Radio FM Spanyol ayeuna cocog sareng iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus

radio spanyol fm iphone 6

Kusabab angkatna teh 6 6 iPhone jeung iPhone Ditambah kami parantos nyaksian aliran kontinyu tina ngapdet aplikasi kana layar anyar, ampir sadaya aplikasi anu kami anggo unggal dinten (kacuali kasus WhatsApp anu éra pisan) anu parantos diénggalan kana iPhone anyar kami, sareng tangtosna aplikasi radio pang populerna di Spanyol éta parantos sayogi pikeun alat-alat ieu ogé.

Sanaos damel leres tanpa ngamutahirkeun, ayeuna urang moal ningali aplikasi anu diperpanjang kapaksa, tapi urang bakal ningali langkung seueur kontén sareng urang bakal ngamangpaatkeun leres tina 4,7 sareng 5,5 inci.

Naon anu anyar sareng kinerja

sanajan update fokus lolobana dina adaptasi kana ukuran énggal layar, Peryogi diperhatoskeun yén kasempetan éta parantos biasa ngarancang deui sababaraha bagian tina aplikasi sareng kalebet alit novelty grafis anu masihan sakedik hawa seger, sanaos ti saprak ios 7 aplikasi parantos nyandak hawa anu bersih pisan anu ngabédakeunana sareng aplikasi sanés anu nyayogikeun jasa anu sami.

Sejen perbaikan anu dilaksanakeun nyaéta a Pamaén maju anu bakal nunjukkeun inpormasi penyanyi sareng lagu kami dina radio anu sayogi, anu sanés sadayana ayeuna, tapi ieu mangrupikeun masalah radio anu henteu ngalaksanakeun pamutahiran ieu adaptasi siaranna kana format inpormasi anu langkung modéren. Éta raoseun pisan tiasa tingali lagu naon anu diputer Upami éta parantos narik perhatian anjeun, kuring miharep éta ogé bakal nerapkeun éta dina aplikasi Mac kalayan nami anu sami sareng anu kuring ogé anggo unggal dinten.

Salaku tambahan, aranjeunna ogé parantos ngalebetkeun radio anyar sareng optimalisasi aplikasi pikeun ios 8 naon ngajadikeun ayeuna ngan meakeun sakedik kirang ti 1% CPU, sareng urang nyarios nalika radio nuju diputer, hal anu penting pisan kumargi urang nyarioskeun putereun teras-terasan anu ngagaduhan pangaruh anu penting dina batré iPhone, upami anjeun parantos nyobian aplikasi "resmi" anu khas pikeun unggal radio anjeun parantos terang naon anu urang carioskeun kira-kira, éta meakeun sajumlah ageung batré.

Perbaikan anu sanésna nyaéta ayeuna kedah kirang kualitas jaringan pikeun jalan, Janten ku WiFi anu laun atanapi sakedik sinyal 3G anjeun bakal teras-terasan ngupingkeun radio tanpa gangguan. Anjeun tiasa gaduh sadayana radio sasarengan, kalayan antarbeungeut anu bersih sareng saderhana, paporit, saluran lokal komo kamungkinan nambihan radio anjeun nyalira.

Aplikasi na masih lengkep gratis, kalayan pameseran dina aplikasi pikeun anu sering ngagunakeun éta anu ngaleungitkeun iklan sareng nambihan sababaraha paningkatan sapertos radio anu dipersonalisasi atanapi waktos otomatis mareuman.

Radio FM Spanyol (AppStore Link)
Radio FM Spanyolbebas


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.