RainAlarm XT ngaleungitkeun komplikasi pikeun Apple Watch

rainalarm

Ayeuna urang yakin yén urang sadayana terang atanapi kantos nguping aplikasi RainAlarm XT atanapi RainAlarm Pro pikeun iPhone. Nya, aplikasi hébat ieu anu ngalaksanakeun persis pikeun ngingetkeun urang ngeunaan jarak hujan ngalaman masalah umum ku komplikasi Apple Watch sareng éta peta henteu némbongan.

Saatos sababaraha versi dimana aranjeunna parantos nyobian ngalereskeun bug pikeun jam, sigana éta tungtungna aranjeunna nyerah sareng dina versi pangénggalna dileupaskeun pengembang parantos mutuskeun pikeun ngaleungitkeun komplikasi samentawis. Tapi ieu sanés hiji-hijina novelty tina versi 3.39 anu dileupaskeun dinten ayeuna ogé nambihan solusi pikeun masalah sanés anu dideteksi.

Perbaikan bug cukup sareng perbaikan bug. Salah sahiji bug ieu diréproduksi ku cara modeu poék diaktipkeun pas dina pigura luhur, masalah anu aya hubunganana sareng tampilan suhu ogé direngsekeun sareng bug dina perangko waktos aplikasi direngsekeun. Sakumaha urang nyebatkeun, sorot vérsi anyar ieu nyaéta ngaleungitkeun samentawis komplikasi pikeun jam, hal anu bakal balik sareng waktos sareng mudah-mudahan henteu lami.

Ieu sanés aplikasi anu khas anu nandaan anjeun sareng simbol khusus awan, matahari atanapi hujan, RainAlarm saleresna mangrupikeun radar anu ngadeteksi gerak awan sareng badai anu ngadeukeutan ka daérah urang sahingga urang terang dimana aranjeunna badé sepanjang waktos sareng urang tiasa ningali naha éta bakal dugi ka lokasi kami atanapi henteu. Pondokna, éta mangrupikeun radar hujan anu pikaresepeun anu ngamungkinkeun urang ngartos gerakan badai.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.