Poll of the Week: Naha anjeun bakal ngabolaykeun langganan Spotify anjeun saatos nyobian Apple Music?

musik apal

Apple Music ayeuna janten kanyataan sareng jasa streaming musik Apple janten ulasan anu saé. Mangrupikeun platform anyar, dilebetkeun kana aplikasi musik asli ti ios 8.4, anu ngagabungkeun streaming, radio permanén sareng jaringan sosial dimana seniman tiasa berinteraksi sareng kipas. Sistem ieu ngahiji sampurna sareng iPhone, iPad sareng iTunes sareng sababaraha bulan urang ogé bakal ningali éta dina alat Android sareng dina Apple TV.

Naon manpaatna paling hébat anu ditawarkeun ku Apple Music ayeuna? Kanyataan yén urang tiasa ngabuktoskeun tina gratis tilu bulan. Naon anu bakal kajadian sareng Spotify, aplikasi anu parantos mendominasi sektor ieu dugi ka ayeuna? Duanana jasa nawiskeun katalog 30 juta lagu sareng panyimpenan musik offline, tapi éta pangguna anu daék mayar tiasa waé cicing sareng Apple Music, kusabab integrasi sareng ékosistem Apple.

Kusabab kitu, dina survey minggu ieu urang naroskeun ka anjeun naha anjeun bakal ngabatalkeun langganan anjeun ka Spotify saatos nyobian Apple Music, atanapi upami sabalikna anjeun milih anu munggaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

51 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Luis Mariscal Esteban cenahna

    Anjeun terang kunaon ieu: TaiGJBreak_EN_2200.zip sanés file anu biasa diunduh sareng tiasa bahaya.
    Unduh Tolak. Hatur nuhun

  2.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Hapunten pikeun spotify, kuring kantos senang

  3.   Jose Luis Mariscal Esteban cenahna

    Kuring parantos jailbroken 3 kali sareng kedah mulangkeun saloba-hiji. Nu bisa jadi alatan. Abdi ngagaduhan Ipone 5

  4.   David Jungla cenahna

    Spotify ngagaduhan lirik lagu na, langkung mirah, kualitasna saé, éta ngagaduhan daptar lagu anu parantos kami jiptakeun ... Bakal sesah pisan pikeun kuring ngarobih

    1.    Brandon mérek cenahna

      Lirik lagu ogé tiasa ditingali nganggo MusiXmatch dina iPhone. Ogé, teu aya video dina Spotify.

  5.   Omar Barrera Pena cenahna

    Kamungkinan enya

  6.   Sebastian Ignoti cenahna

    Leres, Apple Aturan!

  7.   Eduardo Rivas Madinah cenahna

    Abdi henteu tiasa kéngingkeun musik apel di App Store

    1.    Omar ortiz cenahna

      Éta henteu di App Store anjeun kedah ngamutahirkeun alat anjeun sareng dina aplikasi musik anu sami aya anjeun anu munggaran anu kuring terang anjeun henteu terang kumaha ngagunakeun musik Apple

  8.   Gambar placeholder Vicente Vargas cenahna

    Pasti enya, musik Apple langkung mirah di nagara kuring tibatan diémbarkeun. Sareng langganan kulawarga saé pisan

    1.    Luis Mario Kaldera cenahna

      Naha anjeun mayar naon waé pikeun ngaktipkeun langganan kulawarga?

    2.    Gambar placeholder Vicente Vargas cenahna

      Henteu, teu nanaon

  9.   Anti Padamelan cenahna

    Abdi nyéépkeun énjing maca Apple Music pro sareng kontra.

    Pro langkung atra: Janten bagian tina "ékosistem" tapi dina waktos anu sami dina kalemahanana pangageungna. Abdi ngajelaskeun:

    Apple Music ngan ukur sayogi dina sababaraha iDevices sareng diperkirakeun aya dina Android dina usum gugur. Pikeun bagian na, Spotify sayogi dina ios, Android, WP, sistem audio bumi, TV pinter, mobil komo dina konsol sapertos PS4.

