Rétina tampilan - Naon éta?


Steve Jobs parantos masihan penting pisan pikeun layar anyar anu ngahijikeun iPhone sareng anu anjeunna namina "Rétina Tampilan." Nami na asalna tina kapadetan piksel anu gedé pisan per inci, khususna, piksel 326. Soca manusa urang ngan ukur tiasa ngabédakeun piksel dina kapadetan dugi 320 piksel per inci, anu hartosna dina layar iPhone anyar kami moal tiasa ngabedakeun hiji piksel anu sanés.

Kauntungan utama tina resolusi anu langkung luhur ieu nyaéta pamutahiran anu penting anu bakal urang kahontal dina ningali gambar sareng téks, sakumaha urang tiasa tingali dina pidéo ieu:

http://www.youtube.com/watch?v=UIeCeBwRvpA

Total résolusi 960x460pixels, nyaéta, 4 kali langkung luhur tibatan iPhone 3G / 3GS. Kontrasna ogé parantos ditingkatkeun sareng ayeuna ngahontal angka 800: 1 anu ogé 4 kali langkung luhur dibandingkeun dulur-dulurna. Tungtungna, sebutkeun yén layar énggal iPhone 4 dumasarkeun kana panel IPS anu sacara signifikan ningkatkeun sudut pandang.

sumber: apel


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

41 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jesusgo cenahna

    Adegan pabrikna bakal ditémbak dina set, sanés? Kuring henteu percanten yén di pabrik sareng padamel anu bunuh diri ku tekanan ieu sadayana tannnnn «apel» ... hahaha

  2.   Parakeet cenahna

    Éta henteu maéhan ogé, kuring ningali layar anu langkung saé

  3.   facundo cenahna

    anu mana? anjeun nyarios antics to date mangrupikeun layar anu pangsaéna.

  4.   Malaikat Mguel cenahna

    Perico bakal naros ka anjeun nunjukkeun layar anu langkung saé tibatan layar rétina Iphone 4 tapi kuring yakin yén anjeun moal mendakanana, diantarana waé kusabab anu "paling caket" nyaéta Amoled ti Samsung.
    salam!

    1.    Dan22 cenahna

      Sony Xperia S sareng éta aya heula, teras layar «retina display» layar didamel ku Samsung, janten langkung saé ngawartosan nyalira

  5.   Vito cenahna

    Layar anu pangsaéna didamel sareng didamel ku ... Samsung Ha!

    1.    ANONYMITY12345 cenahna

      JEUNG NAHA SAMSUNG TEU NGADIEU? TEUING !!! PS Kunaon APPLE gaduh ENGINEERING SOFTWARE Bener !!

      1.    Anonimo cenahna

        TEU PISAN, LAYAR RÉSINA DIJIEUNAN KU SANGSA JEUNG DIJUAL KA APLL, ogé?

        1.    orlando arthur cenahna

          pas

      2.    pxndxandres2009 cenahna

        NYA KANTENAN HENTEU ! Aranjeunna dilakukeun ku SAMSUNG teras dijual ka APPLE

        1.    anonimo cenahna

          jahiliah gafo

      3.    kriante cenahna

        Kanggo kirang kabodoan sareng inpormasi lengkep, kuring ngabagi tautan ieu:

        http://www.taringa.net/posts/info/14477925/_Por-que-Samsung-no-utiliza-la-pantalla-Retina-Display_.html

    2.    rubah cenahna

      jelema bodo jahil hahaha samsung dianggo pikeun apel 

      1.    orlando arthur cenahna

        Nyatana, upami langkung seukeut saha anu ngadamelna, maka duanana Apple sareng Samsung tiasa kéngingkeunana, maka ... éta henteu éksklusif pikeun Apple

        1.    Checkmate cenahna

          Seueur pisan, LG sareng Samsung dianggo pikeun Apple tapi ti. Cara anu bénten, boh LG sareng Samsung ngadamel layar pikeun iPod, iPhone sareng iPad sareng seukeutna ngajantenkeun Mac sareng iMac, tapi ngan ukur pabrik-pabrikna, sareng benten pisan sareng pabrik dugi ka pamekaran, Apple ngagugat Samsung kusabab ngalanggar desain na, hak cipta anu leres, anu henteu kedah mangaruhan distribusi layar na sanaos Apple parantos ngagugat éta, éta tetep mayar jasa na, ku alesan anu sami Samsung henteu tiasa nganggo layar anu henteu dirarancang ku éta sanaos aranjeunna ngadamelna nyalira. kumargi disahkeun sareng dihukum ku Hak Cipta.

          1.    fiama cenahna

            Sialan nerd dimana-mana ...

            1.    Checkmate cenahna

              Di dieu anjeun bau idiotic jeung ignorant.

          2.    TacoBell ngabandungan cenahna

            sareng kuring menang sidang Samsumg kusabab téknologi na dee samsumg sanés apple ...

      2.    orlando arthur cenahna

        Sareng upami Samsung dianggo pikeun Apple, naha Apple nungtut éta?

        1.    Elio Colmenarez cenahna

          pikeun iklan

    3.    isin cenahna

      bener kabeh sia kontol hahaha

      1.    TacoBell ngabandungan cenahna

        moron, naha kuring kaasup diri…. he he

  6.   antoniodelarua cenahna

    wa wa waaaaaa ...

