Powerslayer, carjer pinter diaktipkeun pikeun HomeKit Apple

Powerslayer

Beludru parantos ngumumkeun Powerslayer na, carjer pikeun alat Apple sareng diaktipkeun salaku HomeKit kusabab panggunaan pinter na. Carjer ieu pareum nalika ngecas réngsé sareng nyegah panas teuing sareng konsumsi énergi vampir (Énergi dikonsumsi ku éléktronika nalika dina modeu sayaga).

Carjer interaksi sareng alat Apple ngalangkungan aplikasi ios anu dikembangkeun ku Vvettwire, sareng tiasa berinteraksi sareng aplikasi HomeKit anu sanés. Aplikasi ieu dirancang pikeun nawiskeun pangguna cara visual pikeun ngawas tingkat muatan anu ditampi ku alatna.

Dinten ayeuna dunya ngahasilkeun 6,4 megaton gas rumah kaca tina kargo tina smartphone. Dina 2019, jumlah ieu bakal langkung ageung tibatan 13 megaton, sami sareng arus émisi taunan 1,1 juta mobils. Panalungtikan Juniper.

sus kakuatan Aranjeunna:

  1. kaamanan. UL bijil pikeun tingkat kaamanan paling luhur. Perlindungan lonjakan internal. Monitoring suhu kontinyu nyegah teuing panas.
  2. Kasaluyuan. Ngamungkinkeun anjeun ngeusi batre alat USB naon waé, ageung atanapi alit. Ti smartphone nepi ka tablet, maturan énergi bersih gancang sareng éfisién.
  3. Téknologi. Mikroprosesor ngajaga ngalawan bantosan langkung seueur sareng nyegah énergi wasted ku otomatis pareum nalika muatanana réngsé.
  4. Indikator status. Indikator LED hérang jeruk nalika alat dieusi sareng héjo nalika éta réngsé. Teu aya lampu hartosna éta parantos réngsé.

Tambihan ieu kanggo dijual di situs pamekar, éta aya dina 4 warna sareng harga na $ 39. Éta ogé nawiskeun bungkus nganggo carjer, kabel sareng kantong bawa kanggo $ 79.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.