Pembaruan Poto Google ku nyiptakeun GIF tina pidéo sacara otomatis

google-poto

Dina titik ieu, kuring pikir yén teu aya anu ragu ngeunaan kemungkinan anu ditawarkeun ku jasa Poto Google ti jalma-jalma ti Mountain View, layanan anu sering-sering nawiskeun kami fungsi-fungsi anyar, masing-masing langkung narik pikeun nyobaan adaptasi sareng karesep sareng karesep pangguna anu ngamangpaatkeun éta. Poto Google ngamungkinkeun urang otomatis simpen salin sadaya poto sareng pidéo (sanés kualitas 4k) anu urang lakukeun ku iPhone urang sadayana gratis sareng tanpa batas. Google parantos ngamutahirkeun aplikasi na sareng nambihan dua fungsi énggal.

Versi anyar Poto Google ngamungkinkeun urang sacara otomatis nyiptakeun GIF tina pidéo anu kami unggah kana akun kami dina jasa ieu. Téknologi Google henteu ngarobih sadaya pidéo kana GIF, tapi langkung saé candak momen anu paling pikaresepeun dina pidéo pikeun nyiptakeun file GIF yén urang engké tiasa ngabagi ngalangkungan email atanapi ngalangkungan aplikasi olahpesen anu sanés anu parantos kami pasang dina terminal kami.

Salaku tambahan, Google Photos ngaktipkeun pangakuan raray pikeun poto pangpayunna sareng ngabandingkeun poto-poto éta sareng anu paling anyar pikeun nyiptakeun sorotan unggal bulan, fitur anu sami sareng fitur Memories dina aplikasi Photos. Sareng kusabab teu aya dua tanpa tilu, Google ogé ngadeteksi gambar-gambar anu parantos disarengan sareng nawiskeun kamungkinan pikeun muterkeunana sacara mandiri atanapi babarengan, anu ngamungkinkeun urang kedah ngalakukeun hiji-hiji langsung dina iPhone urang.

Poto Google sayogi didownload sacara gratis gratis liwat App Store. Pikeun seueur pangguna éta parantos janten aplikasi anu idéal pikeun sok gaduh salinan sadaya poto sareng video anu urang lakukeun pikeun konsultasi aranjeunna tina alat atanapi komputer sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.