Poto Langsung dina iPhone 6s ngandung bug yén Apple parantos ngalereskeun

poto hirup

Sababaraha média AS parantos gaduh kasempetan pikeun nganalisis iPhone 6s anyar sareng téknologi anu diterapkeun, sapertos layar 3D Touch (sanggup ngadeteksi tekanan anu kami laksanakeun) sareng Live Photos. Fungsi terakhir ieu badé révolusi kaméra 12 megapiksel tina iPhone énggal, ti saprak ayeuna urang tiasa candak gambar pindah. "Poto kalayan kahirupan sorangan" ieu tiasa ditingali tina alat naon waé sareng ios 9 sareng ti Macs sareng tiasa disetél salaku wallpaper animasi dina iPhone, iPad atanapi Apple Watch.

Najan kitu, Poto Langsung hadir sareng sakedik masalah: éta henteu terang kumaha ngadeteksi saat-saat nalika pangguna angkat iPhone kanggo nyandak poto atanapi nalika aranjeunna nempatkeun iPhone deui dina kantongna. Naon kajadian na? Éta Poto Langsung néwak gerakan luhur-ka handap kaméra nalika pangguna badé nyandak poto sareng pangaruhna ngahasilkeun hasilna goréng. Apple parantos ngagarap pembaruan parangkat lunak anu bakal ngalereskeun masalah ieu.

Sakumaha dikonfirmasi ku sumber perusahaan resmi, versi salajengna tina ios bakal ngajantenkeun Poto Langsung tiasa dianggo langkung épisién. Alatna bakal tiasa mendakan gerak iPhone pikeun néwak ukur adegan anu ku pangguna hoyong dipoto. Ku alatan éta, Poto Langsung bakal lirén ngarékam momen nalika pangguna naékkeun kaméra iPhone pikeun nyandak gambar.

Di momen ieu kami henteu ngagaduhan tanggal anu pasti anu tiasa urang pikaresep Saratus persén Poto Langsung, tapi urang tiasa ngarepkeun pembaruan ios ieu bakal dileupaskeun sababaraha dinten ka payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel cenahna

    fungsi kontrol sora (sanés siri) henteu tiasa dianggo kalayan headphone atanapi ku mencét tombol home ... parah teuing