Prediksi pribadi: Naon anu bakal urang tingali dina intina dinten ayeuna?

Keynote

Sateuacan anjeun neraskeun maca tulisan ieu kuring kedah ngingetkeun anjeun, kuring badé milarian naon anu disebatna "ramalan" kanggo ningali naha kuring tiasa sadayana leres atanapi sahenteuna parios sabaraha hit (atanapi upami sadayana gagal), hayu urang laksanakeun sakedik naon anu dilakukeun Ming -Chi Kuo ti KGI, tapi di jalan kami, enya, tulisan ieu ngeunaan ramalan pribadi kuring, Dina waktos anu sanés anjeun kedah pikir yén naon anu kuring carioskeun di dieu dikonfirmasi (sanaos kuring badé ngadasarkeun seueur rumor yén kami parantos masihan anjeun sahingga nembak sigana henteu jauh teuing).

Janten ngagabungkeun naon anu kuring ngarepkeun ti Apple, logika naon anu kuring carioskeun sareng rumor naon anu dicarioskeun ka kami, kuring bakal langsung ngalaksanakeunana. daptar produk anu kuring ngarepkeun ayeuna, sareng kuring bahkan bakal nambihan anu kuring ngarepkeun teu ningali sareng penjelasan kunaon.

Kuring moal ngahesekeun anjeun teuing, tanpa ado salajengna daptar prediksi:

iPhone 6s sareng 6s Plus

Iphone 6s

Ieu panginten salah sahiji hal anu urang tiasa ngaluarkeun tina konsep 'prediksi', anu Apple ngaluncurkeun dua modél iPhone anyar ayeuna Éta mangrupikeun rahasia anu kabuka, enya, misteri anu nyiksa urang sadayana nyaéta ... Naon anu bakal dipibanda ku aranjeunna deui? Nya, ieu ramalan kuring.

Pasang layar Toél

chip-force-touch

Salah sahiji kabaruan utama iPhone 6s sareng 6s Plus badé janten cara anyar pikeun berinteraksi sareng smartphone kami, tambahkeun hiji diménsi deui kana layar rampa kami Éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun berinteraksi sareng alat kami dina cara anu langkung produktif, sareng kuring henteu ngagedéan, kami bahkan nyarioskeun 2 diménsi interaksi anyar berkat téknologi Force Touch (atanapi 3D Touch numutkeun rumor, hal anu kuring ningali sadayana rasa di dunya saprak diménsi anu urang tambihan kana layar bakal katilu).

Téknologi anyar ieu anu parantos disalin parah ku Huawei (upami nyalin tiasa dianggap salaku usaha anu nekat pikeun narik perhatian pasar) bade janten sateuacan sareng saatos di industri smartphone (Sabaraha lami Samsung bakal kéngingkeun hal anu sami?), Ku naon Apple nampilkeun langkung seueur alat anu dipasihkeun ka pangembang, pangguna iPhone ayeuna bakal ningali kumaha kapasitas produktipitas sareng interaksi na digulung ku kamajuan téknologi, émut kecap-kecap ieu sareng simpen diri anjeun hate dugi ka saatos, anjeun bakal ningali kumaha éta mangrupikeun titik anu bakal ngabédakeun.

Peningkatan kinerja

ngahasilkeun

Anjeun bakal mikir, leres, leres, éta logis pikeun mikir éta kinerja iPhones anyar bakal ningkat, Tapi naon anu raos na? Tapi patarosan na, kumaha cara ningkatkeun kinerja ieu?