    Deezer, Rdio, Google Music, Xbox Music, sareng Tidal lumayan nuturkeun kalungguhan Spotify nalika ngeunaan kasadiaan.

    Titik sanés anu dilawan nyaéta Xbox Music, anu ngagaduhan 38 juta lagu (jasa kalayan lagu panglobana aya) sareng kaanggotaan kulawarga anu langkung terjangkau sareng fleksibel. Ogé teu kedah urang hilap yén éta henteu ditujukeun ka anu resep musik ... Persentase anu paling nuntut di pasar.

    1.    Andrés cenahna

      muhun, kuring ngabayangkeun anjeun gaduh sadaya alat éta, sanaos kuring gaduh xbox sahingga kuring badé ngahurungkeun Xbox kanggo ngupingkeun musikna upami kuring tiasa ngadamel éta ti iOS, mac atanapi Apple TV, kadua, musik apel ngahijikeun iTunes pertandingan, sanaos aranjeunna sok hilap posting ka Ngeunaan, hartosna, perpustakaan anjeun tiasa ningkat kumargi anjeun tiasa unggah sadaya musik anu anjeun gaduh sareng éta henteu bahkan di iTunes sahingga dilegakeun katalog anjeun.

    2.    scl cenahna

      Inpormasi ieu parantos dipaliré ku panyipta tulisan ku "berita." Hatur nuhun pisan.

  10.   Gambar placeholder Jose Antonio Moreno Gonzalez cenahna

    Upami éta jasa langkung saé sareng gaduh seueur kontén

  11.   Dennis Ch cenahna

    Spotify dipiceun. Musik Apple Top. Cicing sareng abdi!

  12.   Jonathan D Sanchez cenahna

    patrick fernandez

  13.   Melvin Alaniz Diaz cenahna

    Monster Apple pikeun aksi pasti

  14.   Campur Freivin cenahna

    Kuring penginjil ... sareng ampir teu aya musik Kristen di Apple Music ... Kuring tetep tetep duanana, karunya kuring bakal ngantosan tilu bulan gratis sareng upami aranjeunna henteu angkat dina waktos éta ... kuring pikir kuring bakal tetep nganggo spotify.

    1.    Jerald Castellanos Membreño cenahna

      Leres bro ... Éta spotify anjeun nyéépkeun sadidinten ngadangukeun rupa-rupa musik Kristen

  15.   George avram cenahna

    Si

  16.   Juan Carlos Mrn Grc cenahna

    Ku teu sangka jadi

  17.   Jorge Luis Fernandez Roman cenahna

    Sanés kuring, kuring gaduh seueur akun Spotify Premium gratis hehe

  18.   Ivellisse Feliciano cenahna

    Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Tanpa ngartos seueur Apple Music.

  19.   Roger'z Alvarez cenahna

    Kuring henteu weruh tapi kuring pikir kuring tetep tetep

  20.   Pedro E Collazo cenahna

    Malaikat Eniel JC

  21.   Gambar placeholder Jose Manuel Martinez cenahna

    Spotify dipasang, musik Apple No.
    (Kuring nyarios henteu kusabab iphone abdi rusak sareng kanggo ayeuna kuring gaduh android I HATE ANDROID)

  22.   Luis Mario Kaldera cenahna

    Si

  23.   Cingcin Castellar Luis Manuel cenahna

    Abdi resep sareng Apple Music, utamina kusabab gampang sareng intuitifna pikeun ngaunduh lagu pikeun ngadangukeunana sacara offline. Hapunten pikeun Spotify tapi kuring parantos ngabolaykeun langganan premium kuring 😉

  24.   Eric Lopez cenahna

    Éta gumantung lamun gratis enya

  25.   UlisesMG cenahna

    Kuring henteu daék mayar 10 euro kanggo anu jelas, kalayan iklan unggal satengah jam, pasihan GRATIS !!!
    Abdi satengah FanBoy… .tapi tong némpél deui dompét kuring !!!

