anu teras-terasan leumpang teu nganggo rhyme atanapi alesan dina bulan Désémber, kalayan 0 derajat.

  4.   Gersam Garcia cenahna

    Memang éta henteu diijinkeun ti mimiti, tapi contona kuring nganggo Pokepatch (saur kuring) pikeun memotong saat-saat éta cek naha anjeun parantos Jailbreak dilakukeun ... Éta ngan ukur hiji Kuring anu parantos dipasang (percanten atanapi henteu). Sigana mah pembaruan ieu ngaleungitkeun éta, sareng langsung ayeuna anjeun kenging pesen dina layar anu henteu ngamungkinkeun anjeun maénkeun, ngingetan yén ponsel anjeun "diakar" atanapi "jailbroken".

    Abdi badé angkat ka dieu, teras. Diantara saeutik pisan berita, hal-hal anu dropper, sareng kuring parantos mendakan yén kusabab kuring urang Kanaria (sacara géografis Afrika) kuring bahkan henteu tiasa kéngingkeun Mr Mime, sareng yén daérah daérah sanés buana sanés tungtungna TEU kaluar dina endog boh, kuring lulus. Sareng aya anu nyarios yén dina naon anu kami maénkeun sareng gim, aranjeunna bakal nyéépkeun 10/12/15 euro na pikeun pertandingan.

    Henteu sadayana urang anu gaduh telepon sélulér "kabuka" hoyongna unduh aplikasi sacara haram, atanapi, numutkeun Niantic, curang.

    Atoh, aranjeunna bakal terang. Tapi kuring langkung resep Activator tibatan Pokèmon Go, ayeuna.

  5.   Juan Manuel cenahna

    Kuring ogé gaduh jailbreak sareng nganggo masterball, sanés alesan éta kuring badé lirén maén pokémon, kuring ngan saukur henteu bakal ngamutahirkeun sareng ngantosan tweakna diperbarui, kuring henteu nganggo cydia pikeun curang, kumargi gimna kaleungitan sadayana

  6.   William cenahna

    Upami anjeun tiasa maén. Geus aya pilihan dina cydia. Pikeun 1.7.0, teu aya di luhur anu damel tapi urang ayeuna tiasa maén kalem deui

  7.   Roberto cenahna

    Tweak Cydia naon anu tiasa anjeun maénkeun dina vérsi 1.0.7?

  8.   tonelo33 cenahna

    pokepatch parantos diénggalan dinten ayeuna sareng ayeuna ngamungkinkeun anjeun maénkeun pokémon deui

    diverifikasi

  9.   Scl cenahna

    Diverifikasi: pokepatch henteu jalan. Anjeun ngalebetkeun aplikasi tapi pokeparadas henteu némbongan, sanés pokémon anu caket, nyaéta henteu aya gunana.