  7.   belinda hermoxa cenahna

    Kuring henteu terang kunaon jalma ngalakukeun ngawartosan naon kasalahan aranjeunna tapi naha aranjeunna mimiti ngahina anu teu meunang nanaon ………………………. Abdi resep tapi aranjeunna nempatkeun anu langkung penting ……… Teras sadayana jalma anu ngarawat dulur parah terang kumaha ngubaran jalma sabab éta henteu ngagaduhan nanaon ……………. sareng anu paling parah aranjeunna ngarawat jalma parah sabab salah henteu terang saha maka aranjeunna ngamangpaatkeun éta ok atm: belinda hermoxa: $ henteu henteu henteu teras dimana anjeun tiasa ngubaran kuring parah

  8.   belinda hermoxa cenahna

    Sareng upami aranjeunna ngubaran kuring parah, éta kusabab aranjeunna paduli ka kuring sanaos aranjeunna henteu terang kuring

  9.   belinda hermoxa cenahna

    éta kusabab anjeunna paduli

  10.   Kabogoh apel cenahna

    I LOVE APPLE, STEVE JOBS ENTONG SANGET DI LAPI SIKIT URANG (NGARASA HE, ANJEUN ANU HEULA ...: '(PUAAAAAAAAAAAAAAAG

  11.   Kabogoh apel cenahna

    Naha aya anu tiasa mamatahan kuring ngeunaan harga iPhone 6 naon?
    PS: Abdi peryogi gaduhna, naha anjeun ningali trailer kanggo anu ieu? INCREDIBLE! * ATAWA *

    1.    Anonimitasthymidillo: $ cenahna

      Abdi parantos ningali !! cool mallet !! geulis !! ke a mac diproyeksikeun !! sapotong hapé !! hade pisan !! Kuring miharep kolot kuring bakal mésér pikeun kuring (17) Abdi hoyong !!

  12.   Wilujeng llama cenahna

    Halo, kumaha anjeun resep layar rétina? Oke?

    1.    uplorymoney cenahna

      Kuring dagang KN IPADS JEUNG POLI NANGTU KURING EL SANTA CLAUSSS !! ejhehehehehejhehehe a bs llama, happy kuidate

  13.   aél cenahna

    Lumangsung kadaluarsa ……. tingali résolusi HTC Droid DNA 1920 x 1080 langkung ti 446pp ... sadayana robih janten langkung saé.

    1.    TacoBell ngabandungan cenahna

      leres, tapi anu HTC langkung saé….

  14.   Hector cenahna

    Nalika aranjeunna nyarioskeun "layar rétina" anu kawéntar, kuring bakal ngadorong diri pikeun naroskeun upami mérek anu sanés, khususna DELL, gaduh téknologi anu sami.

  15.   Anonimus cenahna

    Sadayana lepat, layar didamel ku Sharp

  16.   Abraham cenahna

    Aranjeunna nyarek baju na ningali saha anu dianggo pikeun saha. Kuring bakal ngartos upami anu gaduh Apple sareng Samsung di dieu ngaku, tapi henteu. Geeks pikasieuneun dimana-mana.

  17.   TacoBell ngabandungan cenahna

    Retina Display mangrupikeun penemuan komérsial Apple (nami sanés layar) pikeun ngarujuk kana layar kapadetan piksel tinggi anu didamel sareng dikembangkeun ku Sharp (anu sateuacana ngadamel samsumg dugi ka gugatan hukum dimana Apple éléh pikeun pamekaran layar super amoled ti samsumg ) sareng dianggo dina alatna, dumasar kana téknologi switching In-pesawat (IPS). Tunjuk ieu ayeuna aya dina iPhone 4, iPhone 4S sareng iPhone 5, dina iPod touch generasi kaopat sareng kalima, dina iPad generasi katilu sareng kaopat énggal, dina MacBook Pro kalayan tampilan Rétina anu dipidangkeun dina Juni 2012 salaku komputer anu munggaran modél tampilan ieu.

    Numutkeun ka Jordan Campbell salami presentasi na di WWDC 2010,
    resolusi ieu di luhur 300 dpi anu masih
    Katarima ku panon manusa; janten, piksel ieu
    layar leutik pisan anu henteu tiasa dibédakeun ku panon manusa sareng henteu
    aya bédana praktis sareng bahan cetak.

    Anu matak, sanés Ipad4 (264ppp), MacBook Pro Retina 15 ″ (220ppp),
    IPad Mini (163dpi) sareng 13 ″ Macbook Pro Retina (227dpi) ngahontal éta
    300 dpi. Ieu kusabab jarak anu dianggap optimal diantara
    pangguna sareng alat ieu langkung ageung tibatan dina iphone, sareng ku sabab éta
    panon henteu ningali piksel sanajan aranjeunna langkung ageung.

    Layar naon waé numutkeun denominasi ieu anu ngaleuwihan 300 dpi dina alat sélulér dianggap "retina"

  18.   ♠♠♠♠♠ ALDO ANTIMARUCHAN ♠♠♠♠♠ cenahna

    NGOMONGKEUN SLUTS ANDA SADAYANA DI BAWAH JAJAJAJAJAJAJA

  19.   Jorge cenahna

    punten kabodoan kuring tiasa saha mantuan kuring. layar rétina didamel ku LED? atanapi naon bedana Mac sareng layar rétina kedahna sareng layar LED?

  20.   Joel cenahna

    468 Piksel x inci mangtaun-taun sareng HTC One. 142 langkung dina inci anu sami. NGABARAKATAK. Chicos appel mangrupikeun mérek, telepon naon waé kalayan barang anu langkung saé parantos lami di pasar. Tong salah. upami Mac ngagaduhan rétina, htc ngagaduhan iris, sareng sagala rupa anu sanés. (htc hiji m8 32g mangrupikeun ledakan)

  21.   Abdi parantos ngacowkeun aranjeunna hahaha cenahna

    Samsung ngalangkungan sadayana sareng galaxy s6 kalayan 577ppi janten Samsung ngaliwat apel dina hal resolusi sareng kualitas: p