25 Fitur ios 8 Top (I)

ios 8gm

Sistem operasi Apple anyar pikeun iDevices kami, iOS 8, diluncurkeun ngan sababaraha dinten kalayan berita anu cukup menarik, Numutkeun ka Apple, éta mangrupikeun anu panggedéna sareng paling katingali dina sajarah. Warta éta lega pisan sareng kami parantos masihan koméntar kana sababaraha hal dina sababaraha minggu ka pengker, sanaos dina tulisan ieu urang bade nganalisis 25 fungsi anu pangsaéna saatos sékrési resmi ios 8 sababaraha dinten ka pengker. Upami anjeun henteu satuju kana salah sahiji fungsi ieu, anjeun tiasa ngantunkeun koméntar dina bagian "Koméntar" tina tulisan ieu anu nyatakeun mana fungsi ios 8 favorit anjeun, Kami ngarepkeun koméntar anjeun!

app-bundles

Iket di App Store, seueur aplikasi sareng kaulinan kalayan harga langkung murah

Pikeun anu henteu terang naon anu dibungkus, nyaéta sakumpulan aplikasi sareng / atanapi gim anu tiasa diunduh dina waktos anu sasarengan pikeun harga anu dikirangan, nyaéta, Apple tiasa nawiskeun kami sakumpulan: «produktivitas» sareng sababaraha aplikasi kalayan harga anu tetep, langkung handap (dina prinsipna) tibatan jumlah harga aplikasi anu aya dina kebat.

batré-ios8

Kontrol konsumsi batré ku aplikasi

Anyar anu sanésna anu kuring paling resep ngeunaan ios 8 nyaéta inpormasi anu ios nyayogikeun kami ngeunaan kendali konsumsi batré ku aplikasi, nyaéta, dina bagian Setélan, urang bakal ningali perséntase batré unggal aplikasi anu dikonsumsi, ogé inpormasi sanés ngeunaan batréna anu bakal kapaké pikeun urang.

Langkung kagunaan pikeun tombol «Bagikeun»

Dugi ka ayeuna, dina sésana ios kami tiasa ngabagi halaman wéb (contona) dina aplikasi sareng tindakan anu ditawarkeun ku Apple ka kami pangguna, sapertos: unggah kana Twitter, Facebook, ngirim pesen nganggo wéb ... Sapertos ayeuna sareng ios 8, aplikasi na bakal tiasa ngalebetkeun fungsi «bagi» sapertos Pinterest, Pocket (anu parantos kami carioskeun) sareng sésana tina aplikasi anu ngembangkeun kode pikeun ngalebetkeun tindakan ngabagi iOS 8.

Versi wéb desktop di Safari… dina ios 8!

Upami kuring émut leres, kuring parantos ngawartosan anjeun ngeunaan fungsi ieu anu Safari parantos sababaraha bulan ka pengker: vérsi wéb desktop di Safari, Persis, nalika urang nuliskeun halaman wéb anu diadaptasi pikeun alat sélulér ti Safari (sareng ios 8) urang tiasa milih naha urang hoyong ningali versi desktop (anu urang tingali tina komputer) atanapi naha nuturkeun ningali vérsi anu diadaptasi pikeun alat sélulér. 

Kapanjangan, langkung seueur padamelan (tina anu saé) pikeun pangembang

Dimimitian ayeuna ku ios 8, pamekar bakal tiasa nganggo API khusus pikeun didamel ekstensi cocog sareng sistem operasi anu anyar. Ieu lahir tina fungsi anu parantos urang sebatkeun sateuacanna: langkung tombol aksi bagikeun. Ekstensi ieu bakal adaptasi sareng ménu ios, sapertos anu parantos urang tingali dina pidéo: 1Password. Kami henteu terang langkung seueur inpormasi ngeunaan fitur ieu, dugi pamekar ngamimitian nyiptakeun ekstensi na.

Babagi Kulawarga

Babagi Kulawarga, ngendalikeun iDevices kulawarga urang

Waktosna! Tungtungna Apple parantos nawiskeun fitur kanggo kulawarga, kalayan anu urang tiasa ngadaptar iDevices anggota kulawarga kami sareng ku fungsina urang tiasa ngalaksanakeun sababaraha fungsi:

  • Anggota kulawarga kedah nyungkeun idin pikeun "ngagaleuh" aplikasi
  • Urang tiasa ngaunduh aplikasi dina sababaraha alat, salami éta nyambung sareng Family Sharing
  • Ogé sésa eusi multimédia tiasa didownload dina sababaraha iDevices kalayan ios 8 sareng didaptarkeun salaku kulawarga.

icloud-change-google-maps-pikeun-sorangan-peta

Wisata kota berkat FlyOver 3D kalayan aplikasi Apple's Maps

Hatur nuhun kana apdet Apple Maps, Urang tiasa ngalalana di sababaraha kota sareng tempat anu paling penting dina 3D ngalangkungan fungsi FlyOver 3D. Salaku conto, kota sapertos Cupertino, Taman Nasional Yosemite ...

