Réaksi Facebook ayeuna resmi sareng sayogi kanggo sadayana

tombol-kawas-facebook-anyar Dinten ayeuna mangrupikeun dinten anu nandakeun akhir jaman: ti dinten ayeuna, énggal Réaksi Facebook janten resmi sareng urang henteu deui kawatesanan nganggo anu resep kawas atanapi siga. Sareng éta, salami mangtaun-taun, hiji-hijina cara pikeun réaksi kana publikasi nyaéta tombol Like. Kanggo waktos anu lami, pangguna tina jaringan sosial anu kasohor parantos naroskeun naon anu kirang ti tombol kanggo nunjukkeun teu satuju kana hiji hal, anu bakal dikenal salaku "Kuring henteu resep." Facebook parantos ngupingkeun paménta pangguna ieu sareng parantos ngaluncurkeun sababaraha tombol deui.

Réaksi anyar dasarna bakal janten perpanjangan tombol Like anu sayogi dugi ka ayeuna. Ayeuna, salian ti tombol jempol, ogé bakal aya Cinta, Seuri, Reuwas, Sedih sareng ambek. Réaksi anyar bakal diwakilan ku emoji animasi, kacuali Cinta anu diwakilan ku haté. Tina anu tiasa anjeun tingali dina gambar anu nuju kana tulisan ieu, anu nyebatkeun "Yay" moal sayogi, sahenteuna pikeun waktos ayeuna, kusabab éta ngabingungkeun pangguna sareng aranjeunna henteu terang pisan nalika ngagunakeunana.

Lima Réaksi Facebook Anu Nambihan Siga Anu Kawéntar

Dina raraga ngakses réaksi anu anyar, anjeun kedah pencét jeung tahan tombol réaksi, anu mana anu kuring resep, geser kana anu kami hoyong anggo sareng dileupaskeun. Upami postingan gaduh sababaraha réaksi anu béda, urang bakal ningali tilu anu parantos dianggo pangpangna. Dina pidéo ieu anjeun tiasa ningali kumaha ngaksés réaksi anu béda.

Facebook nalungtik ikon mana anu paling dianggo pikeun ngartos réaksi mana anu pangsaéna. Nalika aranjeunna berhasil ngirangan jumlahna janten 6, jaringan sosial anu kawéntar mulai ngetes aranjeunna. Éta pikeun anu terakhir yén seueur pangguna parantos parantos nganggo réaksi énggal ieu, tapi henteu dugi ka ayeuna aranjeunna parantos didamel resmi sareng sayogi pikeun sadaya pangguna. Nyatana, numutkeun ka Facebook hungkul diuji di total tujuh nagara.

Tanpa diragukeun, kabaruan ieu bakal ditampi pisan pikeun seueur pangguna jaringan sosial. Teu aya artos pikeun batur ngirimkeun, contona, maotna dulur na pikeun kami ngaklik tombol Suka. Ayeuna upami aya anu nyebarkeun hal anu urang henteu resep, kami pasti bakal ngabéjaan aranjeunna.

Naha anjeun parantos nyobian réaksi anu énggal? Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yandel cenahna

    Sareng pidéo na? sabab réaksina henteu katingali ku kuring

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Halo, Yandel. Aya pidio di handap paragraf kahiji saatos judul kadua. Éta alit, tapi kuring ningali éta.

      Hiji salam.

  2.   Richard cenahna

    teu acan kaluar ios ???