Produksi iPhone 13 bakal dikirangan kusabab masalah kakurangan komponén

Mimitina, sadayana nunjukkeun yén Apple moal ngagaduhan masalah sareng produksi iPhone 13 sanaos kakurangan komponénna. Ayeuna outlet média populér Bloomberg nunjukkeun yén di Cupertino aranjeunna dipaksa ngalambatkeun tingkat produksi iPhones ieu sareng tangtosna panurunan produksi ieu bakal mangaruhan penjualan anu tadina direncanakeun.

Diperkirakeun ngahontal 10 juta iPhone 13 dijual taun ayeuna tapi sosokna tiasa diréduksi pisan kusabab kakurangan semikonduktor. Nalika produksi modél iPhone 13 ieu dimimitian, diperkirakeun ngahasilkeun sakitar 90 juta, ayeuna ku masalah di Broadcom sareng Texas Instruments tokohna bakal langkung handap.

Ieu katénjo dina tanggal kiriman produk anjeun

Nalika urang lebetkeun halaman wéb Apple urang sadar yén nalika mesen modél iPhone 13 anyar atanapi bahkan Apple Watch Series 7 anu énggal, tanggal pangiriman langkung lami ti sabulan dina sababaraha kasus. Ieu sanés hal anu biasa dina Apple diluncurkeun, sanaos leres yén dina awal penjualan anjeun tiasa ningali kurangna saham. Dina hal ieu éta disababkeun ku masalah sareng komponénna sareng conto anu jelas nyaéta anu urang tingali di pabrik mobil, anu sangsara langkung seueur tibatan perusahaan di sektor téknologi sapertos Apple.

Dina awalna nyarios ti Bloomberg yén Apple bahkan tiasa ningkatkeun produksi iPhone 20 ieu ku 13% dibandingkeun sareng iPhone 12 dileupaskeun taun saméméhna. Ayeuna sigana data na henteu persis nunjukkeun paningkatan produksi, Rada sabalikna lengkep. Urang bakal ningali kumaha éta mangaruhan penjualan alat dina jangka pondok sareng jangka panjang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.