Hayu urang tingali, prediksi kuring dumasar kana rumor sareng lintasan Apple sareng ios 9 nyaéta alat-alat énggal bakal ningali jumlah chip di jerona dikirangan, ieu bakal ningkatkeun efisiensi alat ku ngalakukeun anu sami atanapi langkung dina biaya anu langkung handap, A9 chip ogé bakal difokuskeun ningkatkeun kinerja, tapi bakal langkung difokuskeun kana ningkatkeun épisiénsi, kami parantos ngahontal titik anu prosésor iPhone kami tiasa nganggo naon anu aranjeunna balikeun, Arsitéktur 64-bit dipasihkeun sareng A7 parantos ngijinkeun Apple henteu nuturkeun trend perusahaan séjén Ku nambihan langkung seueur inti logika sareng ningkatkeun frekuensi jam prosesor pikeun ngahontal kinerja anu pikaresepeun, Apple parantos tiasa minuhan misi na pikeun nyayogikeun kakuatan sareng kakuatan anu langkung ageung tanpa ngahontal konsumsi terminal Android anu langkung ageung sareng langkung ti 3.000mAh. Batréna, dalapan- prosesor inti langkung ti 2 GHz sareng nambihan jumlah RAM dugi ka ayeuna teu kapikir dina smartphone (sareng yén sababaraha ngaleuwihan jumlah RAM anu ngagaduhan komputer di bumi).

Kuring pikir chip A9 bakal tetep dina modél dual-core, sanaos kuring masihan Apple margin dugi ka maksimal 4 inti, panginten aranjeunna bakal neraskeun naon anu dilakukeun ku iPad Air 2 sareng iPhone anyar 3 inti logis Atanapi panginten bahkan aranjeunna sapertos Intel sareng HyperThreading na anu trik sistem sahingga pikeun tiap inti logis aya dua inti virtual, ngajantenkeun tugas-tugas pikeun dilaksanakeun kalayan épisiénsi anu langkung ageung sareng konsumsi énergi anu sami, ngamangpaatkeun langkung seueur poténsial prosesor ieu .

Di sisi séjén kami ogé bakal ningali kanaékan RAM, ieu kuring yakin, jumlah anu kuring wani ucapkeun nyaéta anu urang sadayana pikirkeun, 2 GBSigana mah lamun Apple ngantosan taun kamari sareng nyimpen RAM 1GB dina iPhone 6 éta (sajaba alesan séjén) ngadagoan Téknologi LPDDR4, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalipatgandikeun jumlah RAM tanpa ngorbankeun konsumsi batré ku gaduh kecepatan maca / nyerat langkung luhur sareng bandwidth anu langkung luhur.

PowerVR-Series7XT-GPU

GPU bakal janten generasi anyar anu disebat PowerVR Series 7XT (yén tina iPad Air 2 nyaéta ti séri 6XT), numutkeun ka pabrikan na Imagination Technologies generasi anyar ieu ningkatkeun kinerja 60% langkung ti anu sateuacana, tapi perséntase sigana diciptakeun, atanapi sahenteuna dugi ka anjeun ningali kumaha aranjeunna ngagandakeun jumlah prosésor GPU anu sateuacanna, pamutahiran ieu, henteu sapertos CPU, tiasa ngahasilkeun pamrosésan grafik kinerja anu langkung saé ngirangan konsumsi énergi Dina jangka panjang sareng ku ngagancangkeun kagancangan anu mana GPU kami ngalaksanakeun tugasna, upami anjeun henteu gaduh buktos anu cekap ngeunaan kakuatan GPU anu anyar, anjeun kedah tingali kumaha Imagination Technologies ngahartikeun dugi ka mana aranjeunna tiasa kuat.

Upami Apple nuturkeun garis na ti taun ka tukang (PowerVR GT6450) urang pasti bakal ningali taun ayeuna GPU antara PowerVR GT7400 sareng GT 7600, Henteu diragukeun nyaruaan poténsina sareng PS3 siga anu saé, tapi urang bakal ningali dugi ka mana réalna éta, sareng écés henteu paduli sabaraha kakuatan anu dimilikina, urang kedah tumut kana akun yén aranjeunna dioptimalkeun pikeun konsumsi anu wajar (henteu sapertos konsol, anu tetep dicolok kana arus).

Layar FullHD sareng 2K

Resolusi IPhone 6s

Upami anjeun henteu mendakan kamari, kami nunjukkeun ka anjeun dinten ayeuna, kamari soré rumor sumping ka kami ti Cina nyatakeun naékna résolusi iPhone 6s sareng 6s Plus anyar, upami anjeun hoyong langkung rinci ngeunaan hal éta anjeun tiasa sumping tulisan anu kami terbitkeun, didieu hiji-hijina hal anu kuring badé carioskeun nyaéta resolusi anu urang carioskeun nyaéta kieu (lengkep).