Leupaskeun

Handoff, hayu urang laksanakeun dina hiji alat sareng béréskeunana dina alat sanés

Ieu salah sahiji fungsina anu kuring paling resep ngeunaan ios 8, sakumaha anu Kuring bébéja anjeun sapanjang bulan ieu dina sababaraha postingan dina iPad News. Handoff ngamungkinkeun urang ngamimitian tindakan dina hiji alat, sareng kirimkeun ka anu sanés pikeun ngarengsekeun naon anu urang lakukeun di dinya. Ogé, upami urang gaduh iPhone urang tiasa nelepon sareng ngirim pesen ti Mac kami, penting! upami urang sering nganggo Mac urang.

ios8-kasihatan

Kaséhatan, aplikasi anyar anu bakal ngabantosan urang kaséhatan

Aplikasi ios 8 anyar ieu, Kaséhatan, ngamungkinkeun urang pikeun ngatur kasihatan urang sareng seueur deui upami urang gaduh iPhone anu cocog sareng Apple Watch, yén di hareupna bakal tiasa ngirimkeun data anu diukur ku sensor Apple Watch kana aplikasi. Tapi upami urang henteu ngagaduhan salah sahiji alat ieu, urang tiasa sacara manual ngalebetkeun data pikeun nyimpen rékaman lengkep kasihatan urang, Sigana pikaresepeun sareng manpaat dina waktos anu sami, henteu?

Syrians

Hei Siri, pikeun ngaktipkeun asistén upami alat kami ngecas

Ti ayeuna sareng upami urang gaduh ios 8 dipasang, urang tiasa ngaktipkeun asistén ios, Siri, upami urang nyarios "Hei Siri", salami urang nyambung kana sumber kakuatan.

iCloud Girang

iCloud Drive, unggah file kana awan

Awan file resmina datang ka ios 8 ngamungkinkeun pangguna ngaunggah sadaya jinis file kana awan supaya aranjeunna langkung caket kana alat naon waé, salaku tambahan, sabab éta tiasa diunggah ngalangkungan portal wéb iCloud, urang tiasa unggah sareng ngaunduh file tina iCloud Drive tina komputer naon waé anu ngagaduhan sistem operasi anu cocog sareng iCloud.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   blkforum cenahna

    halo
    Henteu aya anu écés dina situs wéb anu kuring nuturkeun, cara ngagunakeun sareng cara ngamuat koropak kana icloud drive, contona, tina iphone… ..

    aya ideu ???

    ps: tetepkeun guys, anjeun damel hébat

    1.    Carlos cenahna

      Anjeun kedah ngaktipkeun pilihan éta dina ménu Siri

    2.    Malaikat Gonzalez cenahna

      Perlu dipasang heula ios 8 dina alat kami teras ngaksés iCloud tina komputer urang, naroskeun ka kuring deui upami anjeun teu acan terang kumaha cara ngalakukeunana.

      Salam sareng hatur nuhun blkforo!

  2.   Mario DELUXE cenahna

    Halo, kuring parantos ngaktipkeun hé Siri sareng éta henteu tiasa dianggo (nyambung ka ayeuna).

    Kuring parantos nyarios sareng anjeunna tanpa sora, ngagorowok, jst.

    Naon anu abdi lakukeun?

    1.    Malaikat Gonzalez cenahna

      Anjeun kedah aktipkeun pungsi tina Siri Setélan

  3.   Dani cenahna

    Di Spanyol éta ¨hey siri ¨

  4.   fpollanfpollan cenahna

    blkforo; Sasaurang ngabenerkeun kuring, tapi ICloud Drive anu kuring terang henteu ngagaduhan program khusus. Anggap éta mangrupikeun perpanjangan, sareng anjeun ngan ukur ningali folder khas Dropbox nalika anjeun badé unggah atanapi ngaunduh naon-naon tina méga. Salaku conto, kuring nganggo dina Genius Scan. Ieu tina alat sélulér. Tina windows, kuring ngaksés dokumén tina icloud.com. Kuring henteu weruh kumaha éta bakal ti Mac.

    Ari nguntungkeun