Program dina iOS, kumaha sareng dimana ngamimitian

swift-screenshot

Pikeun ngembangkeun aplikasi pikeun ios anjeun kedah nganggo Kode Xcode, naon a ngembangkeun lingkungan terpadu, disebut ogé IEUH (akronim dina basa Inggris pikeun ILingkungan Pangwangunan anu didégrasi), anu hartosna yén éta mangrupikeun program komputer anu diwangun ku sakumpulan pakakas pamrograman.

IDE ieu nyayogikeun Antarbeungeut grafis anu kapaké pisan pikeun pamekaran aplikasi sareng kalebet basa pamrograman anu énggal Swift, dikaluarkeun ku Apple taun ayeuna.

Apel nyaéta ngamajukeun Swift, tapi éta henteu hartosna anjeun henteu tiasa program basa séjén sapertos Objektif-C. Bahasa anu anjeun pasihkeun gumantung ka anjeun, ieu mangrupikeun daptar hartosna pikeun panduan anjeun:

  • Mimiti Ngembangkeun Aplikasi ios Dinten Ayeuna: Ieu teh Pitunjuk resmi Apple Pikeun ngamimitian program, mimitian dina komprési Xcode sareng mimitian ti struktur aplikasi anjeun, laksanakeun sareng béréskeun ku unggah ka App Store.
  • Ngenalkeun Swift: Ieu mangrupikeun basa Apple anu énggal, langkung gampang dianggo upami anjeun diajar ti mimiti, panginten éta titik amis pikeun ngamimitian diajar.
  • Pidéo Pangembangan Apple: Apple ngagaduhan kompilasi pidéo WWDC anu ngajarkeun bagéan pamekaran, tip sareng sumber, éta kedah dieureunkeun pikeun ningali sababaraha.
  • Tutorial Ray Wenderlich: Upami anjeun hoyong ngadamel kaulinan, tutorial Ray Wenderlich mangrupikeun titik awal anu pangsaéna. Anjeun kedah ngagaduhan sababaraha élmu ngeunaan Swift sareng Objective-C.
  • Kamampuan API AppleApple ngagaduhan seueur API anu béda pikeun ngaksés ekstensi ios 8, kalebet Touch ID, Photos, HealthKit, sareng anu sanésna. Ngenalkeun diri sareng API ieu tiasa angkat tingkat aplikasi anjeun sacara éksponénsial.
  • Kelas Pangembangan Aplikasi iOS Sakola: Anjeun tiasa aksés kana dasar pangwangunan gratis ngalangkungan kelas bubuka di sakola ieu.
  • Kelas Pengembangan ios Stanford: Stanford nawiskeun kelas gratis pikeun diajar ios. Di momen aranjeunna ngan ukur aya pikeun ios 7, tapi kamungkinan aranjeunna bakal ngaleupaskeun update pikeun ios 8 geuwat.

Pitunjuk Tinjauan Aplikasi

Apple ngagaduhan pandangan anu khusus pisan aplikasi anu bakal ngamungkinkeun di toko, janten gunana terang aturanana bahkan sateuacan ngamimitian aplikasi. Upami anjeun henteu, anjeun tiasa nyéépkeun seueur waktos dina aplikasi anu henteu diidinan Apple di App Store. Ieu norma aranjeunna dina Aplikasi Pedoman Review Store.

Nalika anjeun bérés aplikasi, anjeun tiasa ngirim ka App Store sareng bakal diulas pisan dumasar kana eusina, desain sareng detil téknis. Maka penting pikeun merhatoskeun Pitunjuk Paninjauan, Pedoman review. Apple ogé ngagaduhan daptar alesan paling umum pikeun ditolak.

Dina cara nu sami di dinya Panungtun husus Upami anjeun hoyong nganggo salah sahiji API, anu paling umum nyaéta:

Pitunjuk desain

Apple hoyong sadayana aplikasi di toko na ngagaduhan «konsistensi«, Sareng ieu henteu hartosna desain anu saé, éta hartosna aplikasi nganggo unsur dasar anu sami dina antarbeungeut pangguna, anu lengkep dina Pitunjuk Antarmuka Manusa. Di jerona anjeun bakal mendakan naon anu aranjeunna nungtut pisan desain aplikasi sapertos dina desain ikon.

Pikeun mempermudah prosés ieu aranjeunna gaduh ringkesan naon anu tiasa sareng henteu tiasa dilakukeun supados langkung gampang pikeun ngamimitian, anjeun tiasa ningali éta dina Naha urang jeung Don'ts. Sumber daya sanésna nyaéta;

Nguji

Penting pikeun nguji aplikasi sareng panon anyar sok ditampi, ieu sababna penting anggo tés béta anu ngadorong aplikasi anjeun dugi ka wates. Dina skénario ieu kami ngagaduhan dua pilihan anu pikaresepeun:

  • GitHub nyaéta salah sahiji pikeun anjeunna kontrol vérsi parangkat lunak jeung gawé babarengan. Sakali anjeun daptar pikeun GitHub, gampang pisan ngaitkeun Xcode anjeun kana éta, janten sadayana anu anjeun lakukeun disimpen di dinya sareng sésa tim tiasa diaksés. Upami anjeun peryogi sakedik bantosan nganggo aranjeunna Panungtun.
  • Lampir, mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun pangguna sanés uji aplikasi anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngaunduh sareng masang Lampir.

Ngembangkeun pikeun ios parantos kenal sareng XcodeSakali anjeun ngartos kumaha jalanna, anjeun tiasa nyerat aplikasi anjeun dina seueur basa atanapi lebet Swift.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Radiohead cenahna

    Saé pisan hatur nuhun pisan

  2.   Ny cenahna

    Inpormasi anu saé pisan, pikeun publikasi sapertos kieu anjeun ngajantenkeun mampir ti waktos ka waktos, hatur nuhun.

  3.   séba cenahna

    hatur nuhun pisan, serius