  • iPhone 6s 4'7 inci kalayan Resolusi FullHD 1920 x 1080p sareng kapadetan piksel 488 ppi.
  • iPhone 6s Ditambah 5'5 inci kalayan Resolusi 2K 2,208 × 1242p sareng piksel kapadetan 460 ppi.

Tanpa diragukeun, ieu bakal pisan ngabungahkeun peminat perusahaan anu atos ngantosan resolusi anu kompeten dina pasar ayeuna sareng anu milari tingkat detail anu paling luhur dina layarna tanpa dugi ka pabrikan Sony sareng Xperia Z5 na sareng 4K panel.

Bahan sareng résistansi

Ampir yakin yén iPhone 6s sareng 6s Plus bakal sumping dumasar kana logam anu sami anu dilakukeun ku Apple Watch, kuring nyarios ngeunaan Aluminium 7000, bahan anu dianggo dina aeronautika sareng éta ngadukung dugi ka tilu kali langkung beurat dibanding ayeuna tina iPhone 6 sareng 6 Plus sateuacan dugi ka titik fleksipna, ieu bakal ngabantosan Apple ngirangan sababaraha kasus bendgate anu masihan seueur masalah sareng dina prosés ngirangan jumlah iPhone anu tungtungna dirobih ku tetes.

Di sisi anu sanésna, éta parantos nyarioskeun salami 3 taun yén iPhone badé ngadamel kabisat kana layar kristal sapir, taun kamari badé janten anu kapilih, iPhone 6 sareng 6 Plus badé dilengkepan layar kalayan résistansi anu luhur pisan pikeun kagores, bahan anu sami anu ayeuna aya dina tombol Touch ID sareng dina lénsa tina kaméra.

Nanging, naha ku henteu ngalungkeun diri kana kolam renang kosong atanapi ku alesan naon waé, kami parantos lirén ngadangu rumor ngeunaan matéri ieu, nalika taun ka tukang bahkan dikonfirmasi yén Apple ngarencanakeun ngenalkeun jinis layar ieu sareng anu pikeun anu mingpin GT Advenced Technologies kabangkrutan (sabab saatos uji coba sareng uji coba aranjeunna henteu tiasa nyumponan kualitas anu ditungtut ku Apple, sanaos kuring rada mikir yén éta alesan sanés kumargi pamilikna ngajual sahamna sateuacana keynote Apple dimana fiasco anu bakal mangaruhan perusahaan ceuk anu nyababkeun turunna nilai pasar na bakal "teu diumumkeun").

Prediksi sareng harepan kuring béda, tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun dua variabel tina nilai anu béda atanapi tina nilai anu sabalikna, harepan kuring nyarios ka kuring yén kuring ngarep iPhone anyar datang pikeun ngomean sakabeh awak ku ogé ngarobah bahan layarna, intuisi kuring kumaha ogé ngawartoskeun kuring yén kusabab kurangna rumor sareng ngaleungitna GT Advanced salaku pemasok bahan-bahan éta, iPhone anyar moal sumping sareng bahan ieu dina layar...

Upami urang nambihan éta rumor anu ngalir nembé nyatakeun yén lensa kaméra iPhone anyar bakal kaleungitan kristal nilamna, maka anjeun bakal ngawartosan naon anu diarepkeunna. Nanging, urang kedah pernah nyerah harepan pisan sareng meureun Apple nyimpen rahasia ieu leres-leres pikeun ulah dimaénkeun trik anu sanés sapertos anu dilakukeun ku GT Advanced sareng siang ieu tiasa ngareuwaskeun urang ku tungtungna ngalebetkeun bahan anu diantos-antos ieu, sadayana bakal ditingali dinten ayeuna.