  26.   Roger Sabate cenahna

    Abdi

  27.   Syncope cenahna

    Kusabab kuring cicing di Uruguay, hiji-hijina nagara di Amérika Kidul dimana AppleMusic henteu sayogi, alhamdulillah aya Spotify!
    Nuhun nanaon, Apple.

  28.   Greivin MJ cenahna

    Pikeun mayar jasa sapertos kieu, kalayan naon anu anjeun laksanakeun dina streaming internét, anjeun unduh musik ka iPhone salamina.

  29.   David cenahna

    Ngitung taun tunda kalayan AppleMusic parantos diluncurkeun, rada sesah ngarampok Spotify tina daptar puter anjeun anu parantos didamel sareng platform sosial na ... Jujur kuring henteu ningali kuring nyiptakeun langkung ti 200 jam musik anu kuring gaduh disimpen salaku paporit!

  30.   Lucio aquino cenahna

    APPLE MUSIC… spotify uninstall, sanajan éta alus bari éta lumangsung!

  31.   Lucio aquino cenahna

    APPLE MUSIC… spotify uninstall, sanajan éta alus bari éta lumangsung!

  32.   Lucio aquino cenahna

    APPLE MUSIC… spotify uninstall, sanajan éta alus bari éta lumangsung!

  33.   Hernan cenahna

    Sigana mah kuring bakal tetep sareng Spotify. Kuring parantos gaduh musik dina iPhone, sareng nalika kuring lebet kana musik Apple kuring robih tanpa naroskeun panutup albeum anu kuring parantos nyingkronkeun. Abdi kaluar. Ngagantung dina Spotify.

  34.   Jamer Lino cenahna

    Kasalahan "Sedikit", Apple Music ngagaduhan 43 juta lagu dina katalog na. Selamat pikeun prakarsa anu pikaresepeun sapertos survey.

  35.   Mauricio D. Gonzalez Garcia cenahna

    Ngabatalkeun? Langkung saé tetep sareng jailbreak, saurna, musik mangrupikeun musik sanés dimana waé anjeun ngupingkeunana, bahkan kalayan JB kuring gaduh latar tukang dina YouTube, janten kuring tetep sareng Spotify gratis sareng JB kuring sareng tweak anu moal aya ios 8.4

    Kurban rébuan tweak pikeun aplikasi musik streaming anu saderhana, léngkah!

  36.   Ander torres cenahna

    Parantos aya jailbreak di ios 8.4

  37.   Jordi Gusti cenahna

    Henteu .. Apple browsing kacau, teu gaduh vérsi wéb, kualitas na langkung handap ..
    Kedah ningkatkeun. Éta yakin bakal.

  38.   Ksatria Cenutrio cenahna

    Kuring bakal tetep sareng Apple Music upami anjeun tiasa ngatur daptar puter sapertos dina Spotify, dina folder. Nyaéta, Olahraga, sareng di jero kuring nambihan sadaya daptar puter anu kuring mendakan aya anu didamel ku jalma, atanapi milik kuring. Dina iTunes, kuring henteu tiasa ngalakukeun anu sapertos kitu. Hal anu sami henteu tiasa dilakukeun.

