Poto Google? Langkung saé panginten dua kali sateuacan nganggo

Google-Poto

 

Éta mangrupikeun perasaan Google I / O. anu nguciwakeun. Google Photos parantos ngajantenkeun Apple sareng Perpustakaan Poto iCloud na ku ngamungkinkeun simpen sadaya poto dina awan Google kalayan henteu aya wates rohangan sareng gratis. Leres, anjeun maca anu leres, Google bakal ngamungkinkeun anjeun unggah sadaya perpustakaan poto anjeun kalayan henteu aya wates rohangan, sakantenan manggung sakumaha anu anjeun pikahoyong sareng tanpa kedah mayar hiji euro. Ieu aya cetakan leutik, sabab éta bakal gumantung kana kualitas poto anjeun sareng upami anjeun mutuskeun badé dikomprés atanapi tetep versi aslina, tapi cetakan leutik anu leres-leres merhatoskeun pangguna nyaéta anu nyarios naon anu tiasa dilakukeun Google poto-poto éta anjeun angkat ka méga na. Mikir unggah perpustakaan poto anjeun ka Google Photos? Langkung saé heula ningali naon anu bakal kami carioskeun.

Ku unggah, nyimpen atanapi nampi kontén atanapi ngirimkeun ka atanapi ngalangkungan Layanan kami, anjeun masihan Google (sareng réncang na) lisénsi sadunya pikeun ngagunakeun, host, nyimpen, baranahan, ngarobih, nyiptakeun karya turunan (contona, éta tina tarjamahan, adaptasi atanapi parobihan anu sanés anu urang jantenkeun supaya kontén anjeun langkung saé diadaptasi kana Layanan kami), komunikasi, nyebarkeun, ngalakukeun atanapi nembongkeun umum sareng ngadistribusikaeun kontén éta.

Lisénsi ieu bakal tetep berlaku bahkan nalika anjeun lirén nganggo Layanan kami.

Téks ieu dicandak sacara harfiah (nyalin sareng némpelkeun) tina Syarat Layanan Google anu tiasa anjeun baca link ieu, dina bagian "Eusi anjeun dina jasa kami". Leres pisan, Google ngagaduhan hak pikeun nganggo kontén anu anjeun unggah kana jasa pikeun naon waé anu dipikahoyong., dimana waé di dunya, kalebet ngarobih, nyiptakeun karya turunan atanapi ningalikeun ka umum.

Naha ieu sami pikeun sadaya jasa anu sami? Naha Apple tindakan anu sami sareng iCloud? Walerna henteu, Sakumaha anjeun tiasa tingali dina Sarat Layanan iCloud, anu anjeun tiasa tingali dina link ieu sareng ti mana kuring sacara harfiah nimba dua paragrap ieu:

Ieu ngandung harti yén anjeun, sanés Apple, ngan ukur tanggung jawab pikeun Eusi anu anjeun unggah, diunduh, diposting, email, dikirimkeun, disimpen, atanapi sanés didamel ku panggunaan Layanan.

Apple henteu ngaku kapamilikan bahan sareng / atanapi Eusi anu anjeun kirimkeun atanapi sayogi ngalangkungan Layanan. Nanging, upami anjeun ngalebetkeun atanapi ngeposkeun Konten sapertos di daérah Layanan anu tiasa diaksés ku umum atanapi pangguna sanés anu anjeun satuju pikeun ngabagi Kandungan sapertos kitu, anjeun masihan Apple lisénsi pamakean anu teu éksklusif, bébas royalti, sadunya pikeun ngagunakeun, nyebarkeun baranahan, ngarobih. adaptasi, nyebarkeun, narjamahkeun, komunikasi sacara umum, sareng nembongkeun publik sapertos Kandungan ngalangkungan Layanan ngan ukur pikeun tujuan Eusi éta dipasang atanapi disayogikeun, tanpa imbalan atanapi kawajiban Apple ka anjeun.

Nyaeta, kecuali urang sacara jelas nyatakeun publik kana poto (atanapi kontén anu sanés) anu kami unggah, Apple moal tiasa ngalakukeun nanaon sareng aranjeunna. Upami urang ngajantenkeun aranjeunna umum, maka éta ogé ngaku lisénsi panggunaan sadunya, sapertos Google. Naha anjeun masih mikir ngunggah poto anjeun ka Google Photo? Dina waktos ayeuna kuring ngantosan Apple ngalih tab.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel Loné Perera cenahna