Kaméra

IPhone 6 kaméra

Gosip panganyarna nunjukkeun yén éta bakal terobosan pangbadagna anu pernah aya dina kaméra iPhoneSanaos gosip ieu parantos kéngingkeun kakuatan sababaraha taun ayeuna, naha ieu bakal waktos anu saé?

Sadayana nunjukkeun yén Apple bakal ningkatkeun kaméra payun (FaceTime) sareng tukang (iSight) ku ningkatkeun resolusi sensor na ka 5 sareng 12 megapiksel masing-masing, tapi éta henteu sadayana, aya ogé anu nyarioskeun kamungkinan ngahijikeun lensa énggal pikeun tujuan sareng paningkatan dina sensor saluareun résolusi ogé flash hareup berbasis perangkat lunak.

Intuisi kuring ngawartosan yén kaméra sacara épéktip bakal naék resolusi sareng sacara efektif ogé bakal ningkatkeun pamutahiran sacara internal, sapertos a sudut pandang anu langkung ageung dina kaméra payun (pikeun poto-poto selfie anu kawéntar), panorama payun, gerakan lalaunan dina kaméra payun sareng bahkan pamutahiran dina kondisi lampu handap, anu terakhir nyababkeun kuring kana gosip anu parantos kéngingkeun kakuatan, flash frontal berbasis software anu disebut di luhur, sareng éta upami "kabaruan" ieu dilaksanakeun éta bakal rada teu isin (sanaos sanés janten anu munggaran) kumargi éta naha anjeun henteu tiasa nyéépkeun fungsi anu dasar sareng anu sami dina waktos anu sami pikeun modél anu pangpayunna tanpa aya alesan, sareng waktos ieu batasan perangkat keras henteu, janten salah sahiji tina dua, atanapi aplikasi kaméra di ios 9 nyumputkeun paningkatan pikeun sadaya alat. anu henteu bakal ngungkabkeun kami dugi ka soré ieu, atanapi lampu kilat ieu anu nuju diobrolkeun langkung ti sekerangkeun layar saderhana (anu ogé mangrupikeun pilihan, tapi anu bakal didukung ku para penggemar sareng anggota pers upami éta disimpen pikeun modél éta).

Kuring sacara pribadi masihan kapercayaan kuring kana aplikasi kaméra ku berita, sanaos ieu ngan ukur flash software, tapi éta sayogi pikeun sadayana.

tambahan

Salaku tambahan kuring bakal nyarios naon anu urang sadayana ngarepkeun, a Ditingkatkeun TouchID pikeun iPhone anyar anu ngamungkinkeun tingkat kagagalan anu langkung handap nalika maca malahan tiasa diluncurkeun sapinuhna sareng ngadamel iPhone anyar tahan cai tina solusi anu ditawarkeun HZO, tapi anu terakhir parantos éta langkung kahoyong kuring tibatan prediksi atanapi gosip.

Kasadiaan sareng harga

Kuring yakin sareng ngarepkeun kaayaan anu sami sareng anu ayeuna, kuring hoyong iPhone 5c sareng model iPhone 5s anu paling mahal dihapus tina katalog sareng 5GB 16s direlokasi salaku terminal input, nurunkeun harga iPhone 6 tina 16 GB dugi ka € 599, anu 6 ti 64 dugi ka € 699 sareng 128 modél GB bakal dileungitkeun, nyésakeun 6s salaku éksklusif kalayan kapasitas éta.

Janten harga iPhone 6s janten kieu:

  • iPhone 6s: 16GB - € 699 / 64GB - € 799/128 GB € 899
  • iPhone 6s Ditambah: 16GB - € 799 / 64GB - € 899 / 128GB € 999

Sedengkeun pikeun kasadiaan, kuring ragu yén Spanyol aya di antara nagara golongan kahiji, sanaos ieu kuring wani nyarios yén éta bakal aya diantara minggu katilu September (ti 18) sareng mimiti Oktober.

