Tanda tolok ukur prosésor A10X némbongan sareng sigana langkung kuat tibatan A10

A10X Salami mangtaun-taun, aya sababaraha kirang kejutan dina presentasi alat éléktronik naon waé (panginten anu paling matak nyaéta ngadangu jalma anu siga anu kaget ...). Kami dina Oktober sareng teu aya iPad anyar anu diarepkeun dugi ka usum semi salajengna, tapi éta henteu hartosna yén anu munggaran parantos dibocorkeun. Tolok ukur prosésor A10X anu dimaksudkeun pikeun ngamutahirkeun Baris iPad Pro.

Tolok ukur ieu Anjeunna geus diterbitkeun médium Walanda (Walanda, sabab hoyong urang nelepon ayeuna) Techtastic, média anu parantos nyebarkeun patokan iPhone 7. sateuacanna. Techtastic nyebatkeun "sumber anu dipercaya" sareng mastikeun yén A10X ngagaduhan skor tunggal-inti 4236 sareng 6588 dina tés multi-inti, anu nyéépkeun éta saluhureun skor anu kahontal ku iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus.

IPad Pro bakal ngéléhkeun iPhone deui hatur nuhun kana prosésor A10X

IPhone 7 sareng iPhone 7 Plus ngahontal skor sakitar 3500 poin dina tés tunggal-inti sareng 5600 dina tés multi-inti, skor anu ngaleuwihan anu kahontal ku Prosesor A9X anu kalebet generasi munggaran iPad 12.9 inci sareng 9.7 inci iPad Pro. Urang tiasa nyarios yén hasil ieu bakal nempatkeun kaayaan deui, sabab sacara historis iPad gaduh (ampir) salawasna nyitak langkung luhur tibatan iPhone dina jenis uji ieu.

Nalika Techtastic sareng sumber na kéngingkeun patokan mimiti prosésor A10, hasilna langkung bijaksana tibatan anu diala ku iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus saatos aranjeunna dileupaskeun, janten urang moal tiasa nyarios yén sumberna tiasa dipercaya 100%. Bisi wae, henteu matak héran yén hasil ahirna rada beda-beda tina hasil munggaran anu diala.

Modél iPad Pro anu anyar diperkirakeun bakal sumping di cinyusu, sahingga mundur kana tanggal nalika dipasihkeun sababaraha taun ka pengker. Salian ti 9.7 sareng 12.9 modél, diarepkeun yén iPad mini janten Pro ogé sareng kalebet layar True Tone, kaméra utama 12Mpx sareng Smart Connector. Naha anjeun resep kana salah sahiji tina tilu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.