PrefDelete: ngahapus tweaks tina Setélan ios (Cydia)

PrefDelete

Salah sahiji tugas Cydia anu paling keuheul nyaéta mupus naon anu urang pasang kumargi nalika urang unduh tweak, sasarengan éta éksténsif sareng / atanapi aplikasi sanés anu ngajantenkeun anu kami unduh leres-leres jalan. Nalika ngeunaan ngaleungitkeun, Dina kaseueuran kasus, kami ngan ukur mupus tweaks nyalira sanés anu parantos dipasang sareng aranjeunna. Dinten ieu kuring nampilkeun PrefDelete, tweak anu tiasa urang unduh dina Cydia anu fungsina ngantepkeun pangguna mupus tweaks tina Setélan ios, tanpa kedah lebet Cydia.

Pencét pikeun mupus tweak tina Setélan ios nganggo PrefDelete

nami ios 8 64 bit Vérsi kiwari harga repo
PrefDelete Si Teu diuji 1.2.0 bebas Boss gedé

PrefDelete sayogi dina Repo BigBoss resmi gratis, janten urang moal kedah nyéépkeun hiji euro kanggo nguji aplikasi ieu.

Sakali PrefDelete diunduh, kami moal perhatoskeun dina ménu naon waé anu parantos dipasang kusabab teu aya pilihan pikeun ngonpigurasikeun. Pikeun mariksa operasionalna perlu aya tweak anu ngagaduhan pilihan konfigurasi kumargi PrefDelete ngan ukur dianggo ku tweaks anu ngagaduhan pilihan konfigurasi dina menu Setélan ios.

Dina kasus kuring, Activator, ngagaduhan menu dimana urang tiasa ngarobih polah unggal gerakan tina menu Setélan. Pikeun mupus tweak tina Setélan iOS Kuring mencét sababaraha detik dina tag tweak anu dimaksud sareng jandela bakal muncul dimana éta ngawartosan upami kuring hoyong uninstall atanapi henteu, Upami urang hoyong ngaleungit tina iDevice urang, pencét dina "Uninstall" y engké urang kedah ngalakukeun resin balik pikeun ngaleungitkeun file anu parantos ngawangun tweak anu parantos kami hapus.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, operasi éta saderhana sareng mangpaat pisan kumargi kami henteu kedah lebet Cydia unggal-unggal urang hoyong nyabut tweak, tapi hiji-hijina kakuranganna nyaéta urang ngan ukur tiasa ngahapus éta modifikasi anu gaduh setélan pikeun ngonpigurasikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.