Apple TV4

Apple TV 4
Gosip ngeunaan Apple TV ogé henteu kénging ogé, sareng éta mendakan bukti ngeunaan SDK pikeun nyiptakeun aplikasi pikeun alat ieu anu hartosna tampilan AppStore anu ditunggu-tunggu kanggo alat ieu sareng prosesor anu langkung saé pikeun ngajalankeun sadaya aplikasi anu dikembangkeun pikeunna (kuduna A8 atanapi sababaraha jinisna).

Konsol anyar

Apple TV 4 anyar hadir sareng kahoyong sareng saatos Apple parantos nyiapkeun taneuh ti taun kamari, waktos ieu anu parantos dikabarkan paling kuat nyaéta panggunaan alat ieu salaku konsol bumi, kaasup chip A8 atanapi A8X tiasa masihan alat ieu cukup poténsial pikeun mindahkeun langkung ti kaulinan anu pantes, éta bari henteu aya jaminan paséa sareng konsol namina sapertos PS3 atanapi XBox, chip pangénggalna tina Imagination Technologies tiasa nunjukkeun anu sanés.

Salian ti éta aya ogé anu disangka paréntah mirip jeung konsép wii jauh anu bakal dieusian ku sensor ku panel touch, paréntah ieu bakal mempermudah pangalaman browsing kami sareng ngamungkinkeun kami pikeun ngontrol kaulinan video anu tiasa dileupaskeun pikeun platform ieu.

Upami ieu anjeun nambihan kapasitas anu énggal Apple TV pikeun nyambung ka pengendali Bluetooth Kami nyanghareupan ancaman anu nyata pikeun konsol mid-range (konsol generasi sateuacanna), leres, sadayana bakal diséépkeun ku para pangembang sareng judul-judul anu aranjeunna dileupaskeun, kumargi dina alat anu gaduh ciri-ciri ieu Permen henteu bakal nyandak sense Crush Saga, kumaha upami Angry Birds atanapi Modern Combat, Asphalt atanapi game sapertos Hearthstone sareng anu sanésna.

Tanpa diragukeun, kuring langkung resep kana TV Apple anu ngagaduhan kamampuan pikeun maénkeun kitu kasuksésan bakal langkung dina jangka menengah / panjang Kusabab bersaing sareng judul sapertos Call of duty, Battlefield, Need for Speed, Skyrim sareng anu sanésna ditujukeun pisan dina waktos anu pondok.

Pusat multimedia anyar

netflix dolby

Apple TV anu diperbarui sareng prosésor sapertos A8 sampurna tiasa sumping tina panangan Netflix sareng kadatanganana ka Spanyol, éta muka AppStore sareng kanaékan sumber daya dina alat ieu tiasa hartosna janten korona salaku pusat multimédia bumi anyar, di tangan Apple nyaéta nyayogikeun kapasitas panyimpenan anu saé, playback video 4K sareng aksés kana jasa sapertos Apple Musik, sésana bakal sumping nyalira.

Cingcin pikeun ngatur sadayana

HomeKit-

Kuring henteu tiasa ngantunkeun kasempetan pikeun nganggo ungkapan éta, sapertos anu parantos dipikaterang, Apple TV anyar bakal janten pusat kendali bumi kami, kusabab ieu asistén maya kami bakal tanggung jawab Siri sareng HomeKit API, urang tiasa ngontrol lengkep bumi urang anu nyambung boh di jero sareng di luar bumi, panginten éta mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon Siri aya dina poster intina.

Harga sareng kasadiaan

Urang tiasa ningali variasi harga dina alat ieu anu sakitar antara € 149 sareng € 199, gumantung kana kapasitas, anu kuring bakal wani sebutkeun antara 32 sareng 64 GB, sanaos rumor nyatakeun yén éta bakal 8 sareng 16GB (rumor anu bakal ngiringan salah sahiji anu ngaleungitkeun dukungan 4K tina alat ieu).

iPads, sémah pikeun dikonfirmasi

ipad-pro

Ngobrol ngeunaan iPad Pro ayeuna bakalan konyol, anjeun parantos maca ngeunaan ieu mangtaun-taun, éta sababna kuring bakal langsung ucul kana ramalan, upami aya anu hoyong langkung seueur detil ngeunaan iPad anyar ieu, aranjeunna tiasa maca tulisan kami (salah sahijina).

