Kumaha muterkeun épék pesen di ios 10

Pesen dina ios 10

Kadatangan ios 10 hartosna répodél aplikasi Messages anu ampir lengkep, ngarombak ku naon Apple sigana hoyong aub sacara lengkep dina ngabagi sareng aplikasi olahtalatah instan, sanaos nalika dianggo sacara éksklusif ku pangguna OS X sareng ios rada rumit. iOS 10 nawiskeun kami cara anyar pikeun komunikasi sareng aplikasi pesen, ngirim stiker anu dipersonalisasi, ngamangpaatkeun aplikasi langsung tina aplikasi, ngahirupkeun gambar sareng téks anu kami kirim ... Pilihan terakhir ieu mangrupikeun anu paling narik perhatian tina pangguna ios, kusabab éta ngamungkinkeun kami ngaropea téks ku nyorotna supados langkung ageung, kirimkeun sasarengan sareng sababaraha balon, sareng confetti ...

Masalahna nyaéta saatos urang nampi, Apple henteu nawiskeun kami kamungkinan tiasa baranahan deui, sahenteuna dugi ka ios 10.1, pembaruan utama munggaran ios 10 anu ogé ngaktipkeun fungsi potrét dina iPhone anyar 7 Tambih Deui sareng anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyandak gambar kalayan latar tukang teu fokus, nawiskeun hasil anu luar biasa.

Balikan épék pesen dina iPhone

balikan-épék-pesen-ios-10

Mimiti urang kedah parios vérsi ios anu parantos kami pasang dina alat kami. Ieu kedah janten ios 10.1 atanapi langkung luhur, kumargi dina vérsi sateuacana pilihan pikeun muterkeun deui animasi henteu sayogi.

Sakali kami parantos mastikeun yén kami ngagaduhan vérsi ios anu sami atanapi langkung ageung ti 10.1, urang angkat ka aplikasi Messages sareng kana paguneman anu ngagaduhan animasi sareng pencét dina Ngulang, perenahna sahandapeun téks anu dikirim kalayan animasi.

Naon pangaruh karesep anjeun tina aplikasi pesen anyar dina ios 10? Naha anjeun sering nganggo atanapi parantos lirén nganggo éta saatos ledakan awal?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.