Program Search Ads, pikeun pangembang ngaiklankeun aplikasi na, ayeuna sayogi di Spanyol sareng seueur nagara

Dinten ayeuna, App Store nawiskeun kami ampir 2 juta aplikasi tina sagala rupa, aplikasi anu nyobaan narik perhatian urang, tapi salah sahiji masalah anu urang kantos nyanghareupan toko aplikasi Apple, nyaéta sistem milarian, sistem anu milarian anu seueur anu dipikahoyong, kumargi dina kaseueuran Kadang-kadang teu aya jalan pikeun mendakan aplikasi anu urang butuhkeun pisan.

Pikeun nyobaan ngabantosan pamekar dina hal ieu, tibatan ningkatkeun algoritma pamilarian, perusahaan anu berbasis di Cupertino ngaluncurkeun program anu disebut Search Ads, program anu pamekar tiasa ngontrak serangkaian iklan pikeun ngajantenkeun aplikasi na katingali menonjol. Apple nembé ngalegaan jasa ieu sareng tungtungna aya di Spanyol.

Dugi ka ayeuna, program iklan Apple pikeun pangembang ngaiklankeun aplikasi na ayeuna sayogi di 13 nagara. Nagara-nagara anu terakhir anu kalebet saatos pembaruan terakhir nyaéta, salian ti Spanyol, Perancis, Italia, Jérman, Jepang sareng Koréa Kidul. Sateuacanna, Iklan Milarian parantos aya dina Australia, Kanada, Méksiko, Selandia Baru, Swiss, Inggris sareng Amérika Serikat.

70% pangguna anu ngadatangan toko aplikasi Apple, mendakan aplikasi ngalangkungan pamilarian, sababaraha maluruh anu ngahasilkeun 65% unduhan ti sadayana App Store, anu ngajantenkeun metode ieu mangrupikeun hal anu paling penting pikeun pangembang pikeun ngémutan.

Masalahna nyaéta seueur aplikasi henteu muncul dina hasil pamilarian sanajan aranjeunna kedah. Atanapi upami aranjeunna, éta sok dina posisi telat. Pikeun nyobian naék posisi hasil, komunitas pamekar parantos nganggo program iklan ieu, janten hiji-hijina pilihan anu dimungkinkeun ku aranjeunna pikeun tiasa dikenal di Ap


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.