PrintCentral Pro pikeun iPad gratis pikeun waktos terbatas

printcentral-pro-for-ipad-download-gratis

Sababaraha minggu ka pengker PrintCentral Pro pikeun iPhone sayogi pikeun diunduh gratis pikeun sadaya pangguna anu hoyong ngamangpaatkeun panawaran éta. Sapertos dina seueur aplikasi anu henteu universal, pamekar ngaleupaskeun dua vérsi, hiji kanggo iPhone sareng hiji kanggo iPad. Sanaos leres yén aplikasi iPhone tiasa dijalankeun sacara parah dina iPad éta sanés pilihan anu paling disarankeun, tapi upami urang henteu hoyong mayar deui pikeun tiasa nganggo dina iPad éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Nanging, dina kasempetan ieu, urang tiasa ngamangpaatkeun pilihan pikeun ngaunduh PrinCentral Pro pikeun iPad gratis tiasa nyetak naon waé jinis dokumén, téks anu dipilih, poto ... ti iPad kami tanpa kedah nganggo aplikasi iPhone.

PrintCentral Pro pikeun iPad gaduh harga biasa 4,99 euro, harga anu sami anu tiasa urang mendakan kanggo vérsi iPhone, tapi pikeun waktos anu terbatas, urang bakal tiasa ngaunduh sacara gratis kalayan gratis. Dina akhir tulisan kuring nyungkeun anjeun tautan langsung pikeun ngamangpaatkeun tawaran. PrintCentral Pro ngamungkinkeun kami nyetak sadaya jinis dokumén dina sadaya printer WiFi ngalangkungan PC atanapi Mac urang tanpa kedah masang parangkat lunak tambahan dina éta. Salaku tambahan kami ogé tiasa nyetak jarak jauh ngalangkungan koneksi data urang atanapi dina jaringan WiFi anu tempat printer kami henteu.

PrintCentral Pro pikeun fitur iPad

Nyetak lengkep

  • Nyitak ka KABEH JENIS printer (Network / WiFi / USB / Bluetooth) ngalangkungan Mac atanapi PC anjeun, atanapi langsung ka sabagéan ageung printer WiFi tanpa kedah parangkat lunak tambahan. Ogé nyitak ngalangkungan Apple Airprint.
  • Anggo printer USB sareng Bluetooth nganggo parangkat lunak percetakan server gratis (Windows sareng Mac)
  • Nyitak jarak jauh ngalangkungan 3G / 4G / EDGE
  • Nyetak ALL format dokumén dina ALL printer anu anjeun anggo ku MAC / PC

DOKUMEN DI iPhone Anjeun

  • Nyitak / toko PDF, dokumén, lampiran, email sareng gambar
  • Ngarobih file / dokumén / halaman wéb kana format PDF
  • Tingali / Nyetak file iWork sareng Microsoft Office
  • File Compress / decompress
  • Bagikeun file sareng sababaraha Mac sareng PC, bahkan jarak jauh
  • LAYANAN CLOUD (iCLOUD, WEBDAV, DROPBOX, BOX.NET)
  • Mindahkeun / nyetak dokumén dina iPhone anjeun tina akun Cloud anjeun
  • Mindahkeun file kana / tina iPhone anjeun ku nyambungkeun kana akun Cloud anjeun

COPY, TRANSFER JEUNG ARSIF

  • Salin sareng transfer ka iPhone pangguna sanés ngalangkungan Bluetooth atanapi WiFi (kadua alat peryogi PrintCentral Pro)
  • Salin teras transfer ka PC atanapi Mac anjeun ngalangkungan WiFi
  • Pilih sababaraha kliping téks sareng gambar pikeun ngagabung sareng nempelkeun kana Aplikasi anu sanés.
  • Sambungkeun iPhone anjeun ka Mac / PC salaku disk jaringan

LENGKAPI INTÉRRASI DINA APLIKASI Anjeun

  • Buka sareng nyetak file langsung di PrintCentral Pro tina aplikasi naon waé anu ngagaduhan pilihan pikeun ngabagi file "Buka di ..."
  • Nyitak tina Halaman / Nomer / Keynote
  • Mindahkeun dokumén sareng file dina iTunes nganggo kabel USB (tab Aplikasi)
  • Buka dokumén anu disimpen dina PrintCentral Pro langsung di iWork pikeun gampang diédit

Daptar LENGKAP Pikeun email

  • Kirim file, poto, halaman wéb sareng téks anu diformat ku email
  • Pilihan pamilarian lengkep dina sagala bidang email anjeun dina hiji atanapi sababaraha akun email
  • Nyitak email anjeun
  • Kirim sareng nampi email tina akun email anjeun nyalira
  • Ningali sababaraha akun email dina koropak tunggal atanapi sacara mandiri
  • Cocog sareng kaseueuran jinis akun mail, sapertos Exchange 2007 OWA sareng séntral Exchange 2003 anu tangtu

TAMPILAN / PRINT KALENDAR

  • Nyitak / Ningali almenak dumasar dinten / minggu / bulan
  • Kirim surélék kalénder anjeun dina format PDF
  • Anggo entri almenak anu aya tanpa nyiptakeun almenak anyar
  • Terpadu sareng Exchange sareng Google Kalénder

NAON DEUI…

  • Gampang nyetak pesen SMS ku ngan saukur nyalin, muka PrintCentral Pro sareng nyetak
  • Mindahkeun poto anjeun kana folder dina komputer anjeun atanapi dina méga
  • Labél alamat / pangiriman

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.