Rekaman 4K ProRes ngan ukur aya ti 13GB iPhone 256

ProRes

Salah sahiji hal anyar anu asalna tina panangan iPhone 13 Pro anyar nyaéta Dukungan format komprési pidéo ProRes, fitur anu didamel ku Apple seueur waktos dina presentasi generasi anyar iPhone 13 Pro tapi éta ngagaduhan watesan.

Sakumaha urang tiasa tingali dina halaman wéb Apple, kamungkinan ngarékam dina format ProRes dina kualitas 4K dina 30 pigura per detik diwatesan pikeun modél anu gaduh panyimpenan 256GB plus, ngantepkeun modél 128 GB, modél anu ngan ukur tiasa nganggo format ieu dina resolusi 1080p.

ProRes

apel henteu ngajelaskeun alesan pikeun watesan ieu, tapi éta kedah dianggap yén perusahaan parantos nganggap yén panyimpenan 128 GB henteu cekap rohangan pikeun nyimpen file beurat anu dihasilkeun.

Nanging, upami anjeunna tiasa nawiskeun kamungkinan na naha pangguna milih ngagunakeun éta atanapi henteu, Kusabab pikeun proyék-proyék leutik moal diperyogikeun ruang penyimpanan anu seueur. Anu jelas nyaéta, nuturkeun filsafat Apple, upami anjeun hoyong nganggo rekaman 4K dina 30 fps, anjeun kedah mayar.

La bédana harga antara versi panyimpenan 128 GB sareng versi 256 GB nyaéta 120 euro, harga anu upami anjeun kersa mayar 1.159 euro tina iPhone 13 Pro 128 GB atanapi 1.259 iPhone Pro Max kalayan kapasitas panyimpenan anu sami, éta moal ngalibetkeun usaha ékonomi anu hébat.

Format ProRes nawiskeun a kasatiaan warna luhur nyandak rohangan anu rada leutik dina alat, Ngajantenkeun idéal pikeun ngarékam proyék semi-propésional, atanapi bahkan para profesional. Ieu seueur dianggo dina alur kerja pasca produksi sareng tiasa gampang diekspor ka editor sapertos Final Cut Pro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Kuring gaduh patarosan, dina 4K anjeun ngan ukur tiasa nganggo ProRes dina 30fps tapi naha éta tiasa dianggo dina 1080p dina 60fps?

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Dina gambar anu kuring candak tina halaman wéb Apple sareng dilebetkeun kana tulisan éta, éta nunjukkeun yén éta tiasa nyatet dina format ProRes dina 4K sareng 30 fps, résolusi anu diréduksi janten 1080 sareng 30 fps dina vérsi 128 GB.
      Di momen sigana format ieu dugi ka 30 fps, karunya.
      Urang kedah ngantosan modél iPhone salajengna pikeun ngamangpaatkeun format ieu dina tingkat pigura anu langkung luhur.

      Salam.