Repos atanapi Sumber anu pangsaéna pikeun Cydia

Cydia-Repos

Sakali kami parantos ngalaksanakeun Jailbreak, Cydia hadir sareng sumber anu paling penting dipasang, tapi aya sababaraha sumber (repositori atanapi repos) anu pikaresepeun pisan sabab éta ngandung aplikasi éksklusif anu kapaké pisan. Kadang-kadang aranjeunna mangrupikeun tempat panyimpenan pangembang anu paling dikenal dimana aranjeunna nyertakeun tweaks na sateuacan dimana waé, atanapi bahkan dina béta, atanapi ngan saukur aplikasi anu anjeun moal mendakan batur. Kami parantos milih anu paling kami resep supados anjeun tiasa nambihan kana alat anjeun.

nami Fuente eusi
TeamXBMC kaca spion.xbmc.org/apt/ios Pamuter média XBMC populér
iCleaner Pro  exile90software.com/cydia  iCleaner mangrupikeun aplikasi beberesih anu kuat pikeun ios
NgegelSMS  test-cydia.bitesms.com BiteSMS mangrupikeun gaganti anu sampurna pikeun aplikasi ios Messages
iLEX Beurit  cydia.myrepospace.com/iLEXiNFO iLEX Rat mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun balikkeun alat bari ngajaga Jailbreak
Apple Watch Repo  cydia.myrepospace.com/lamerz Naha anjeun hoyong nyobian antarmuka Apple Watch dina alat anjeun?
Ryan Petrich Repo  rpetri.ch/repo Repo resmi pamekar Ryan Petrich sareng Betas tina tweaks na
Elias Limenos Repo limneos.net/repo Repo resmi pamekar Elias Limeos dimana kami bakal mendakan CallRecorder diantarana
Nanas Karen  cydia.angelxwind.net  Emulator AppSync Unified sareng Anu Batur

Nambihan Repository gampang pisan. Anjeun kedah buka tab "Sumber" dina Cydia, pencét dina tombol "Édit" di katuhu luhur, teras dina "Tambahkeun" di kénca luhur. Dina jandéla anu némbongan anjeun kedah nyerat alamat lengkep repo anjeun hoyong tambahkeun, sareng pencét OK. Saatos ngamuat eusi repo, anjeun bakal tiasa mendakan tweaks na di jerona.

Pasti anjeun gaduh seueur deui, urang ngajak anjeun ngabagi éta ka kami. Anu kami tanyakeun nyaéta anjeun nyingkahan ngabagi anu kalebet aplikasi bajakan, kami bakal langsung ngahapus tina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.