iPad Pro sareng iPad Mini 4

ipad-pro-size-1

Kuring bakal jujurJigana aya atanapi bakal aya iPad Pro? Leres, kuring henteu ragu, atanapi sahenteuna saur kuring kitu. Naha kuring pikir éta bakal ditepikeun dinten ayeuna? Kuring yakin pisan, Apple gaduh dinten ayeuna antara 2 sareng 3 iPhone anu hadir (upami iPhone 6c anu leungit nembongan) sareng Apple TV anu lengkep diperbarui, éta kedah ngumumkeun hal-hal ios sareng OS X (anu aya hubunganana sareng betas) sareng nomer pikeun ngamimitian. kedah nyarioskeun perkawis WatchOS 2 sareng meureun tali anu anyar pikeun Apple Watch, jujur, Tim Cook mangrupikeun séri seri, tapi anjeunna henteu tiasa nganggo seueur produk dina sababaraha jam, pendapat atanapi prediksi kuring nyaéta iPad Pro ieu sareng dikabarkan iPad Mini 4 (anu mangrupikeun édisi pangirangan tina Air 2) bakal ditepikeun dina inténsasi Oktober, utamina nalika aranjeunna alat anu bakal seueur nyarioskeun.

kacindekan

hey_siri

Dinten ieu urang bakal ningali iPhone anyar sareng Apple TV anyar, berita parangkat lunak sareng seueur tokoh, urang bakal nyarioskeun tentang Apple Music and Beats 1, urang bakal nyarioskeun perkawis Apple Watch sareng panginten tali anu énggal, tapi kuring pikir kami moal nyarios ngeunaan iPads anyar (kanggo ayeuna), tapi éta henteu goréng, produk anu Dinten ayeuna aranjeunna badé nampilkeun aranjeunna badé nyirian sateuacan sareng saatos di Apple, janten tanpa ado salajengna kuring ngantepkeun anjeun sareng hype ngantosan intina siang ieu sareng kuring ngingetan yén anjeun tiasa nuturkeun langsung sareng kami, antukna anjeun tiasa masihan paguneman Siri pikeun ningali aya anu luput tina anjeunna.

siri-keynote-1

Tapi sateuacan anjeun angkat, kumaha upami anjeun? Naon anu anjeun ngarepkeun siang ieu dina intina? Tinggalkeun kami ramalan pangsaéna dina koméntar, bayangkeun naon atanapi naon anu anjeun nyerat leres (henteu pantes naros ka Mr. Cook).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Kuring miharep aranjeunna ngajantenkeun ios 9 resmi ... sareng hayu urang pikaresepeun upami sadayana aya dina kaayaan terkendali! hayu urang ngarepkeun! 😀

  2.   jhon255 cenahna

    Vulgarly disalin ku Huawei? Sabaraha lami candak Apple pikeun nyalin sadaya fitur na ka android, kalebet iPhone na? Sareng éta moal lami pikeun nyalin langkung seueur fitur android supados kéngingkeun pangguna android sareng gaduh pangsa pasar sareng langkung seueur. Bangun panyusun sampah, sadaya mérek nyalin silih naon anu tiasa dianggo atanapi nganggap fitur inovatif pikeun nyobaan nangtung atanapi pamasaran. Taya mérek ayeuna asli. Éta sadayana silih salin, kalebet apel anu dipuja sareng murni! Anjeun kedah lirén nyiptakeun novél lami anu sami, apel mangrupikeun anu saé sareng anu sanés ngantosan nyalin sagala rupa anu diémbarkeun. Eureun idéal, hudang!

  3.   Nibaldo cenahna

    Naon anu dibenci Fanboy! Apple nempatkeun sagala jalan ka anjeun.

  4.   jhon255 cenahna

    Saha anu nyalin saha? ayeuna apel ngaluarkeun pensil apel sareng keyboard pikeun tablet? huy naon anu janten inovator atanapi panutan? Punten apel pernah niron kan?

    Hirup hirup apel inovator. Hurray !!!