  39.   Ramses cenahna

    Apple Music masih gaduh mangtaun-taun pikeun pencét sapatu Spotify. Di sagigireun janten aplikasi asli pikeun sistem, kuring henteu terang naha aranjeunna bakal tiasa ngarobih aplikasi bari henteu kedah ngapdet sadayana ios. Di sisi anu sanésna, dina Spotify éta diperbarui langsung.
    Perkawis musik, aya hal-hal anu aya tapi anu sanésna henteu. Sareng kuring henteu resep ngadangu antawis lagu (crossfade). Anjeun ogé henteu tiasa nyetél kualitas musik. Kadang-kadang langkung saé pikeun ngirangan sakedik, utamina nalika anjeun iinditan nganggo mobil atanapi anjeun bakal gancang béak megabyte. Daptar puter kirang dina waktos ayeuna. Aya ogé kagagalan dina milarian, sesah pikeun kuring mendakan sababaraha hal anu tungtungna kuring kedah mendakan anu patali sareng seniman anu sanés. Nya, éta mangrupikeun daptar panjang hal-hal anu Spotify parantos parantos direngsekeun parantos lami, janten sistem streaming anu pangsaéna ayeuna, salian ti kompatibel sareng Djay sareng Pacemaker, hal anu langkung saé pikeun kami anu didedikasikan pikeun musik.

  40.   Anti Padamelan cenahna

    @andres: Sigana anjeun henteu ngartos. Anjeunna ngajelaskeun deui ka anjeun: Nalika jasa sanésna tiasa dianggo dina ampir sadaya platform, Apple Music ngan ukur dugi ka ios sareng langsung ka Android. Leres, éta saé pikeun konsumén Apple biasa, tapi éta ngan ukur pasar na ka platform sanés.

    PS: XBOX parantos janten pusat multimédia sareng upami aya anu nganggona, utamina kusabab 8 juta lagu tambahan .. Kuring langkung resep ningali acara UFC di dinya di 1080p, 120hz sareng 60 inci dibandingkeun dina smartphone atanapi tablet mana waé.

  41.   xjhoan cenahna

    Kuring henteu ningali logika kana jasa sapertos kieu, mimitina éta nyéépkeun megabyte sareng megabyte anu kuring kedah mayar kanggo aranjeunna, pikeun éta kuring nyandak saluran YouTube vevo sareng mendakan musik sareng naon anu kuring simpen ku mayar kaanggotaan kuring tiasa mayar dina megabyte, sajaba ti directv pikeun janten klien éta masihan kuring Pilihan pikeun mikaresep musik stingray, kaleresan éta dinten ayeuna kuring henteu ngartos naha mayar kaanggotaan upami anjeun ngagaduhan YouTube, dimana anjeun tiasa ngadamel daptar puter sareng gratis, yén aya anu wani pikeun ngajual kuring musik apal atanapi jasa sanés.

    Kuring ngagaduhan xbox hiji, aya jasa anu disebut aksés ea, anjeun mayar 25 sataun sareng anjeun tiasa maénkeun dugi ka 6 pertandingan salami sataun, sareng tiap pertandingan biaya 60 nyalira, nyaéta, salami 25 sataun anjeun resep kana 360 kaulinan anu sesah , nyaéta Éta mangrupikeun hal anu narik ati, sabab upami anjeun henteu ngagaduhan kaulinan anjeun moal tiasa maénkeun éta, tibatan musikna sayogi dimana-mana!

  42.   hakim gedé cenahna

    Kuring badé nyobian ayeuna, sareng tina naon anu kuring kantos baca sareng tingali pendapat, sigana kuring tetep sareng musik apel. Ngomong-ngomong:

    MSG duplikat henteu dimoderasi didieu ... ???

    Salu2.

  43.   Rayl cenahna

    Henteu aya keluhan ti Spotify, éta saé pisan, tapi, kuring henteu badé mayar dua jasa janten kuring ngalih ka Apple Music anu pasti bakal ningkat, ngan ukur muatan Spotify kirang bakal balik

  44.   Valeria cenahna

    Musik Apple pikeun kanyataan saderhana spotify asli sigana mahal pikeun kuring (Panama) di sisi anu sanés Apple musik langkung mirah mangrupikeun musik anu kuring hoyong sadayana dina hiji App tanpa kedah ngaunduh deui anu kuring henteu pernah resep daptar puter spotify sareng anu paling sigana musik Apple bakal maju dugi ka spotify .... Sareng dina tungtungna sadayana bakal ngalih (pangguna Apple) kana musik Apple