PremiumPlay ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun AirPlay dina sadaya aplikasi

Kami balik sareng sakedik Jailbreak, tong nyangka yén kami parantos mopohokeun jalma-jalma anu resep ngarobih alat iOS na dugi ka kacapean. Kusabab éta persis hal anu hebat ngeunaan ngalakukeun éta jail break, kamungkinan nambihan ka iPhone atanapi iPad urang sababaraha fungsi sanés anu mustahil diakses ku cara aslina. Kali ieu urang badé muka debat penting sareng AirPlay, fungsi hebat Apple anu ngan ukur tiasa dianggo sareng alat ti perusahaan Cupertino.

Saatos AirPlay diaktipkeun sacara lengkep dina aplikasi sareng alat naon waé bakal ngamungkinkeun urang ngaraosan alat ios sapertos teu kantos dibayangkeun sateuacanna ... leres? PremiumPlay bakal ngijinkeun anjeun ngaktipkeun fungsi AirPlay dina seueur aplikasi anu henteu ngamungkinkeun, kami bakal terang tweak ieu.

Cydia dina ios 10

Tweak ieu dikembangkeun ku Tony Kraft anu tétéla éta rada bosen teu tiasa nganggo AirPlay dina sadaya aplikasi anu dipikahoyongna, sareng ngan ukur perlu ngeunteung layar dina alat-alat murah sapertos Google Cast, tapi sigana yén éta masih bakal jauh ... pikeun kéngingkeun PremiumPlay kami ngan kedah angkat ka Repository BigBoss Palasik sareng mayar $ 1,99.

Sajauh ieu tweak nyéépkeun sababaraha batré, sareng ngan ukur ngamungkinkeun nganggo AirPlay di Curnchyroll, DirecTV, Verizon FiOS sareng Xfinity Stream, tapi éta direncanakeun ngiringan seueur deui ... Naha anjeun ngabayangkeun yén urang tiasa nganggo AirPlay sareng Movistar +? Sugan moal lami teuing pikeun ngalebetkeun aplikasi ieu dina pamaén pangembangan Premium Play, urang kedah ngantosan, sareng pastina iraha urang tiasa urang bakal ngajarkeun tutorial. Pikeun ngajantenkeun pangembang ngarencanakeun ngalebetkeun langkung seueur aplikasi urang kedah nyerat email ka layanan dukunganna dina tweak. Éta henteu ngagaduhan jinis konfigurasi, nyaéta masang sareng panggunaan, tapi kami nyarankeun yén anjeun nutup lengkep aplikasi saatos nganggo éta pikeun ngahindaran konsumsi aki anu teu disangka-sangka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.