PriceRadar, aplikasi pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahémat nalika ngagaleuh Amazon (kode gratis)

HargaRadar Amazon

Upami, sapertos kuring, anjeun mésér biasa tina Amazon anjeun bakal terang éta harga ngarobih unggal dinten, Kuring sorangan mésér kasus iPhone 6 pikeun 36 euro sababaraha dinten ka pengker sareng énjingna éta 28 euro, tapi kumaha urang ngontrol ieu? Asup ka Amazon unggal dinten? Ulah, iPhone urang tiasa ngabéjaan urang ku bewara nalika hargana anu urang pikahoyong.

Aplikasi anu urang peryogikeun pikeun ieu disebat HargaRadar, Sareng 0,89 euro (éta diskon 50% ngan saminggu ieu kusabab Hideung Jumaah) anjeun tiasa ngabantosan kami pikeun Ngahémat seueur artos dina pameseran urang.

Operasiana saderhana, anjeun tiasa tambahkeun produk anu dipikaresep ku anjeun ku sababaraha cara: tina kotak pamilarian anjeun, nambihan nomer produk langsung (anjeun tiasa tingali dina komputer sapertos kitu), tina daptar hajat Amazon anjeun (anu anjeun tiasa gancang ngimpor tina aplikasi éta sorangan) atanapi tina aplikasi resmi ti Amazon hatur nuhun ka ios 8, kumargi anjeun kedah mencét bagikeun dina App Amazon sareng pilihan anu ngirimkeun langsung ka PriceRadar bakal katingali sapertos anjeun tiasa tingali dina gambar katilu gambar anu nuju tulisan ieu.

Sakali ditambih anjeun bakal ningali épolusi harga sahiji produk, dina kasimpulan gancang ku harga na nalika anjeun nambihan, harga ayeuna na potongan harga anu aya ayeuna. Dina lambaran produk anjeun bakal ningali lengkep grafik kalayan épolusi harga anu tiasa ngabantosan anjeun nalika iraha tiasa turun sareng ngantosan sakedap sakedik, geser jari anjeun di dieu pikeun ningali detil na.

Grafik ieu peryogi sababaraha dinten pikeun némbongan saatos anjeun nambihan produk upami anjeun jalma anu pangpayunna nambihan, upami batur parantos nambihan, éta bakal langsung muncul. Anjeun tiasa ngalakukeun tés éta Skala Withings anu kuring tambihan sababaraha dinten ka pengker, pencét di dieu pikeun ningali produk anu pasti. Aplikasi ieu ngadukung Amazon ti sadaya nagara, anjeun milih nalika milarian nagara dimana anjeun badé milari produk, buku, pilem atanapi naon waé anu anjeun milari.

grafik hemat priceradar

Anjeun tiasa mesen produk na gumantung kana nami el harga el diskon atanapi cirian salaku paporit anu anjeun hoyong témbong heula. Pikeun nyirian salaku paporit, geser jari anjeun ka katuhu, pikeun mupus na, laksanakeun dina arah anu saliwang.

Radar harga bakal ngabéjaan ku béwara nalika aplikasi ngahontal harga atanapi diskon anu anjeun parantos netepkeun.

Kumaha kami parantos nyaritakeun ngeunaan aplikasi éta hargana 0,89 euro Salami saminggu ieu (dugi ka Black Friday), harga aslina nyaéta 1,79 euro, tapi ieu aya dua kode dimana dua pamaca panggancangna tiasa ngaunduh sacara gratis:

  • TKW43YKJHK7F
  • LY3P6LXA96PL Ditukeurkeun

Upami anjeun kedah nempatkeun cacad, nya éta ngan ukur ngadukung 10 produkUpami anjeun hoyong nambihan deui, anjeun kedah mésér pilihan ngalangkungan pamesér terpadu. Bisi wae, kaseueuran urang bakal gaduh cekap ku 10 produk, sareng upami anjeun peryogi langkung, anjeun moal kapikiran mayar sababaraha euro, aplikasi na éta bakal ngahemat anjeun pisan langkung dina waktos anu pondok pisan, éta mayar kanggo nyalira dina mésér munggaran kalayan diskon.

Versi iPad bakal sayogi dina bulan Désémber, upami anjeun hoyong ngaunduh vérsi iPhone anjeun tiasa laksanakeun dina tautan ieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dani cenahna

    Kodeu henteu jalan deui

    1.    Gonzalo R. cenahna

      Dani pasti parantos dianggo, masih aya sababaraha dinten dimana anjeun tiasa ngamangpaatkeun aplikasi anu ditawarkeun

  2.   ceremé cenahna

    Halaman ieu sami atanapi hadé, sareng ngirim variasi harga pikeun surélék.
    https://www.google.es/

  3.   ceremé cenahna

    Abdi hilap, gratis.