Prototipe iPhone 13 kalayan kirang kirang na némbongan di Macotakara

Prototipe kiyeu

Lila-lila Macotakara nawiskeun sababaraha bocor sareng rumor ngeunaan alat-alat anyar anu kedah ditepikeun ku Apple sareng kasus iPhone 13 atanapi langkung saéna modél salajengna iPhone anu Apple bakal hadir taun ayeuna éta moal kirang.

Tina medium ieu aranjeunna ngan nunjukkeun sababaraha gambar ngeunaan naon éta tiasa dummy atanapi prototipe tina modél iPhone salajengna anu kiyeu dikurangan leres dibandingkeun sareng modél ayeuna. Kami henteu ragu leresna médium Jepang sareng éta yén rumor panganyarna diluncurkeun dina jaringan ku sababaraha analis sareng anu sanés nyarios tepat ukuranana anu langkung alit ieu sahingga dina pamustunganana éta tiasa kajantenan.

Henteu seueur dinten ka pengker anu analis KGI, Ming-Chi Kuo, mairan hal anu sami dina média, janten pangirangan kiyeu ieu tungtungna tiasa dugi kana modél Apple ieu. Kabeneranna nyaéta sakumaha urang parantos masihan koméntar kana kasempetan anu sateuacanna pentingna pikeun nyumputkeun komponén dina iPhone, tapi kamungkinan Apple ngagaduhan solusi anu sanés atanapi bahkan parobihan anu langkung penting dina hal komponén sareng ku cara ieu pangirangan tab ieu kahontal dina luhur layar.

Anjeun kedah neraskeun ningali rumor sareng berita anu bocor pikeun mastikeun ieu tapi sigana bagian tina berita modél iPhone salajengna langsung ngaliwatan pangirangan kiyeu ieu dina bagian layar salian ti pamutahiran utama dina lensa kaméra utama.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.