Poto anyar sampel iPhone 13 muncul

iPhone 13

Poto anyar ngeunaan naon anu bakal janten conto éksternal tina futures nembé nembongan dina Twitter iPhone 13 y iPhone 13 Pro. Éta potongan anu sacara lahiriahna persis sami sareng alat akhir.

Sampel sapertos kitu gunana pisan pikeun pabrik casingngarah fisik tiasa nguji prototipe na ningali kumaha éta bakal cocog sareng alat anu nyata. Kalayan sampel ieu urang parantos terang sahenteuna ukuran luar unggal modél, sareng susunan lénsa kaméra. Ieu hal ...

Bocor Apple duanrui nembé dipasang kana akun anjeun Twitter gambar tina sababaraha réproduksi ukuran hirup tina iPhone 13 sareng iPhone 13 Pro salajengna. Éta sapertos anu biasana urang tingali dina sela-sela toko telepon. Maranéhna nyaéta baranahan satia alat aslina, tapi teu aya nilainya naon-naon pikeun calon maling.

Dina gambar ieu anyar desain kamar dua diagonal tina iPhone 13, sareng lekukan langkung alit tibatan anu ayeuna di payun. Kiyeu anu masih teu tiasa ngaleungit tina layar iPhone.

iPhone 13

IPhone 13 bakal dikenal ti jauh ku panataan kaméra.

Ieu mastikeun hal anyar dina susunan dua lénsa éta bakal gancang ngaidentipikasi iPhone 13 sareng iPhone 13 Miniogé desain anu langkung kandel sareng kaméra anu langkung ageung pas dina iPhone 13 Pro, nempatkeunana saluyu sareng ukuran anu diarepkeun dina iPhone 13 Pro Max.

Sadaya perbaikan anu direncanakeun dina kaméra tina iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max ukuran lénsa sacara signifikan langkung ageung, sareng pas dina kasus éta ogé.

Éta tiasa ditingali yén renda ngagaduhan juru langkung buleud tibatan model ayeuna, masihan perasaan yén éta henteu langkung pasagi, sareng janten hal anu langkung "bunder".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.