PP25 nyolong kode TaiG sareng ngaleupaskeun jailbreak cocog ios 8.4 na

pp25-jailbreak

Adegan jailbreak sanés sapertos baheula. Lila teuing nyaéta nalika jalma-jalma anu ngalakukeun jailbreak cicing sareng Saurik pikeun ngaluncurkeun 100% jailbreak operasional ti mimiti mimiti. Pertama kali kami ningali hal anu kami henteu resep nyaéta nalika evad3rs bermitra sareng TaiG masang toko alternatipna nganggo evasi0n7, hal anu aranjeunna langsung dibenerkeun ku nuduh TaiG langkung milih pembajakan. Tim Tionghoa, anu terakhir pikeun ngalaksanakeun tindakan, ngaluncurkeun jailbreaks na dina waktos anu salah sareng pikeun vérsi anu henteu kedahna, anu tiasa nganyenyeri pangguna. Tapi anu paling parah nyaéta kasus PP25 (atanapi 25PP) anu didamel pikeun nyolong jailbreak tina komputer sanés sareng ngarobihna pikeun masang toko aplikasi nyalira. Anu saé? Ti batan ngalakukeun ieu sareng Taig jailbreak Aranjeunna parantos nunjukkeun yén bakal aya jailbreak pikeun ios 8.4 sareng moal aya pilihan antara Apple Music sareng jailbreak.

Upami kuring kedah masihan pendapat ngeunaan jailbreak ieu, Kuring bakal ngantosan TaiG ngaleupaskeun vérsi na ngeunaan jailbreak. Upami tim PP25 parantos hasil ngagunakeun kode jailbreak TaIG, kabuktosan yén ios 8.4 masih rentan, maka langkung percanten ka pangembang anu nyiptakeun jailbreaks tibatan anu sanés anu ngarobih aranjeunna pikeun kapentingan nyalira. Tapi kaputusan anjeun.

Pikeun ngaunduh jailbreak anjeun tiasa buka Halaman wéb PP25 sareng unduh aplikasi anjeun, tapi kuring ngulang deui yén kuring henteu nyarankeun éta. TaiG parantos ngalaksanakeun sadayana padamelan sareng kami parantos mastikeun yén jailbreak anjeun tiasa dianggo. Kuring henteu ningali perlu buru-buru na ganjaran sababaraha maling ngagunakeun alat anjeun. ios 8.4 bakal tetep rentan, Sakumaha minimumna, dua minggu dugi ka Apple ngaluarkeun pembaruan.

Jailbreak parantos dikonfirmasi jalan, tapi aya mamang lumrah pikeun kaamanan na. Tétéla bakal aya vérsi Mac dina kotak.

Actualidad iPhone henteu tanggel waler pikeun masalah anu timbul tina pakakasna sareng nyarankeun ngantosan TaiG pikeun ngapdet jailbreak anjeun. Tulisan ieu ngan ukur dimaksudkeun pikeun nyingkabkeun inpormasi ngeunaan ayana jailbreak sareng yén ios 8.4 masih rentan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

44 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jerson ortega cenahna

    Pablo Felipe Soto González sahingga anjeun hirup tengtrem

  2.   Malaikat Eniel JC cenahna

    Pedro E Collazo

  3.   S̶o̶i̶c̶a̶l̶a̶p̶ J̶o̶e̶l̶ cenahna

    Jailbreak pp25 parantos janten sampah, Taig langkung dipercaya

  4.   Talion cenahna

    Kuring bakal ngantosan alat Taig, tapi saé terang yén vérsi ios ieu masih rentan ngagaduhan Apple Music sareng Jailbreak.

  5.   Ennio Jesus Montes cenahna

    Francisco Rosas._.

  6.   Stephen Baptis cenahna

    Taig pangsaéna

  7.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Taig bakal ngaleupaskeun pembaruan pikeun ios 8.4 dina kirang ti sajam saatos tés réngsé. Punten ngantosan kasabaran.

  8.   Keko jones cenahna

    Taig nembé nyarios yén aranjeunna bakal ngaleupaskeun Jailbreak na dina sajam.

  9.   Alberto Cordoba Carmona cenahna

    Tim Taig pinter pisan dina ngaleupaskeun iOS 8.3 Jailbreak dina waktu kurang ti saminggu sahingga Apple henteu ngagaduhan waktos pikeun nambalan garapannana. Saatos sababaraha bulan, Jailbreak 2 - Apple 0 😀

    1.    Ariel cenahna

      Tapi éta bisnis sapertos biasa. Naha éta patut ngaduruk jailbreak pikeun ios 8.3 / 8.4 atanapi éta langkung saé ngantosan ios 9? ayeuna anjeun gaduh waktos kanggo nutup garapan

  10.   Ariel cenahna

    Dina sakitar 20 menit kapayun urang gaduh jailbreak TaiG

    https://twitter.com/taig_jailbreak/status/615944113880367104

    Tweet ieu ti 35 menit ka tukang

  11.   Jose bolado cenahna

    Tapi sanajan urang ngagaduhan jailbreak kanggo ios 8.4 .. Moal aya subdia subdia anu cocog atanapi leres? Sareng teu kakantun tweeks, kuring bakal ngamutahirkeun ka ios 8.4 sareng upami mudah-mudahan minggu ieu bakal dilegakeun jailbreak na langkung aman atanapi ku sababaraha kasalahan anu langkung kuring bakal laksanakeun.

    1.    Talion cenahna

      Sigana mah moal aya masalah sareng subdia cydia kusabab masalah di ios 8.3 sanés kasaluyuan, éta Jail anu sami anu aranjeunna tambalan, sabab éta parantos dilereskeun sareng dasarna Jail anu sami sigana tiasa dianggo pikeun ios 8.3-8.4 ( kalayan parobahan minor sigana) Sigana mah éta bakal jailbreak stabil dina istilah umum anu Taig bakal diterbitkeun.

    2.    Jean michael rodriguez cenahna

      Jigana sami sareng Tailon, éta sanés masalah kasaluyuan tapi adaptasi jailbrake. Kalayan tweeks upami aya masalah, tapi kuring henteu nyangka, sabab kabaruan ios 8.4 mangrupikeun musik apel, janten saur sésana bakal tetep.

  12.   Fransiskus Javier Demetrio Quitral cenahna

    Versi anyar ieu dipedalkeun ka jailbreak di IOS 8.4, anjeun kedah nyobian nalika kuring dugi ka bumi kuring nyobian

  13.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  14.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  15.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  16.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  17.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  18.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  19.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  20.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  21.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  22.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  23.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  24.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  25.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna

    Jailbreak taig resmi parantos aya dina kaca

  26.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna
  27.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna
  28.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna
  29.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna
  30.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna
  31.   Remberto Isaias Miranda Villarreal cenahna
  32.   Alex Naro cenahna

    Haber, naha teu nguseup TaiG ngaleupaskeun tadi upami aranjeunna tiasa?
    Éta kajantenan pikeun aranjeunna ngabandungan, yén aya anu ngabobodo aranjeunna sareng ngaluarkeunana sateuacan

  33.   Alex Naro cenahna

    Haber, naha teu nguseup TaiG ngaleupaskeun tadi upami aranjeunna tiasa?
    Éta kajantenan pikeun aranjeunna ngabandungan, yén aya anu ngabobodo aranjeunna sareng ngaluarkeunana sateuacan