Sadaya detil Poto kanggo Mac OS X

Poto-Mac

Nalika Apple ngenalkeun iOS 8 sareng Os X Yosemite, seueur hal anu tinggaleun dina hawa, sareng salah sahiji na nyaéta aplikasi Photos tina versi desktop sistem operasi Apple. Di Cupertino aranjeunna milih ngahijikeun aplikasi, sareng ninggali iPhoto sareng Aperture pikeun aplikasi anu langkung hadé diintegrasikeun sareng aplikasi Photos iOS. Versi munggaran anu sayogi ayeuna tiasa diuji upami anjeun ngagaduhan aksés kana program uji coba béta Apple sareng akhirna urang tiasa masihan anjeun detil naon anu janten aplikasi Poto saatos sayogi pikeun sadayana.

Poto dina iCloud

Poto-iCloud

Ngagaduhan poto tina iPhone sareng iPad anjeun dina komputer anjeun bakal janten kaulinan barudak. Anjeun kedah aktipkeun pilihan "iCloud Photo Library (beta)" dina "Setélan> Poto" dina iPhone atanapi iPad anjeun sareng sadaya poto anu anjeun candak bakal otomatis diunggah kana akun iCloud anjeun, sareng bakal diunduh kana sadaya alat anu anjeun gaduh sareng akun anu sami sareng ogé sareng pilihan éta aktip.

Gumantung kana kapasitas iCloud anjeun parantos ngontrak (5GB munggaran gratis) Anjeun tiasa geuwat bébérés rohangan, janten pilihan ieu boro-boro dianggo pikeun unggah perpustakaan poto anjeun, tapi mangrupikeun pilihan anu saé pikeun mindahkeun poto ka perpustakaan "lokal" anjeun bari henteu kedah nyingkronkeun iPhone atanapi iPad anjeun. Saperti dina iPhone sareng iPad, anjeun tiasa ngonpigurasikeun kumaha poto-poto éta diunduh, upami dina ukuran lengkep atanapi ngan ukur ku résolusi minimum pikeun tiasa ningali poto-poto éta kalayan kualitas, aslina aya dina iCloud dina ukuran pinuh.

Nyingkronkeun parobihan antara alat

Poto-Édit

Édit poto dina iPhone, iPad atanapi Mac anjeun sareng parobihanna bakal nembongan dina sadaya alat anjeun. Candak poto dina iPhone anjeun, edit dina iPad anjeun sareng cetak dina Mac anjeun, atanapi robih urutan anu anjeun pikahoyong, sabab dina kanyataanana sadaya alat kalakuanana siga ngan ukur hiji. Pasti, salami anjeun ngarobih poto-poto anu anjeun simpen dina iCloud.

Alat anu gunana pisan anu nambihan Poto anyar ieu pikeun Mac nyaéta "AutoCrop", anu ngalempengkeun poto pikeun anjeun sacara otomatis. Anjeun kedah nyobian.

Gampang nerapkeun saringan

Poto-Saringan

Aplikasi retouching poto sering pisan rumit pikeun kaseueuran pangguna. Dina ekstrim anu sanésna nyaéta aplikasi anu nerapkeun saringan tapi boro-boro ngamungkinkeun anjeun ngarobih naon-naon. Poto kanggo OS X ngamungkinkeun anjeun duaan: oléskeun saringan sacara otomatis atanapi khususkeun ku bérés geser anu ngamungkinkeun anjeun ningali parobihan nalika anjeun ngalaksanakeunana, ngahontal hasil anu ampir propésional. Jelas éta henteu tiasa dibandingkeun sareng aplikasi "pro" sanés tapi langkung ti cukup pikeun kaseueuran.

Langkung visual sareng langkung teratur

Poto-Mac-2

Poto pikeun Mac ngagaduhan premis: poto na protagonis. Éta sababna sadaya rohangan dijajah ku gambar anjeun, kanggo tiasa ningali éta dina ukuran optimal anu ngamungkinkeun anjeun mendakan naon anu dipilari tanpa kedah muka sadaya poto hiji-hiji. Cara Poto pikeun Mac ngatur gambar anjeun ogé parantos ditingkatkeun, ku sistem anu ngagunakeun tanggal sareng lokasi pikeun nyiptakeun acara.

Ngagulung ka perpustakaan perpustakaan anjeun ogé pikaresepeun sanaos anjeun gaduh rébuan poto disimpen. Sakali aplikasi ngimpor poto, anu peryogi waktos gumantung kana ukuran perpustakaan anjeun, sareng bahkan panutupan anu teu disangka-sangka (diperhatoskeun yén éta masih béta). Ngagulung sadayana janten cairan pisan, tanpa motong atanapi blok, sareng ogé nalika muka poto nembongan langsung. Penanganan file sacara saé pisan kahontal sareng dilakukeun gancang pisan.

Ngadamel albeum kanggo dipasihkeun ka réréncangan sareng kulawarga

Poto-Proyék

 

Sakali anjeun repot ngatur sadayana perpustakaan anjeun Éta bakal gampang pikeun anjeun pikeun nyiptakeun albeum kalayan acara anu anjeun paling resep sareng nyungkeun aranjeunna dina nyetak. Aranjeunna bakal sumping ka bumi nganggo beungkeutan anu kualitas, janten kado anu sampurna pikeun jalma anu anjeun resep. Anjeun tiasa ogé nyetak poto pananggalan, kalénder, sareng sajabana.

Aplikasi anyar anu ngagaduhan fungsi anu pikaresepeun pisan sareng anu ngahijikeun integrasi ios sareng OS X. Kami bakal neraskeun uji coba pikeun masihan kesan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.