Prosser tiasa kehabisan alis ngaramal acara Apple pikeun April

Apple AirTags

Tanpa ragu Hal Jon Prosser sacara manual Sareng nalika urang sadayana ngantosan kamungkinan uleman Apple pikeun minggu payun, anjeunna sumping sareng ngingetkeun yén urang moal ngagaduhan acara dina Maret, sanés dina 23 ogé dina 30 ...

Ieu sanés mimitina yén Prosser ngingetkeun kana hiji hal anu engkéna tungtungna henteu kajantenan. Dina hal ieu sigana langkung seueur leaker anu bakal nyarioskeun perkawis presentasi produk sapertos AirPods 3 kanggo sasih payun sareng Prosser langsung ngaluncurkeun sareng ngingetkeun yén urang moal ngagaduhan acara bulan ieu.

Warta anu nuju réplika dina média sapertos AppleInsider réplika kecap Prosser sareng ieu Anjeunna ngingetkeun yén anjeunna bakal nyukur alis na upami anjeunna lepat sareng akhirna acara Apple dugi ka 23 Maret. Pasti maen judi anu picilakaeun pikeun Prosser anu kaleungitan kapercayaan pisan dina kabocoran samemehna.

Naha éta Apple henteu ngagaduhan AirPods 3 sareng AirTags siap pikeun bulan ieu? Nya, saatos sadayana rumor sareng bocor, sigana urang anéh yén ieu tiasa leres, sanaos leres éta bakal janten hiji-hijina alesan kunaon kami henteu ngagaduhan acara bulan ieu.

Di sisi séjén kami boga kamungkinan 10,2 inci ningkatkeun iPad, tapi ieu sigana langkung gampang direngsekeun ku update langsung dina halaman wéb perusahaan. Sadayana rada ahéng sareng urang ngan kedah ngantosan naha ramalan Prosser tungtungna janten leres atanapi anjeunna tungtungna bakal bénés alis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.