Questerium: Sinister Trinity, gratis kanggo waktos terbatas

Deui kami ngawartosan anjeun ngeunaan kaulinan petualangan ti developer G5, salah sahiji anu paling aktip upami urang nyarioskeun petualangan grafis pikeun ios. Questerium: Sinister Trinity nyarioskeun carita ngeunaan meteor anu tumiba di kota alit. Tilu sobat budak leutik, walikota, guru sareng bankir, Aranjeunna nalungtik batu luar angkasa sareng ngalakukeun séri percobaan. Ku ngadamel mesin anu bahaya pikeun ngalegaan énergi meteorit, mesinna musnah sareng énergi meteorit ngancurkeun sakumna kota. Tutuwuhan sareng sasatoan ngalaman mutasi anu pikareueuseun nalika walikota nyobian ngévakuasi sadaya kota kecuali dua murangkalih, dua murangkalih anu leungit sareng urang kedah mendakan sapertos kitu.

Sapanjang jalan urang sahingga urang tiasa mendakan dua murangkalih anu leungit, urang bakal mendakan 39 tempat anu saé pikeun milarian petunjuk, 17 adegan anu béda-béda dimana urang kedah mendakan objék pikeun maju di buruan, 21 minigame anu nangtang, 23 prestasi anu kedah urang hasilkeun pikeun ngarengsekeun game kalayan memuaskan, prestasi anu beuki rumit gumantung kana jinis kasusah anu urang pilih tina opat anu urang sayogi. Sapertos seueur gim pangénggalna anu nuju diénggalan dina sababaraha bulan terakhir, Questerium ogé cocog sareng Game Center, anu ngamungkinkeun urang pikeun nyinkronkeun kamajuan urang boh ngalangkungan iPhone urang atanapi ngalangkungan iPad urang, salian ti tiasa bersaing sareng réréncangan urang.

Sapertos seueur gim ti developer G5, Questerium meryogikeun minimal 1,18 GB Dina alat kami, éta dipeunteun pikeun umur 9+ sareng peryogi sahenteuna iOS 6 atanapi engké pikeun tiasa ngaraos gim. Versi Questerium: Sinister Trinity pikeun iPad gaduh harga biasa 6,99 euro, sedengkeun vérsi pikeun iPhone gaduh harga biasa 4,99 euro.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.