PWR, kasus iPhone nganggo batré sareng colokan témbok dina waktos anu sasarengan

Sanaos kanyataan yén pabrik smartphone keukeuh ningkatkeun batréna dina unggal generasi alat énggal, saleresna teu cukup. The iPhone 6hanjakalna, éta henteu terkecuali. Sanaos leres yén batréna parantos ditingkatkeun dibandingkeun sareng modél sateuacana, otonomi na dina seueur kasus ngan cekap pikeun ngahontal dinten panggunaan. Beda sareng anjeunna, iPhone 6 Plus parantos ningali aki naék naék sacara signifikan.

Éta sababna panutup pikeun alat ieu nganggo batré bawaan, beuki seueur, mangrupikeun alternatif anu saé upami urang bakal jauh ti toko salami langkung ti sadinten atanapi upami urang badé ngagunakeun alat éta sacara intensif. Salami waktos urang tiasa ningali seueur jinis perumahan ieu anu masihan otonomi tambahan ka iPhone kami, tapi teu aya anu sapertos kieu.

La Prong Brand PWR Éta tiasa janten batré anu paling asli anu urang tingali dugi ka ayeuna. Henteu ngan kusabab vérsi anu transparan na, anu ngungkabkeun sadaya sirkuit internalna, tapi ogé kusabab éta ngagaduhan pangecas tembok bawaan. Ieu ngandung harti yén urang kedah leres-leres mopohokeun kabel nalika nyandak bisi di mana waé urang indit.

Kasus ieu ngagaduhan dua unsur: bisi éta nyalira sareng tutup batréna. Aranjeunna ayeuna nuju kampanyeu dina Kickstarter sareng pak "Manuk Awal" dibanderol dollar 60, anu anggap diskon ngeunaan 80 dolar anu tungtungna bakal dipibanda. Nanging, éta ngagaduhan kakurangan, sareng éta nyaéta saat ieu éta moal sayogi sareng standar colokan anu urang gaduh di Spanyol, janten upami anjeun cicing di nagara ieu, anjeun kedah ngantosan naha aranjeunna ngaluncurkeun modél sareng ciri ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.