Poto Google ngahontal vérsi 2.0 kalayan warta penting

google-poto

Google Photos ayeuna mangrupikeun jasa anu paling saé pikeun nyimpen poto urang tanpa wates sareng gratis, salami nalika aranjeunna henteu ngaleuwihan 16 Mpx sareng sanés pidéo dina kualitas 4k. Tapi aplikasi ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang nyimpen poto urang pikeun tiasa konsultasi tina alat naon waé, tapi ogé ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun sababaraha fungsi, beuki nambahan, sahingga jasa ieu sanés ngan ukur aplikasi panyimpenan. Kalayan Poto Google urang tiasa nyiptakeun albeum pikeun ngabagi aranjeunna, ngédit poto, ngosongkeun rohangan dina alat urang saatos gambar parantos diunggah kana akun Google kami ...

Juni kamari Google ngaluncurkeun aplikasi anyar anu disebut Motion Stills, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih poto Live kami kana format GIF tiasa ngabagi ngaliwatan jaringan sosial atanapi aplikasi olahtalatah cocog sareng format ieu. Saatos pembaruan terakhir Poto Google fungsi ieu ayeuna sayogi tanpa urang kedah nganggo Motion Stills.

Hatur nuhun kana aplikasi ieu kami bakal tiasa ngabagi sareng alat naon waé poto "langsung" anu urang candak nganggo iPhone 6s atanapi iPhone 7 kami ngarobih aranjeunna kana format GIF. Google sanés hiji-hijina perusahaan anu nunjukkeun minat kana téknologi ieu, kumargi jaringan sosial Facebook ogé parantos cocog sareng jenis fotografi pindah ieu sababaraha bulan.

Fungsi anu sanés ngamungkinkeun urang milah sadaya albeum sacara kronologis anu urang ciptakeun pikeun ngatur pustaka poto kami di Google, pilihan idéal pikeun nyingkahan teu kedah milarian nami-nami, upami urang terang perkiraan tanggal dimana urang ngadamel albeum.

Naon anu énggal dina versi 2.0 tina Google Photos

  • Ningkatkeun Poto Langsung anjeun ku stabilisasi MotionStills
  • Pilih gambar leutik kanggo rai kontak
  • Nyortir poto kana albeum sacara kronologis atanapi dina urutan panambah terakhir
  • Langkung gampang dibagi dina YouTube
  • Perbaikan kinerja
Poto Google (AppStore Link)
Poto Googlebebas
Gerak Gerak - GIF, Collage (AppStore Link)
Gerak Gerak - GIF, Kolasebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    estimasi:
    Kuring nyadangkeun poto sareng poto google (kuring ngosongkeun rohangan sareng éta dihapus tina iphone), masalahna nyaéta aya aplikasi pikeun ngadamel collage sareng poto, anu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun milih poto tina gulung, (tina poto tina iphone hungkul), Kumaha kuring ngaunduh poto tina poto google kana alat kuring?
    kolase poto google henteu ngamungkinkeun kuring nempatkeun téks it éta sababna kuring nganggo anu alternatip.