    Urang sadayana terang yén Google hoyong ngendalikeun urang 24 jam sapoé, tapi kuring mikir yén nalika ngalakukeun ieu «salin témpél» tina kaayaan anjeun kedahna ngalaksanakeun éta ti mimiti, sareng teu maliré bagian anu nyebatkeun:
    «Sababaraha Layanan kami ngamungkinkeun anjeun unggah, ngirim, nyimpen atanapi nampi kontén. Upami Sadérék ngalakukeun, anjeun bakal teras janten anu gaduh hak milik inteléktual anu dipiboga ku anjeun pikeun eusi éta. Pondokna, naon milik anjeun milik anjeun »
    Kuring ngartos naon anu anjeun badé ngingetkeun ku tulisan ieu, tapi lakukeun sacara jelas sareng tanpa nyasabkeun

  2.   David (@ David23FS) cenahna

    Terakhir dirobih: 14 April 2014

    Éta nempatkeun kana tautan anu anjeun parantoskeun: http://www.google.com/intl/es/policies/terms/

    Nyaéta, aranjeunna parantos ngalakukeun éta salami 1 taun. Ayeuna yén Poto Google kaluar dina ios éta goréng, tapi salami waktos ieu henteu janten masalah?

    Di sisi anu sanésna, aranjeunna mangrupikeun kaayaan "generik" tina Google, henteu khusus pikeun Poto Google. Sareng bérésna, naha anjeun parantos ningali kaayaan «Flickr», atanapi jasa anu sanésna?

    Pokokna, kuring henteu ningali berita dina ieu, ngan ukur usaha ngareuwaskeun masarakat. Sing salamet.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Éta kaayaan ALL jasa Google. Éta henteu acan dirobih ku kaluarna Poto Google hartosna éta tetep kaayaan anu sami.

      Ngeunaan naha kuring parantos ningali kaayaan jasa-jasa sanésna, jawabanana enya. Dina tulisan kuring nempatkeun iCloud, anu dina hiji halaman ngeunaan Apple mangrupikeun anu dipikaresep ku kuring, tapi kumargi anjeun naroskeun perkawis kaayaan Flickr, éta mirip pisan sareng Apple.

      Sareng perkawis naon anu anjeun carioskeun ngeunaan "Ayeuna Google Photos teu aya dina ios, naha éta goréng, tapi salami ieu henteu janten masalah?" Jelas, upami éta henteu aya pikeun pangguna ios, kami henteu resep kana blog ieu, émut, kami "iPad News".

      Kuring henteu nyobian ngingetkeun saha waé, kuring ngan ukur nyoba ngajantenkeun aranjeunna terang kaayaan sareng masing-masing meta saluyu. Anjeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong sareng poto anjeun, sareng kuring ogé bakal ngalakukeun éta sareng poto kuring.

  3.   Jimmy iMac cenahna

    Kuring pikir Apple henteu bakal ngalakukeun nanaon tentang éta, naon anu Google henteu ngesang, upami anjeun nyarios kusabab nurunkeun harga sareng anu sanés, éta bakal ngudag éta sareng éta henteu cocog sareng Apple.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kuring miharep éta ngalakukeun hal. Kalayan alat 128GB anu gaduh cadangan 5GB, unggah poto sareng nyimpen file henteu raoseun. Sahenteuna ngalegaan kapasitas gratis, atanapi bahkan nawiskeun bonus gratis gumantung kana alat anu anjeun mésér.

  4.   Pablo cenahna

    Anjeun fanboy alarmis chayotero. Éta menyakiti anjeun yén Google parantos ngalaksanakeun hal-hal anu saé sareng apel anjeun sok biasa-biasa waé. Nyalahkeun anjeun

  5.   DanielCip cenahna

    Peunteun saé pisan. Masing-masing ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong, tapi panulis catetan masihan kami pendapat sareng ogé ngajantenkeun urang mikir, henteu wajib mikir sami, tapi catetan ieu ngabantosan kuring mutuskeun naon anu kedah dilakukeun, jarang anjeun ningali anu maca leutik nyitak, sapertos asuransi éta. Anu kuring satuju nyaéta Apple kedah ningkatkeun rencana kapasitasna gratis, éta parantos ngagaduhan kauntungan dina terminal sareng asesorisna. Salam

  6.   Carl cenahna

    Waduh!
    Dugi ka kuring ningali batur muka panonna, sareng ningali ati-ati kana jinis jasa anu rumit pisan anu sok disayogikeun ku Google.
    Abdi henteu percanten kana poto kuring, atanapi data kuring, langkung-langkung kontak kuring atanapi email ka batur anu didaptarkeun pikeun ngajual data.

    Klausa na nyarios kitu, tapi teu aya anu tiasa muka panonna. Proyék hébat, Luis!