Prosser negeskeun yén urang bakal gaduh Apple Watch énggal sareng iPad anyar

Gosipna badé bérés dina épisode "perang" énggal ieu antara Jon Prosser sareng jalma-jalma anu prediksi henteu nampilkeun produk ayeuna, Mark Gurman sareng akun L0vetodream. Dina pengertian ieu kami kedah nyarios yén koper Prosser dibandingkeun sareng anu sanésna rada langka, tapi anjeun henteu pernah terang. Éta sababna dinten ayeuna urang sadayana ngantosan naon anu tiasa kajantenan dina halaman wéb Apple dina sababaraha jam ka payun, sanaos leres éta reputasi masing-masing dipertaruhkeun nalika urang fokus kana kabocoran sareng kamungkinan rumor kapayunna henteu jauh teuing.

El tweet ti sababaraha jam ka pengker ti Prosser ieu:

Langsung negeskeun deui yén datangna iPad Air sareng Apple Watch Series 6 énggal bakal dinten ayeuna. Sumber Prosser teraskeun ngonfirmasi peluncuran produk énggal sareng nalika ieu kajadian sesa dunya ngurilingan kamungkinan presentasi tanggal intina pikeun iPhone 12 sareng sésana produk Apple ... Teu aya anu langkung merhatoskeun ayeuna wéb anu média anu kami pasihkeun pikeun ngabagi berita ieu ka anjeun, ku éta pas kami gaduh gerakan anu munggaran kami bakal ngabagi-bagi ka anjeun sadayana.

Saur anjeun naon anu bakal kajadian? Produk anyar atanapi tanggal presentasi?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.