Replica, aplikasi AirPlay pangsaéna ayeuna cocog sareng Tesla

Dina sababaraha kali kami ngobrol sareng anjeun ngeunaan Replica, aplikasi pikeun ios anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun pangeunteungan layar, anu biasana dikenal di lingkungan Apple salaku AirPlay, sareng jinis alat naon waé, cocog sareng televisi utama sareng pusat multimedia. pasar dunya.

Ayeuna Tiago, pamekar na, geus informed kami éta Replica kompatibel sanajan sareng kendaraan Tesla, naha anjeun tiasa mikirkeun aplikasi anu langkung saé pikeun iPhone anjeun? En saluran Telegram kami urang bade ngadistribusikaeun kode langganan taunan taunan pikeun Replica, anjeun moal bisa sono eta.

kasaluyuan aplikasi réplika

Replica cocog sareng Google Chromecast TV, Amazon Fire TV, Android TV, Samsung, LG, Sony, PlayStation, Philips, Toshiba, Tesla sareng alat naon waé anu nganggo browser wéb modern (Safari, Chrome atanapi Edge).

Dina pidéo kami saluran Actualidad iPhone Dina awal taun kami nguji aplikasi pikeun nyarioskeun ka anjeun kumaha éta jalanna, sanaos éta mangrupikeun versi Replica anu luntur, anjeun tiasa nampi langkung seueur ide ngeunaan kumaha éta tiasa dianggo, sanaos kinerja sareng gampang dianggo. ayeuna leuwih dioptimalkeun.

Pikeun baranahan atanapi eunteung layar iPhone anjeun atanapi iPad dina panyungsi naon waé sapertos Safari, Chrome atanapi bahkan dina TV Anjeun kedah nuturkeun ieu léngkah-léngkah ieu:

  1. Buka aplikasi
  2. Akses ka jaringan lokal sareng Bluetooth nalika ditaros
  3. Pencét di handapeun tempat éta nyatakeun "parangkat sanés"
  4. Buka browser wéb dimana anjeun bakal baranahan sareng lebetkeun halaman anu nunjukkeun anjeun dina layar Replica
  5. Ngamimitian streaming dina iPhone sareng éta bakal ngamimitian gancang

Salaku tambahan, kalayan alat Seuneu nyambungkeun sacara otomatis ngan ukur ku ngalebetkeun kode sareng antarbeungeut pangguna parantos ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng analisa munggaran urang, ku kituna kami nyarankeun yén anjeun ningali sareng tetep katala, kami bakal masihan langganan kalana dina jaringan sosial urang. sapertos Twitter.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.