Poto mimiti iPhone 6c?

iPhone 6c

Sababaraha dinten ka pengker urang nguping gosip anu nyarios ngeunaan Kamungkinan Apple ngahudangkeun deui iPhone 5c, ngaluncurkeun panerus na anu saluyu iPhone 6c barengan iPhone 6s hareup sareng iPhone 6s Plus.

IPhone 6c ieu bakal dicirikeun ku dilengkepan ku perangkat keras iPhone 6 ayeuna tapi ogé, éta tiasa ngagaduhan layar opat inci pikeun aranjeunna anu, salian ti iPhone anu rada langkung meujeuhna, ogé hoyong terminal anu layarna langkung alit.

Henteu lami ti saprak munculna inpormasi ieu dugi ka kami ngagaduhan anu munggaran kamungkinan kabocoran iPhone 6c ieu, nunjukkeun gambar mimiti naon anu tiasa janten sampul tukang na. Dina poto anu nuju pos ieu anjeun tiasa ningali di kénca, bagian handap perumahan 5c iPhone bari di belah katuhu, anjeun tiasa ningali daérah anu sami dina iPhone 6c.

iPhone 6c

Di daérah kaméra tukang ogé kami ngahargaan parobihan, niténan a slot pikeun True Tone LED flash anu ngahijikeun dua élmu élmu optik pikeun nempatkeun dua LED tina warna anu béda, hal anu nyandak warna anu langkung alami pikeun poto-poto dimana sumber cahaya ieu dianggo.

Henteu seueur bédana anu urang tingali antara kadua generasi sareng kacuali kanggo retouching sakedik, sésana sigana henteu ngalaman parobahan ageung. Malah dina tingkat ujungna, bentukna mirip pisan antara dua, sanaos sapertos biasa, urang tiasa ningali parobihan anu langkung penting nalika minggu-minggu ngalangkung. Anu jelas nyaéta upami iPhone 6c tungtungna janten kanyataan, éta moal katingalina sapertos konsep ieu anu mindahkeun desain iPhone 6 kana kasus polikarbonat:

iPhone_6C_0011

Mudah-mudahan upami iPhone 6c janten kanyataan deui, Apple ulah ngalakukeun kasalahan repricing anu luhur sakumaha anu dilakukeun ku iPhone 5c. Henteu diragukeun, ieu mangrupikeun alesan utama modél ieu henteu ngawangun dina tingkat penjualan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Katia Rosa Aquije Agreda cenahna

    Sabaraha warna bakal aya?

  2.   Sebastian cenahna

    Layar 4 inci? Nya, henteu janten masalah salaku 5c ... leres?

  3.   Edgar olivera cenahna

    Anjeun ningali sampah, aranjeunna henteu diajar

  4.   Danilo Alessandro Arboleda cenahna

    Abdi henteu resep, kuring langkung resep 6

  5.   Lebrino Iglesias cenahna

    IPhone 6C ieu mangrupikeun iPhone 5S tapi didamel tina plastik.

  6.   rocio cenahna

    Upami éta 5 inci, kuring bakal ngagaleuh