Poto, video, tautan sareng GIF henteu diskon deui karakter dina tweet

login Twitter

Sajauh taun ayeuna aya seueur rumor anu parantos diterbitkeun aya hubunganana sareng platform microblogging Twitter. Rujukan anu paling anyar pikeun kanyataan yén perusahaan Jack Dorsey, émut yén anjeunna mangrupikeun salah saurang pendiri Twitter, ngagaduhan niat tungtungna cabut watesan kana jumlah karakter anu sakuduna kalebet link, poto, pidéo atanapi file GIF. Ngamangpaatkeun tautan atanapi file ieu hartosna yén jumlah karakter dina tweet kami sacara otomatis dikirangan ku 24 karakter, janten kami kapaksa milih kecap unggal tweet kalayan saé pisan.

Perusahaan microblogging nembé negeskeun warta ieu, sahingga ti ayeuna urang bakal tiasa ngalebetkeun file video, poto, GIF, survey atanapi tautan tanpa sieun yén jumlah karakter bakal dikirangan. Hiji-hijina hal anu tetep ngirangan karakter nyaéta nalika urang nyebatkeun atanapi ngabales batur ngalangkungan tweet. Anjeun moal tiasa gaduh sadayana dina kahirupan ieu.

Tungtungna, rumor anu muncul di awal taun di mana diklaim yén Twitter bisa ngaleungitkeun 140 watesan karakter anu teu leres hatur nuhun, sabab éta bakal ngaleungitkeun inti tina Twitter. Tungtungna, Twitter parantos nguping pangguna na tungtungna ngamungkinkeun kami ngeuyeuban tweets tanpa kapangaruhan ku pangirangan karakter, hal anu henteu asup akal sareng éta kontraproduktif pikeun jaringan sosial.

Twitter hoyong terus narik minat langkung seueur pengikut sareng tiasa ngantunkeun sosok 300 juta pangguna, inohong anu aranjeunna pigeonholed salami sababaraha taun. Fungsi-fungsi anyar anu penting parantos ditambihan sapanjang taun ieu, seueur di antarana disalin ku Facebook, fungsi anu kedah narik minat pangguna anu masih ningali Twitter salaku platform komunikasi tinimbang jaringan sosial. Tungtung watesan ieu bakal laun datang ka sadaya nagara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.