Prosesor A14X bakal dilebetkeun kana iPad Pro anyar

Kadatangan pembaruan ios sareng turunanana (iPadOS sareng tvOS diantarana) dina béta pikeun vérsi 14.5 nyéépkeun seueur berita, boh dina Apple TV ogé ayeuna dina iPad. Dina hal ieu urang parantos terang naon anu bakal dilakukeun prosesor anu bakal kalebet dina jero na kisaran anyar tablet anu paling kuat di pasar, dina kisaran Apple.

Béta kalima ios 14.5 ngungkabkeun yén prosésor A14X mangrupikeun anu bakal ngagaduhan kisaran iPad Pro anu énggal dina sadaya vérsi na. Henteu diragukeun, poténsi dina produk ieu langkung ti jaminan.

Dina hal ieu, ios 14.5 kode sakumaha aranjeunna parantos mendakan saprak 9to5Mac, kalebet rujukan kana prosésor anyar, khusus sareng codename na 13G, anu ngadamel rujukan langsung kana épolusi prosésor A14X. Dina tiori, numutkeun analisa anu munggaran sareng kabocoran, prosésor A14X anu bakal masang rentang iPad Pro bakal sami sareng kakuatan, kinerja sareng otonomi prosésor Apple M1 internal anu sababaraha versi tina Mac Mini, MacBook Pro 13 ″ sareng ayeuna dipasang. MacBook Air, sadayana mangrupikeun generasi terakhir. Tanpa diragukeun, Apple khususna dipasihan pikeun prosésor kualitas luhur ieu.

Sedengkeun pikeun alat anyar, Datangna iPad 11 inci sareng iPad Pro 13 inci dipiharep, anu parantos diidentifikasi kalayan kode J517, J518, J522, sareng J523 dina Sistem Operasi. Samentara éta, kami masih ngantosan undangan pikeun acara Apple anyar, anu diarepkeun pikeun mimiti April, sanaos kanyataanna dina waktos éta dikabarkan yén éta bakal janten Maret sareng urang ngantosan. Pikeun bagian na, Mini LED panels kalayan pencahayaan anu saé kualitasna sigana ngan ukur caket dieu, janten tetep teras-terasan sareng kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.